Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
szczesciara30 wrote:to będziemy testować razem
W sumie to nawet nie wiem czy chce testowac🙈🙈 może jak będzie się spozniac to wtedy zatestuje, dlatego jestem wpisana na dwa dni po @. Brałam teraz ovitrelle, więc chyba nie ma sensu sprawdzać wcześniej...Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
ajwii2 wrote:To u Ciebie lada moment testowanie, kciuki ✊
No niby tak😊 ale po poronieniu organizm tak sie przestawil,ze nie wiadomo co z tego bedzie.Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
Laura
Lilianna
-
Ja się wpisalam na 20.08 na testowanie no ale to taka oficjalna data 🤪 A wiadomo że będę latać z testami już pewno od 10dpo hehe o ile takowa bedzie 😋 bo to nigdy nie wiadomo...
No Belldandy jest przykładem i dowodem na to że z bzykow 3 dni przed owu moze coś wyjść, także nadzieja jest misia 💪🍀👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Gela093 wrote:W sumie to nawet nie wiem czy chce testowac🙈🙈 może jak będzie się spozniac to wtedy zatestuje, dlatego jestem wpisana na dwa dni po @. Brałam teraz ovitrelle, więc chyba nie ma sensu sprawdzać wcześniej...
-
szczesciara30 wrote:Mam to samo zobaczę ale tak mnie cycki bolą że szok. Nie wiem czy przed @ czy.. Zobaczymy
Mam nadzieję,że to drugie😜Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
Laura
Lilianna
-
Znowu mnie zaczęło nawalać podbrzusze i niedobrze mi, trochę też prawy jajnik czuję. Nie wiem już czy to od owu czy jakieś zatrucie. Strasznie mi też gorąco i mam takie przypływy ciepła. Jak tu się kochać jak człowiek najchętniej poszedłby spać 🤪2cs - długie cykle
początek starań sierpień '20
pregna start, niepokalanek, siemię lniane, tran
'18 14tc poronienie zatrzymane
maj '19 córka -
guerretenshi wrote:Też macie wieczorem przed testowaniem tak że już najchętniej o 17 pójdziecie spać byle tylko już wstać i zrobić ten test 😂😂?
Przy staraniach o córkę tak było 😆 Teraz cieszę się, że ją mam, bo będę mniej o tym myślała i czas przy niej szybciej leci 😆 a przyda mi się chodzenie spać o 20 razem z nią 😆2cs - długie cykle
maj '19 córka -
o jezu jak mnie cytowanie tu wkurza albo czegoś nie ogarniam . czytam was i chce cytować każda z kolejną ale jak zrobić aby było to w jednej wiadomości???
gratulacje kreseczek!!!
mnie zalało dziś wreszcie! nieźle mnie brzucho rano bolało
dziś miałam wizytę. badanie dowcipne .
niestety nie badała mnie moja lekarka
skierowali mnie do innego szpitala ..do starego pryka
jajniki czyste, macica ok , szyjka jego zdaniem ok .. a na plamienia przed dał mi provere i wiedziałam że przepisuje mi progesteron na drugą fazę cyklu ale tak czytam o tym leku teraz ..i dostają babeczki do i nvitroz stymulacji a zaraz czytam o efektach ubocznych i że w ciąży nie wolno 🤦♀️
slyszalyscie o tym?
co do tabletek i powrotu organizmu na tory ..to różnie to bywa
zależne od osoby ..mi po dianette zajęło to 6 cykli ale z kazdym cyklem było ciut lepiej Itak sie zastanawiam.czy brać te leki ale mam dosc tych plamien , jest to strasznie niekomfortowe irytujące atak dietę cykl zapowiadał że one nie wystąpią aż tydzień .co najwyżej dwa ehhWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2020, 21:24
-
I dzisiaj mi kreska na owulaku wyszła jaśniejsza, czyli co już po frytkach? Śluzu u mnie teraz mniej, przed weekendem i przez weekend było całkiem sporo, już tego nie kumam 🙄 owu mogła być w nocy albo dzisija w dzień skoro tak testy wychodzą, czy ten wczorajszy to już był pomału spadek. Tak czy tak ostatnio kochaliśmy się w sobotę, jesli dziś powtórzymy to myślicie, że coś jeszcze z tego będzie? A w apce 5 dni do owu. Totalnie mnie rozwalają moje cykle po ciąży. Chyba w następnym rzeczywiście zacznę testować zaraz po okresie 😆 któraś mi tutaj tak niedawno radziła i chyba miała rację 😁 zaraz wam wrzucę dla porównania z wczoraj i z dziś.2cs - długie cykle
maj '19 córka -
Z tą owulacja to różnie. Wiem że na obserwacji śluzu może być od 2 dni przed szczytem do dwóch dni po szczycie śluzu. Ja sobie owu zaznaczyłam na dzień najbardziej śluzowy, ale jak było naprawde...?
Co do testów to wiem że po pozytywie ma dość do owu w ciągu najbliższych godzin. A później testów już się nie robi bo mogą być zakłamaneajwii2 lubi tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:Z tą owulacja to różnie. Wiem że na obserwacji śluzu może być od 2 dni przed szczytem do dwóch dni po szczycie śluzu. Ja sobie owu zaznaczyłam na dzień najbardziej śluzowy, ale jak było naprawde...?
Co do testów to wiem że po pozytywie ma dość do owu w ciągu najbliższych godzin. A później testów już się nie robi bo mogą być zakłamane
Szkoda, że w sobotę nie zrobiłam, ale nawet ich ze sobą nie wzięłam. Także zaznaczam sobie, że wczoraj był pozytyw. Liczę więc, że dzisiaj owu i od tego może będę miała jakieś odniesienie do testowania 🤷♀️2cs - długie cykle
maj '19 córka