Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
Oliwia23 wrote:A może to ten dzisiejszy skłamał ? Nie mam doświadczenia może dziewczyny podpowiedzą 🙂
Wczoraj od razu po zrobieniu widziałam bladziutką kreskę, na zdjęciu nie było widać I z czasem ciemniała widoczna była już na zdjęciu i mąż tez juz widział, później była bardzo widoczna chociaż pewnie za dużo czasu minęło na odczytanie wyniku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2020, 07:40
-
Czuję się dziś fatalnie. Nie chce mi się istniec, isc do pracy, jesc. Nic. To niby 6 miesięcy, nie jakas tragedia, wiem o tym. Ale w tym miesiącu mialam najwieksze nadzieje dotychczas. Udalo mi się w koncu zbic TSH do ladnego poziomu, byl ladny pecherzyk, wszystko pasowalo... jeszcze dzis chcialam robic test i z rana ten okres... jakbym dostala czyms w głowę albo spadla w przepasc. Z czasem przejdzie, ale dziś jest okropnie . Co jak nigdy się nie uda...
-
Słuchajcie jest sprawa nie jestem nowo dawniej miałam nick biedronka89 ale coś mi się podziały z of i musiałam założyć nowe konto. Dlatego wielka prośba żeby ktoś kto wpis na pierwszej stronie przejął listę. Baardzo was przepraszamDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Słuchajcie jest sprawa nie jestem nowo dawniej miałam nick biedronka89 ale coś mi się podziały z of i musiałam założyć nowe konto. Dlatego wielka prośba żeby ktoś kto wpis na pierwszej stronie przejął listę. Baardzo was przepraszam
Ja mogę przejąć,bo jestem na 1 stronie. Edytuje swój post. Chyba, że ktoras jest chętna:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2020, 08:15
👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
Olala94 wrote:Czuję się dziś fatalnie. Nie chce mi się istniec, isc do pracy, jesc. Nic. To niby 6 miesięcy, nie jakas tragedia, wiem o tym. Ale w tym miesiącu mialam najwieksze nadzieje dotychczas. Udalo mi się w koncu zbic TSH do ladnego poziomu, byl ladny pecherzyk, wszystko pasowalo... jeszcze dzis chcialam robic test i z rana ten okres... jakbym dostala czyms w głowę albo spadla w przepasc. Z czasem przejdzie, ale dziś jest okropnie . Co jak nigdy się nie uda...
Olala94 lubi tę wiadomość
-
Emiliaa wrote:Za szybko się ucieszyłam 🤷♀️ dziś jeszcze bledsza kreska. Na zdjęciach nawet nie wychodzi.
Póki nie ma okresu jest nadzieja :* Może to ten dzisiejszy oszukał2cs - długie cykle
początek starań sierpień '20
pregna start, niepokalanek, siemię lniane, tran
'18 14tc poronienie zatrzymane
maj '19 córka -
Olala94 wrote:Czuję się dziś fatalnie. Nie chce mi się istniec, isc do pracy, jesc. Nic. To niby 6 miesięcy, nie jakas tragedia, wiem o tym. Ale w tym miesiącu mialam najwieksze nadzieje dotychczas. Udalo mi się w koncu zbic TSH do ladnego poziomu, byl ladny pecherzyk, wszystko pasowalo... jeszcze dzis chcialam robic test i z rana ten okres... jakbym dostala czyms w głowę albo spadla w przepasc. Z czasem przejdzie, ale dziś jest okropnie . Co jak nigdy się nie uda...
Tule :* Nowy cykl, nowe szanse, nie poddawaj się i nie załamuj Wiem, że łatwo mówić, ale zobaczysz uda sięOlala94 lubi tę wiadomość
2cs - długie cykle
początek starań sierpień '20
pregna start, niepokalanek, siemię lniane, tran
'18 14tc poronienie zatrzymane
maj '19 córka -
Spuromix 😔 Niestety przychodzą i takie dni, które musimy jakoś przetrwać. Będzie dobrze! Musi być 😊🍀
Oliwia myślę, że to super pomysł żebyś wznowiła statystyki 😊 Sporo dziewczyn nie jest dopisana i możemy już podliczyć czerwiec 😉 I aktualizować statusy.
Ola nie załamuj się, 6 cykli to jeszcze wcześnie. Niedługo się uda, musisz w to wierzyć 🙂🍀Oliwia23, Olala94 lubią tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Okej dziewczyny, swój post edytowalam i będę dziś uzupełniać. Poproszę dziewczyny, które miały być dopisane o wiadomość, żebym nic nie pominęła.
Omon, Mango44 dziewczyny prośba do Was czy moglybyscie wejść w swoje posty na 1 stronie edytować i usunąć posty ? Byłoby bliżej do pierwszego:)👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
szczesciara30 wrote:Iść dziewczyny dziś na betę czy nie? czy za wcześnie. Testu nie mam w domu więc i tak dopiero bym jutro robiła test a betę dzisiaj.. Tylko czy nie za wcześnie?
Też się zastanawiam👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
Oliwia23 wrote:Okej dziewczyny, swój post edytowalam i będę dziś uzupełniać. Poproszę dziewczyny, które miały być dopisane o wiadomość, żebym nic nie pominęła.
Omon, Mango44 dziewczyny prośba do Was czy moglybyscie wejść w swoje posty na 1 stronie edytować i usunąć posty ? Byłoby bliżej do pierwszego:)Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Niezapominajka 🍀 wrote:To ja też jestem z Ciebie dumna! 😍 My z mężem też dzielnie trzymamy, najgorsze to te mikstury poranne 😅 Ale dajemy radę i każdy dzień sukcesu diety mnie motywuje. W weekend pewnie trochę luzu, zrobię jakieś ciasto domowe, ale nic przetworzonego nie zjemy. Fizycznie czujemy się rewelacyjnie na tej diecie 😊
Ach kochana dziękuję 😘 Oby Twoje słowa się sprawdziły, też myślę, że jestem już coraz bliżej. Obym widziała metę i nie tylko ja. Za Ciebie też mocno trzymam kciuki i za pozostałe dziewczyny, które ciągle czekają na widok ⏸️ Dietka AP na pewno Ci pomoże 🍀✊🏻Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Olala94 lubi tę wiadomość
Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰