Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
Oliwia23 wrote:KOCHANE !
Prześledziłam nasze wpisy i chyba wszystko uzupełniłam w razie gdybym coś pominęła proszę napiszcie mi tuOliwia23, Gela093, Papillon lubią tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Jednorożec89 wrote:Ja jestem ogólnie załamana obecnym cyklem i chyba nie będę już zwlekać z wizytą u gina. Niby monitorek pokazał pik lh ale nie było skoku temperatury. Otrzymuje się dalej na dnie po małpie umawiam lekarza bo nie wiem co jest chyba zainwestuje w monitoring poproszę mnie jako biedronki wykreślenie z listy a pod nowym Nickiem nie będę się wpisywać bo szkoda psuć statystyki.
Aha i przestałam wszystko podporząkowywac pod hipoteczną ciążę. Mąż kupił mi orbiterek przynajmniej może figurę zrobię
prawidlowo😆
jaki orbitrek kupił mężuś? zanim zamknęli siłownię to chodziłam regularnie, teraz w domu ćwiczę ale pragnę też coś jak orbitrek tylko nie wiem czy te z tańszych mają sens hmm
biegałam z młodym po okolicy ale w domu wolę :p
ja sobie do drugiej pracy wróciłam ..nawet jeśli miałabym za chwilę powiedzieć że w ciąży jestem :p a co :p
jesZcze mówię do szefa że jak będzie znał jakieś fajne miejsce na spędzenie miło czasu z.mezem to niech mi da znac a on...żebyś mi w kolejną ciążę zaszła :p no way😂
trzeba zdać się na cierpliwość i jak marzy nam się jakaś zmiana to działajmy ..
w sobotę idę na winko do koleżanki ..już mnie męczy o to wino i w sumie mam wielką ochotę bo mnie nuda brak sensu życia łapie coś widzę 😂😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2020, 12:16
-
A ja właśnie nie wiem co się stało.. 😐Kochałam się z partnerem i nic mnie nie bolało a podczas podcierania zobaczyłam że wyleciała ze mnie różowa krew.. Mam dziś 20dc a jest 6-7dpo.. Badałam szyjkę i wszystko tak jak było czyli miękko wysoko ale szyjka twardsza no i zamknięta.. 🤨 Co to może być.. Partner wpadł w panikę że krzywdę mi zrobił 😜
Emiliaa lubi tę wiadomość
-
Oliwia23 wrote:KOCHANE !
Prześledziłam nasze wpisy i chyba wszystko uzupełniłam w razie gdybym coś pominęła proszę napiszcie mi tu
A co z Biedronka? 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2020, 12:28
💔 Aniołek - 05.11.2018 - 7tyg
👩🏼
✅ TSH 1,170 μIU/ml,
✅ FT3 3,40 pg/ml,
✅ FT4 1,18 ng/dl,
✅ Toxoplazma gondi IgM 0.2 COI,
✅ Toxoplazma gondi IgG <0.1IU/ml,
✅ OB 4.0 mm/h,
✅ Glukoza 4,81 mmol/l,
✅ Morfologia -> leukocyty 4,90.
✅Progesteron,
✅Cytologia (grupa II),
✅Prolaktyna 10,00
✅FHS 9,63
✅LH 7,54
✅Estradiol 75,10,
✅Testosteron 30,50.
🧔🏼:
✅FSH 5,05
✅ LH 7,59
✅Testosteron 570
✅TSH 1,569
✅Prolaktyna 11,86.
❌Morfologia 1%
💊kwas foliowy
,,Ciężko jest czekać na coś, co może się nigdy nie przydarzyć. Ale jeszcze ciężej jest z tego zrezygnować, kiedy wiesz, że to jedyna rzecz, której pragniesz" -
Oliwia23 wrote:Dziewczyny, ja chce wpisywać same ❤ !!💔 Aniołek - 05.11.2018 - 7tyg
👩🏼
✅ TSH 1,170 μIU/ml,
✅ FT3 3,40 pg/ml,
✅ FT4 1,18 ng/dl,
✅ Toxoplazma gondi IgM 0.2 COI,
✅ Toxoplazma gondi IgG <0.1IU/ml,
✅ OB 4.0 mm/h,
✅ Glukoza 4,81 mmol/l,
✅ Morfologia -> leukocyty 4,90.
✅Progesteron,
✅Cytologia (grupa II),
✅Prolaktyna 10,00
✅FHS 9,63
✅LH 7,54
✅Estradiol 75,10,
✅Testosteron 30,50.
🧔🏼:
✅FSH 5,05
✅ LH 7,59
✅Testosteron 570
✅TSH 1,569
✅Prolaktyna 11,86.
❌Morfologia 1%
💊kwas foliowy
,,Ciężko jest czekać na coś, co może się nigdy nie przydarzyć. Ale jeszcze ciężej jest z tego zrezygnować, kiedy wiesz, że to jedyna rzecz, której pragniesz"