Śląskie czy ktoś jest?
-
WIADOMOŚĆ
-
nesairah wrote:Witam z Sosnowca!
Również kocham koty, mam swojego jednego grubaska w domu Wiercę dziurę w brzuchu narzeczonemu o jakieś towarzystwo dla niego i ostatnio nawet się zgodził, więc pewnie jeszcze jakiegoś futrzaka przygarniemy
majamia chodzę do gina w Dąbrowie Górniczej. Z tego co wiem, przyjmuje do godz 19, chociaż, ja zawsze o wcześniejszych porach do niego jeżdżę.
Jeśli chodzi o moje starania... jestem po jednym poronieniu w listopadzie. Mam wysoką prolaktynę 42ng/ml przy normie do 25. Owulacja u mnie mimo to występuje. Raz w 22dc, raz w 10dc (potwierdzone monitoringiem). Zaczęłam kurację Bromergonem.majamia lubi tę wiadomość
-
A ja mam pytanie odnośnie ginekologów... Czy któraś z Was ma doświadczenia z dr Radeckim - ordynatorem z Dąbrowy Górniczej, dr Dobroszem, który przyjmuje prywatnie w Sosnowcu, lub dr Micińskim z mysłowickiej novomediki?
-
Ja też, bo jest to pierwszy ginekolog, który się mną zajął, a nie mówił "jest pani młoda, nie ma się czym martwić, dopóki nie będzie problemów z zajściem w ciążę".
Co prawda póki co problemów z ciążą nie mam, bo dopiero zaczynamy starania. Teraz będzie pierwszy cykl dopiero. Ale pani Marta jako jedyna zaczęła szukać przyczyny długich i nie bardzo regularnych cykli. -
Ja moge z czystym sumieniem polecić dr kobielską w Katowicach. Poznała moją historię cykli szeroki wywiad na pierwszej wizycie, ponoć słynie z trudnych przypadków z zajściem w ciążę. Z tego powodu wybraliśmy sie do niej, ma również kontrakt z nfz wiec gdyby byla potrzebna np laparoskopia diagnostyczna to zrobi w zabrzu na NFZ.