X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
Odpowiedz

Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗

Oceń ten wątek:
  • Oliwia23 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czyli wychodzi na to, że jak po 3 minutach nie ma wyraźnej kreski to później może się pojawić kreska,ale w ogóle nie jest wiarygodna?

👱‍♀️27 lat
    💔6 tc 08.2020
    💔8 tc 03.2021

👶Mikołaj 22.11.2022 💙
  • Oliwia23 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emiliaa wrote:
    Oba tej samej firmy, tej samej czułości więc już szans nie widzę

A może to ten dzisiejszy skłamał ? Nie mam doświadczenia może dziewczyny podpowiedzą 🙂

👱‍♀️27 lat
    💔6 tc 08.2020
    💔8 tc 03.2021

👶Mikołaj 22.11.2022 💙
  • Emiliaa Koleżanka

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwia23 wrote:
    A może to ten dzisiejszy skłamał ? Nie mam doświadczenia może dziewczyny podpowiedzą 🙂

Wczoraj od razu po zrobieniu widziałam bladziutką kreskę, na zdjęciu nie było widać I z czasem ciemniała widoczna była już na zdjęciu i mąż tez juz widział, później była bardzo widoczna chociaż pewnie za dużo czasu minęło na odczytanie wyniku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2020, 07:40

• Olala94 Przyjaciółka

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję się dziś fatalnie. Nie chce mi się istniec, isc do pracy, jesc. Nic. To niby 6 miesięcy, nie jakas tragedia, wiem o tym. Ale w tym miesiącu mialam najwieksze nadzieje dotychczas. Udalo mi się w koncu zbic TSH do ladnego poziomu, byl ladny pecherzyk, wszystko pasowalo... jeszcze dzis chcialam robic test i z rana ten okres... jakbym dostala czyms w głowę albo spadla w przepasc. Z czasem przejdzie, ale dziś jest okropnie :(. Co jak nigdy się nie uda...

• Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie jest sprawa nie jestem nowo dawniej miałam nick biedronka89 ale coś mi się podziały z of i musiałam założyć nowe konto. Dlatego wielka prośba żeby ktoś kto wpis na pierwszej stronie przejął listę. Baardzo was przepraszam

Dawniej Biedrona89

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Kwas foliowy, Wit D3

Morfologia nasienia - ✅

HyCoSy - oba jajowodu drożne

Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium

Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
    "Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas
  • Oliwia23 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorożec89 wrote:
    Słuchajcie jest sprawa nie jestem nowo dawniej miałam nick biedronka89 ale coś mi się podziały z of i musiałam założyć nowe konto. Dlatego wielka prośba żeby ktoś kto wpis na pierwszej stronie przejął listę. Baardzo was przepraszam

Ja mogę przejąć,bo jestem na 1 stronie. Edytuje swój post. Chyba, że ktoras jest chętna:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2020, 08:15

👱‍♀️27 lat
    💔6 tc 08.2020
    💔8 tc 03.2021

👶Mikołaj 22.11.2022 💙
  • szczesciara30 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emiliaa wrote:
    Czułam,że nic z tego Ale dziś wychodzę na miasto z przyjaciółmi więc chciałam się upewnić.

Miłego dnia dziewczyny 😉
    Ja bym na Twoim miejscu poszła na betę.

Oliwia23 lubi tę wiadomość

w57vrjjgs1ia7rw6.png

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A beta od którego dnia po owulacji wychodzi? Ja mam w niedziele mieć @ ale myślę co mam w ogóle zrobić:P czy kupować test czy nie czy iść na betę?

w57vrjjgs1ia7rw6.png

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala94 wrote:
    Czuję się dziś fatalnie. Nie chce mi się istniec, isc do pracy, jesc. Nic. To niby 6 miesięcy, nie jakas tragedia, wiem o tym. Ale w tym miesiącu mialam najwieksze nadzieje dotychczas. Udalo mi się w koncu zbic TSH do ladnego poziomu, byl ladny pecherzyk, wszystko pasowalo... jeszcze dzis chcialam robic test i z rana ten okres... jakbym dostala czyms w głowę albo spadla w przepasc. Z czasem przejdzie, ale dziś jest okropnie :(. Co jak nigdy się nie uda...
    Uda się kochana uda :*

Olala94 lubi tę wiadomość

w57vrjjgs1ia7rw6.png
  • ajwii2 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emiliaa wrote:
    Za szybko się ucieszyłam 🤷‍♀️ dziś jeszcze bledsza kreska. Na zdjęciach nawet nie wychodzi.

Póki nie ma okresu jest nadzieja :* Może to ten dzisiejszy oszukał :)

2cs - długie cykle
    początek starań sierpień '20
    pregna start, niepokalanek, siemię lniane, tran

'18 14tc poronienie zatrzymane
    maj '19 córka <3
  • ajwii2 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala94 wrote:

Tule :* Nowy cykl, nowe szanse, nie poddawaj się i nie załamuj :) Wiem, że łatwo mówić, ale zobaczysz uda się :)

2cs - długie cykle
    początek starań sierpień '20
    pregna start, niepokalanek, siemię lniane, tran

'18 14tc poronienie zatrzymane
    maj '19 córka <3
  • Oliwia23 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a u mnie dziś blada bardzo blada wręcz cień cienia kreseczek Ale po pół godzinie już biel vizira

👱‍♀️27 lat
    💔6 tc 08.2020
    💔8 tc 03.2021

👶Mikołaj 22.11.2022 💙
  • Niezapominajka 🍀 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spuromix 😔 Niestety przychodzą i takie dni, które musimy jakoś przetrwać. Będzie dobrze! Musi być 😊🍀

Oliwia myślę, że to super pomysł żebyś wznowiła statystyki 😊 Sporo dziewczyn nie jest dopisana i możemy już podliczyć czerwiec 😉 I aktualizować statusy.

Ola nie załamuj się, 6 cykli to jeszcze wcześnie. Niedługo się uda, musisz w to wierzyć 🙂🍀

Oliwia23, Olala94 lubią tę wiadomość

👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
    🧔🏼31

𝟐𝟎𝟏𝟗:
    Maj: rozpoczęcie starań 🌱
    𝟐𝟎𝟐𝟎:
    Maj: Gameta Gdynia
    🔸6 cykli stymulowanych
    𝟐𝟎𝟐𝟏:
    Czerwiec:
    🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
    𝟐𝟎𝟐𝟐:
    Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷

“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️
  • Oliwia23 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okej dziewczyny, swój post edytowalam i będę dziś uzupełniać. Poproszę dziewczyny, które miały być dopisane o wiadomość, żebym nic nie pominęła.

Omon, Mango44 dziewczyny prośba do Was :) czy moglybyscie wejść w swoje posty na 1 stronie edytować i usunąć posty ? Byłoby bliżej do pierwszego:)

👱‍♀️27 lat
    💔6 tc 08.2020
    💔8 tc 03.2021

👶Mikołaj 22.11.2022 💙

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iść dziewczyny dziś na betę czy nie? :) czy za wcześnie. Testu nie mam w domu więc i tak dopiero bym jutro robiła test a betę dzisiaj.. Tylko czy nie za wcześnie?

w57vrjjgs1ia7rw6.png
  • Oliwia23 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesciara30 wrote:
    Iść dziewczyny dziś na betę czy nie? :) czy za wcześnie. Testu nie mam w domu więc i tak dopiero bym jutro robiła test a betę dzisiaj.. Tylko czy nie za wcześnie?

Też się zastanawiam

👱‍♀️27 lat
    💔6 tc 08.2020
    💔8 tc 03.2021

👶Mikołaj 22.11.2022 💙
  • Mama8latka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwia23 wrote:
    Okej dziewczyny, swój post edytowalam i będę dziś uzupełniać. Poproszę dziewczyny, które miały być dopisane o wiadomość, żebym nic nie pominęła.

Omon, Mango44 dziewczyny prośba do Was :) czy moglybyscie wejść w swoje posty na 1 stronie edytować i usunąć posty ? Byłoby bliżej do pierwszego:)
    Oliwia23 to ja się zgłaszam bo miałam być dopisana do 20.08 🙂

Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość

👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
    👼 2019r -15tc 💔
    👼 2019r - 9tc 💔
    2 x CB 💔
    06.2023r - CB 💔
    06.2024r - CB 💔

❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwia23 wrote:
    Też się zastanawiam
    Idziemy? :)

w57vrjjgs1ia7rw6.png
  • Papillon Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka 🍀 wrote:
    To ja też jestem z Ciebie dumna! 😍 My z mężem też dzielnie trzymamy, najgorsze to te mikstury poranne 😅 Ale dajemy radę i każdy dzień sukcesu diety mnie motywuje. W weekend pewnie trochę luzu, zrobię jakieś ciasto domowe, ale nic przetworzonego nie zjemy. Fizycznie czujemy się rewelacyjnie na tej diecie 😊
    Ach kochana dziękuję 😘 Oby Twoje słowa się sprawdziły, też myślę, że jestem już coraz bliżej. Obym widziała metę i nie tylko ja. Za Ciebie też mocno trzymam kciuki i za pozostałe dziewczyny, które ciągle czekają na widok ⏸️ Dietka AP na pewno Ci pomoże 🍀✊🏻
    Cieszę się, że czujecie się rewelacyjnie. Ja też jestem pełna energii do działania 😀 ciasto domowe nie zaszkodzi, a na pewno będzie pyszne. Bardzo dziękuję kochana za wiarę ❤️🤗i trzymanie kciuków. Ja również trzymam za wszystkie Was ogromne kciukersy i wiem, że niedługo się uda 💓

Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość

Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
    30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
    ckaiikgnsmllond0.png
  • Papillon Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala94 wrote:
    Uda się na pewno! Wiem, że każdy nieudany cykl boli, ale naprawdę bardzo wielu parom udaje się w ciągu roku zajść w ciążę. Ja miałam tez juz chwilę zwątpienia. Obecnie jestem w 8cs starań i jestem jak nigdy pozytywnie nastawiona. Zauważyłam, że jak za bardzo się wszystkim przejmuję to nic z tego nie wychodzi tylko okres się opóźnia🤣 dlatego też trzeba się podnieść, wypchnąć pierś do przodu i podkreślać święte słowa, że nowy cykl to nowe szanse 😙♥️ będzie dobrze 😉

Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
    30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
    ckaiikgnsmllond0.png
‹‹ 29 30 31 32 33 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ