Śląskie czy ktoś jest?
-
WIADOMOŚĆ
-
Też zdawałam w Kato prawo jazdy, ponad 9 lat temu. Pierwszy oblałam, ale oba wspominam super Bardzo się stresowałam, ale fajne przeżycie. Za drugim razem miałam farta, bo jechał z nami też koleś który uczył się na egzaminatora i mój egzaminator cały czas był zagadany - paru błędów nie zauważył ^^
kasju lubi tę wiadomość
-
kasju - jak uczylam sie bez sniegu i w grampkach, to kazde buty zimowe byly straszne. Zwlaszcza, ze zimna w glanach chodzilam nie wiem czemu, ale dlugo w glanach jezdzic nie moglam - dwa pedaly naciskalam jednoczesniesyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
agnieszka011988 wrote:heheh dzieki jestem mega fanka kotow I mam w domu az 2
majamia lubi tę wiadomość
-
ja uwielbiam i moj tez pokochal ale stwierdzilismy ze jak te juz kodonają swojego zywota to więcej niet, przynajmneij nie w meiszkaniu, mecza sie i one i my choc tak je uwielbiam
-
Wredotko, mam nadzieje, ze kiedys jednak nam się uda wybrać na spacer Pamietaj, ze mam prawo jazdy, haha, a na podleze droge znam
A ja na sierść kotków mam uczulenieWredotka lubi tę wiadomość
Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
Ja na psa mam uczulenie... Starszak atopikiem jest. Wiecznie ma skore wysypana... musimy badania zrobic jak 3lata miec bedzie, zeby w loncu odkryc na co uczulony jest.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Wredotko, jak tylko przejdzie sezon grypowy i poprawi sie troche jakosc powietrza, to wpadamy tam
majamia, nie ma to jak kochający men haha chyba musisz sobie "wyprodukować" córę, bo widzę, że u Ciebie jednak płeć męska w przewadzemajamia lubi tę wiadomość
Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔