Śląskie czy ktoś jest?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iwi87 sorki, że tak długo nie odpisywałam. Nie znam powodu odejścia mojej córeczki. Miałam małowodzie. Córka urodziła się owinięta pępowiną wokół szyi i rączki, oprócz tego wynik histop łożyska stwierdził że miałam zawał łożyska. Teraz to jest takie gdybanie, przyczyny nie poznałam i już nie poznam
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Agus3004 Jak tam Twój cykl ? Byłaś na wizycie ? Ostatnio nic nie piszeszAneczka
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca."
Kalendarz ciąży BellyB -
Aneczka131 wrote:Agus3004 Jak tam Twój cykl ? Byłaś na wizycie ? Ostatnio nic nie piszesz
A jak u Ciebie? -
No pięknie Wykresik pięknie idzie w gore oby tak dalej. Trzeba myślec pozytywnie ale jeśli się nie uda świat się nie zawali musimy starać się do skutku (tak samo Wy jak i My). My nadal czekamy mój M bierze Norprolac który znosi dość kiepsko. Mam nadzieje ze będzie poprawa bo kiepsko Go widzę. Wizyta i badania w przyszłym tyg wiec dowiem się co dalej. Odzywaj się co tam u Ciebie pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 09:28
Aneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
Musimy myślec pozytywnie i nie dać się zwariować (choć czasem trudno) tutaj nic nie przyspieszymy Ok dam znaćAneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
Niestety mój cykl stymulacyjny jest nieudany, dziś przyszła @, będziemy powtarzać badanie nasienia bo czuję, że tu nie ma poprawy i to jest nasz problem, eh jadę na urlop, mam nadzieję, że pozwoli mi się to zresetować i wrócę ze zdwojonymi silami.
Powodzenia wszystkim -
Hejka Głowa do góry nie tym to następnym razem U mnie tez niestety należy czekać wizyta nie bałem zobaczymy czy coś się poprawiło. Troszkę zazdroszczę urlopu i życzę Miłego wypoczynkuAneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
Hej dziewczyny co tu tak cisza ? Wszystkie wyjechałyście na wakacje ?Aneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
No pięknie lotta.89 super troszkę słoneczka złapiesz. U nas wakacje moze we wrześniu a co do starań narazie poprawiamy wyniki ☺️Aneczka
Kalendarz ciąży BellyB -
No cóż średnio 21 choć na początku podchodziłam do tego dość luźno Ale liczę ze w końcu się udaAneczka
Kalendarz ciąży BellyB