Śląskie czy ktoś jest?
-
WIADOMOŚĆ
-
Agus3004 Teraz badania nasienia nie robiliśmy Lekarz nie zlecił Ale skoro hormony odpowiadają za jakość ilośc itd to moze po tych badaniach stwierdził ze nie trzeba Nie wiem już zaczynam się gubić w tym wszystkim A co najgorsze zaczynam się obawiać ze to tylko biznes z ich stronyAneczka
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca."
Kalendarz ciąży BellyB -
Szczerze to już nie wiem jaki plan ma lekarz Na początku twierdził ze meza wynik trzeba poprawić jak już to zrobił to teraz kazał mnie badania robić wiec nie wiem Wkrótce wizyta wiec raczej sobie pogadamy bo nie będę wydawać kasy na marneAneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
Dzięki za info moze skorzystamy zobaczymy co M powie A po wizycie dam znać Pozdrawiam
Aneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
nick nieaktualny
-
agus3004 wrote:Aneczka no musicie coś ustalić, żebyście wiedzieli na czym stoicie, teraz jest akcja i można zrobić bezpłatne badania nasienia to może skorzystajcie z tego http://www.nasz-bocian.pl/node/51808
Daj znać po wizycieAneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
nick nieaktualny
-
Ja chodziłam do kielbasinskiego i znów do niego będę wracała czekam w sumie na termin wizyty może nie jest jakiś wybitnie gadaliśmy ale wiem ze moja ciążę chce żeby prowadził jest godny zaufania wiem to z najlepszego źródła nie będę na forum pisać co i jak ale na pewno on poprowadzi moja ciążę
Felicity lubi tę wiadomość
Nasz synuś
cykl starań -
nick nieaktualny
-
Witaj alealaAneczka
Kalendarz ciąży BellyB