Śląskie czy ktoś jest?
-
WIADOMOŚĆ
-
Któraś poleci dobrego gina w kato ?
Jestem na etapie zmianyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 16:19
-
Wredotka wrote:Ja też ze Śląska - Jaworzno wita!
Co prawda nie w Kato, ale polecam dr Bojdys-Szyndlar, przyjmuje w Lędzinach, pracuje w szpitalu Bonifratrów.Wredotka lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się z Sosnowcakasju wrote:Lubię Katowice, bo zdałam tam prawko i studiowałam tam też 3 lata
-
Ryjku, jak dla mnie ok, miałam katowickie ulice i uliczki w jednym palcu a dodatkowo jeszcze trafiłam na egzaminie w godziny szczytowe, więc miałam tylko szybkie parkowanie na osiedlowym parkingu i reszte w zasadzie przestane na światłach Jedynym mankamentem jak dla mnie, to w Katowicach na placu na łuku jest wzniesienie, o którym nie wiedziałam ale jak się o nim wie, to jest ok
majamia, ja zdawałam 5 lat temu a tak jakby to bylo wczoraj. To byl chyba jeden z najgorszych egzaminów w moim życiu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 15:14
Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
Hehe. Oj tak. Plac w Katowicach to niekiedy straszna sprawa. Pierwszy raz z recznego do tylu jechalam hahaha
Ja w grudniu zdawalam. W adidasach, sniegu po kostki. Caly czas sypalo... wywiozl mnie na jakies osiedle, a tam zero widoku ulicy - sniegu tyle, ze po krawezniki siegalo... mmsakraa. Ale dalo sie radesyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Ryjek, oj nieziemski fart. I nieziemska cierpliwość egzaminatora. Trzy razy przegapiłam zjazd do WORDu Ale miły (choć nie wydawał się) Pan zaliczył "warunkowo" egzamin Spaliłam sie totalnie, już myslalam, ze po mnie ze stresu w buzi roztopiła mi się nierozpuszczalna guma Orbit
majamia, niestety pare osob przede mną własnie na tym się wykładało Chyba zrobiłabym to samo co Ty i ubrała adidasy, bo w kozakach ciężejAleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔