Sierpniowe testowanie - pamiątki z wakacji :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zajsonek wrote:Zrobilam..
I chuj dalej ta sama historia, co dwa dni temu - test innej firmy.. Nie wiem czy cos zobaczycie, ale jak to ciaza to myślę że zaraz bedzie po ciąży, bo po tych dwóch dniach kreska powinna być mocniejsza...
Poddaje się..
Czekam na @, stary mnie namawia na betę, ale nie chce jechać i sie zalamac, gdy okaże się że coś było.. -
Malwcia89 wrote:Zasjonek trzymam kciuki, żeby to nie na @ było
Mnie właśnie obsrał ptak, centralnie na czoło i włosy. Jeśli nie na szczęście, to nie wiem, na co
O jejciu 😂😂😂😂😂 oby to na szczescie bylo
Jak juz mowimy o kupci ptaszka to opowiem wam przypadek mojej kolezanki.
Nigdy w zyciu nie byla nad morzem bo rodzicow stac nie bylo a ona z Krakowa wiec pewnego dnia zaprosilam ja do siebie przyjechala i pojechalismy z nia nad morze bylo to 7 lat temu ja bylam w drugim mies ciazy z cora jak tylko weszla na plaze osrala ja Mewa smiechu co nie miara potem szla tak plaza wlazla w kupe konia ktora przysypal piasek ( nie musze chyba pisac jak jej ona wyszla) 🙉🙉🙉🙉🙉🙊🙊🙊😂😂😂 Na koniec juz lecialy dwie Mewy kolo auta ominely mnie i meza a ten ptak mial takie mega rozwolnienie i wcelowal w nia tak ze miala cale wlosy na gorze urabane znowu kupa smiechu🙉🙊🙊🙉🙉😂😂 moj maz do niej mowi ty to chyba nie mozesz nad morze jezdzic... A ja mowie a moze to na szczescie i tak mowie a kupie ci test ta mowi no co ty... Ale nic jadac do domu ona mowi czy bysmy mogli sie zatrzymac kolo kolektury lotto mowie no okay. Wychodzac z auta ptak osral mojego starego to bylo dopiero smiechu a ze on przesadnh kupil spbie zdrapke i wygral 3tys ( bylo na wozek hihi) ona wygrala 500zl. Wrocilismy do domu i zrobilismy grila moj z nia otworzyli sobie piwo ta wziela lyka i poleciala do lazienki i ona tam siedzi ( nie bd pisac co robi) ja jej wsunelam test i krzycze rob go i zrobila miala dwie piekne krechy poszla w poniedzialek do ginekologa i wiecie co ona glupia czula juz ruchy a myslala ze to wzdecia i ze jeliata jest babelki piszczaja hahah 😂😂😂😂🙉 brzuch jej delikatnie urusl i myslelismy ze to wzdecia a ona byla juz w 17tyg... A co do okresu to sie tym nie przejmowala bo miala tak ze okresu nie miala, lekarz jej powiedzial ze bd miala ciezko zajsc w ciaze...Malwcia89, justyna1719 lubią tę wiadomość
-
O matko, poszłam do łazienki a tu taaaaki plodny śluz że szok 😳 a już myślałam, że po ptakach. Chyba wiesiolek pomógł ☺️☺️
justyna1719 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zajsonek, ale mi się wydaje, że ta kreska jest ciemniejsza niż na poprzednim teście...Twinsowa, Tysia150 lubią tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
nick nieaktualny
-
Zajsonek, pozwoliłam sobie "skonfrontować" obydwa testy. Sorka za jakość, wklejałam na szybko.
Dla mnie na drugim teście jest wyraźniej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 15:18
Twinsowa lubi tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Na tym drugim costam widać ale to chyba miejsce gdzie powinna pojawić się kreska Na twoim miejscu zrobiłabym betę albo nasikala na kilka kolejnych testów
-
nick nieaktualny
-
I chuj dalej ta sama historia, co dwa dni temu - test innej firmy.. Nie wiem czy cos zobaczycie, ale jak to ciaza to myślę że zaraz bedzie po ciąży, bo po tych dwóch dniach kreska powinna być mocniejsza...
Poddaje się..
Czekam na @, stary mnie namawia na betę, ale nie chce jechać i sie zalamac, gdy okaże się że coś było..
-
Poddaje się..
Czekam na @, stary mnie namawia na betę, ale nie chce jechać i sie zalamac, gdy okaże się że coś było..
Ten test jakis dziwny czemu po za kontrolna sa jeszcze 2 kreski. Kup inny test bo wg mnie ten test jakis tregny jest albo ja juz nie wiem -
Twinsowa wrote:Ja też jakoś dziwnie się czułam.. Taki nieswoje uczucie podczas ❤️❤️
Twinsowa lubi tę wiadomość
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
Dziewczyny, ja ruszam na urlop, zaczynam od kilkudniowego wyjazdu.
Wrócę do Was we wtorek ze swoim testem, jaki by nie był.
Liczę też, że po weekendzie będzie tu wysyp II, a tam gdzie sytuacja teraz jest niepewna, rozstrzygnie się na korzyść.
Miłego! Bierzcie chłopów w obrotyPani Ciasio, Ignissa, Malwcia89 lubią tę wiadomość
22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
nick nieaktualny