Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
guerretenshi wrote:Z tą owulacja to różnie. Wiem że na obserwacji śluzu może być od 2 dni przed szczytem do dwóch dni po szczycie śluzu. Ja sobie owu zaznaczyłam na dzień najbardziej śluzowy, ale jak było naprawde...?
Co do testów to wiem że po pozytywie ma dość do owu w ciągu najbliższych godzin. A później testów już się nie robi bo mogą być zakłamane
ale też obserwuje szyjkę. i teraz tester śliny . a kiedyś testy lh -
Lolipop wrote:ja zaznaczam kiedy śluz ma choć jedną oznakę płodna plus niepłodna
ale też obserwuje szyjkę. i teraz tester śliny . a kiedyś testy lh
Ten ze sliny jest bardziej wiarygodny?Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Lolipop wrote:ja zaznaczam kiedy śluz ma choć jedną oznakę płodna plus niepłodna
ale też obserwuje szyjkę. i teraz tester śliny . a kiedyś testy lh
A co to za test?2cs - długie cykle
początek starań sierpień '20
pregna start, niepokalanek, siemię lniane, tran
'18 14tc poronienie zatrzymane
maj '19 córka -
Olala94 wrote:U mnie dziś 14dpo. Stres jak przed maturą 😥. Podbrzusze boli jak na okres i wysypalo mi twarz w krostach, niestety 🐒 chyba przyjdzie w najblizszych godzinach
Olala94 lubi tę wiadomość
💔 Aniołek - 05.11.2018 - 7tyg
👩🏼
✅ TSH 1,170 μIU/ml,
✅ FT3 3,40 pg/ml,
✅ FT4 1,18 ng/dl,
✅ Toxoplazma gondi IgM 0.2 COI,
✅ Toxoplazma gondi IgG <0.1IU/ml,
✅ OB 4.0 mm/h,
✅ Glukoza 4,81 mmol/l,
✅ Morfologia -> leukocyty 4,90.
✅Progesteron,
✅Cytologia (grupa II),
✅Prolaktyna 10,00
✅FHS 9,63
✅LH 7,54
✅Estradiol 75,10,
✅Testosteron 30,50.
🧔🏼:
✅FSH 5,05
✅ LH 7,59
✅Testosteron 570
✅TSH 1,569
✅Prolaktyna 11,86.
❌Morfologia 1%
💊kwas foliowy
,,Ciężko jest czekać na coś, co może się nigdy nie przydarzyć. Ale jeszcze ciężej jest z tego zrezygnować, kiedy wiesz, że to jedyna rzecz, której pragniesz" -
Kate28 wrote:Nie stresuj się... Ja też czuje że 🐵 się zbliża. Mimo to ciesze się bo nowy cykl to nowe szanse. 🙂
-
Słuchajcie, mam kryzys cierpliwości. Mam możliwość wyskoczyć w tym momencie z pracy, kusi mnie, zeby zrobic beta hcg, tylko czy 7 dpo jest sens???
Dzis gwaltowny spadek tempki. Z 36,50 spadła na 36,06...czegos takiego nigdy nie mialam. Nie nakręcam się, ale po prostu zaczynam mieć tego dosyć....
Poradźcie, beta ma dzis sens czy nie?
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Majaaa wrote:Słuchajcie, mam kryzys cierpliwości. Mam możliwość wyskoczyć w tym momencie z pracy, kusi mnie, zeby zrobic beta hcg, tylko czy 7 dpo jest sens???
Dzis gwaltowny spadek tempki. Z 36,50 spadła na 36,06...czegos takiego nigdy nie mialam. Nie nakręcam się, ale po prostu zaczynam mieć tego dosyć....
Poradźcie, beta ma dzis sens czy nie?Odetta, Ekta lubią tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Majaaa wrote:Słuchajcie, mam kryzys cierpliwości. Mam możliwość wyskoczyć w tym momencie z pracy, kusi mnie, zeby zrobic beta hcg, tylko czy 7 dpo jest sens???
Kochana, spokojnie. Czekaj cierpliwie. Szkoda kasę marnować. Wdech, wydech i czekamy. Każda z nas chciałaby już wiedzieć najlepiej dzień po owulacji, czy się udało czy nie. Czekaj do terminu okresu i jak nie przyjdzie to wtedy testuj albo idź do lab. Ja nigdy się nie bawię w testowanie przed terminem @ bo to tylko dodatkowo stresuje i niczego nie zmieni. Jak mam być w ciąży to będę a jak nie to przyjdzie okres 😞Niezapominajka 🍀, Karenira, Ekta, Paulina1190 lubią tę wiadomość
22.04.2020 ciaza biochem
09.03.2021 ciąża pozamaciczna usunięty prawy jajowod, lewy jajowod drożny
Niepłodność idopatyczna -
Zdecydowanie za wcześnie Wytrzymaj jeszcze chwilkę to już niedługo2cs - długie cykle
maj '19 córka -
U Nas chyba nic z tego cyklu nie będzie, wczoraj znowu mnie tak bolało podbrzusze i było mi niedobrze, że nie byłam w stanie z mężem podziałać Nadzieja w sobocie, albo w tym, że jednak owulacja dopiero będzie, a owulaki mnie oszukały My dopiero zaczynamy, ale szkoda mi tego cyklu. Teraz to się zastanawiam czy to ból owulacyjny czy od jelit.2cs - długie cykle
maj '19 córka -
Skowronek wrote:Od którego dnia zaczynacie najszybciej testować? Wiadomo, że największy sens jest zrobić test w terminie miesiączki, ale rzadko kiedy można wytrzymać do tego momentu
Ja jestem 9dpo I tak mnie już korci, ale nie mam testów. Wiem wiem powinnyśmy być racjonalne I czekać do terminu @ -
Poradźcie, beta ma dzis sens czy nie? -
Skowronek wrote:Od którego dnia zaczynacie najszybciej testować? Wiadomo, że największy sens jest zrobić test w terminie miesiączki, ale rzadko kiedy można wytrzymać do tego momentu
-
ajwii2 wrote:U Nas chyba nic z tego cyklu nie będzie, wczoraj znowu mnie tak bolało podbrzusze i było mi niedobrze, że nie byłam w stanie z mężem podziałać Nadzieja w sobocie, albo w tym, że jednak owulacja dopiero będzie, a owulaki mnie oszukały My dopiero zaczynamy, ale szkoda mi tego cyklu. Teraz to się zastanawiam czy to ból owulacyjny czy od jelit.