Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
Oliwia23 wrote:Beta zrobiona! Szczerze to myślę że mogłam sobie za te 20zl kupić wielki.kawalek ciasta bo I tak nic z tego nie bedzie
A tu będzie zdziwko i będą to najlepiej wydane dwie dyszki everWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2020, 10:23
szczesciara30, Emiliaa lubią tę wiadomość
-
szczesciara30 wrote:Ja też czekam ale u mnie nie ma ilościowego tylko ujemny albo dodatni. Więc co ma być to będzie trzymam kciuki za nas dziewczyny :* wyniki po 15 stej
Super ja sikam za jakąś godzinkę max więc dam znaka chyba jako pierwsza. Powinno chyba coś wyjść skoro jestem drugi dzień po terminie
Też trzymam kciuki 🙂🤞szczesciara30 lubi tę wiadomość
-
Ja jestem ogólnie załamana obecnym cyklem i chyba nie będę już zwlekać z wizytą u gina. Niby monitorek pokazał pik lh ale nie było skoku temperatury. Otrzymuje się dalej na dnie po małpie umawiam lekarza bo nie wiem co jest chyba zainwestuje w monitoring poproszę mnie jako biedronki wykreślenie z listy a pod nowym Nickiem nie będę się wpisywać bo szkoda psuć statystyki.
Aha i przestałam wszystko podporząkowywac pod hipoteczną ciążę. Mąż kupił mi orbiterek przynajmniej może figurę zrobięLolipop lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Olala94 wrote:Czuję się dziś fatalnie. Nie chce mi się istniec, isc do pracy, jesc. Nic. To niby 6 miesięcy, nie jakas tragedia, wiem o tym. Ale w tym miesiącu mialam najwieksze nadzieje dotychczas. Udalo mi się w koncu zbic TSH do ladnego poziomu, byl ladny pecherzyk, wszystko pasowalo... jeszcze dzis chcialam robic test i z rana ten okres... jakbym dostala czyms w głowę albo spadla w przepasc. Z czasem przejdzie, ale dziś jest okropnie . Co jak nigdy się nie uda...
Strasznie mi przykro... a le doskonale wiem co czujesz. Ja dopiero chyba teraz, pp roku starań, przestałam brać do siebie porażki.
Daj sobie czas i zbieraj siły na kolejny cykl :*Olala94 lubi tę wiadomość
Syn 2018
-
AniaPe89 wrote:Zatem czekamy na dobre wieści 😀trzymam kciuki, i czekam na fotki testów 😀
Oliwia23 poproszę o wpisanie na 19.08 😀mam nadzieję że wytrzymam, bo jestem nałogowym sikaczem na testy 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2020, 10:56
-
Oliwia23 wrote:Okej dziewczyny, swój post edytowalam i będę dziś uzupełniać. Poproszę dziewczyny, które miały być dopisane o wiadomość, żebym nic nie pominęła.
Omon, Mango44 dziewczyny prośba do Was czy moglybyscie wejść w swoje posty na 1 stronie edytować i usunąć posty ? Byłoby bliżej do pierwszego:)
Się robiSyn 2018
-
Mango44 wrote:Kurde, laski, mam dzisiaj 8dpo i strasznie mnie bolą cycki... wczoraj myślałam że to zakwasy po ćwiczeniach, ale dzisiaj jest masakra...
Ciekawe czy mi hormony nie wariuja...
Mnie piersi bolały już od owulacji... też coś czuje że z hormonami się dzieje nie tak ...Emiliaa lubi tę wiadomość
👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
AniaPe89 wrote:Zatem czekamy na dobre wieści 😀trzymam kciuki, i czekam na fotki testów 😀
Oliwia23 poproszę o wpisanie na 19.08 😀mam nadzieję że wytrzymam, bo jestem nałogowym sikaczem na testy 😂😂😂
Zrobione powodzenia !Emiliaa lubi tę wiadomość
👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
Jednorożec89 wrote:Ja jestem ogólnie załamana obecnym cyklem i chyba nie będę już zwlekać z wizytą u gina. Niby monitorek pokazał pik lh ale nie było skoku temperatury. Otrzymuje się dalej na dnie po małpie umawiam lekarza bo nie wiem co jest chyba zainwestuje w monitoring poproszę mnie jako biedronki wykreślenie z listy a pod nowym Nickiem nie będę się wpisywać bo szkoda psuć statystyki.
Aha i przestałam wszystko podporząkowywac pod hipoteczną ciążę. Mąż kupił mi orbiterek przynajmniej może figurę zrobię
Przykro mi:(
Może warto jednak udać się na monitoring cyklu... też o tym myślę I na pewno zrobię wszystkie badania WSZYSTKIE!Emiliaa lubi tę wiadomość
👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
Oliwia23 wrote:Mnie piersi bolały już od owulacji... też coś czuje że z hormonami się dzieje nie tak ...
Mnie w poprzednich cyklach bolały od owulacji. A raczej pobolewaly. Szczyt jednak zawsze miałam koło 10-11dpo, ale też nie aż taki mocny.
Nie chcę sobie wkrecac ciąży bo pewnie ten cykl jest po prostu innyEmiliaa lubi tę wiadomość
Syn 2018
-
Oliwia23 wrote:Przykro mi:(
Może warto jednak udać się na monitoring cyklu... też o tym myślę I na pewno zrobię wszystkie badania WSZYSTKIE!
Oj ja też myślę że czeka mnie hsg co mnie nieco przeraża ale co zrobićEmiliaa lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Mango44 wrote:Mnie w poprzednich cyklach bolały od owulacji. A raczej pobolewaly. Szczyt jednak zawsze miałam koło 10-11dpo, ale też nie aż taki mocny.
Nie chcę sobie wkrecac ciąży bo pewnie ten cykl jest po prostu inny
U mnie zawsze z 5 dni po owu zazynały boleć. Wiem, że każdy cykl jest inny a najlepsze jest to, że jeszcze kiedyś bolały mnie co 2 cykl tylko teraz już za każdym hahahaEmiliaa lubi tę wiadomość
👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
Jednorożec89 wrote:Oj ja też myślę że czeka mnie hsg co mnie nieco przeraża ale co zrobić
HSG boli prawda? Bardziej boję się zrobić wyniki w tym nowym cyklu niż zobaczyć 0 bete...Emiliaa lubi tę wiadomość
👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
KOCHANE !
Prześledziłam nasze wpisy i chyba wszystko uzupełniłam w razie gdybym coś pominęła proszę napiszcie mi tuNiezapominajka 🍀, Mango44, AniaPe89, guerretenshi, Emiliaa lubią tę wiadomość
👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙