X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Śląskie czy ktoś jest?
Odpowiedz

Śląskie czy ktoś jest?

Oceń ten wątek:
  • majamia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasju wrote:
    majamia, nie ma to jak kochający men haha :D chyba musisz sobie "wyprodukować" córę, bo widzę, że u Ciebie jednak płeć męska w przewadze ;)
    Baaaaardzo bym chciala corke, ale jak to zrobic! Ahm. Planowalam ♡ na kilka przed owu, a tu inaczej wyliczylo... wrr...

syn 03-2014 <3
    syn 03-2016 <3 kp do 13tc
    syn 11-2017 <3 kp do 13tc
    'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.
  • nesairah Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z Sosnowca!
    Również kocham koty, mam swojego jednego grubaska w domu :) Wiercę dziurę w brzuchu narzeczonemu o jakieś towarzystwo dla niego i ostatnio nawet się zgodził, więc pewnie jeszcze jakiegoś futrzaka przygarniemy :)

majamia chodzę do gina w Dąbrowie Górniczej. Z tego co wiem, przyjmuje do godz 19, chociaż, ja zawsze o wcześniejszych porach do niego jeżdżę.

Jeśli chodzi o moje starania... jestem po jednym poronieniu w listopadzie. Mam wysoką prolaktynę 42ng/ml przy normie do 25. Owulacja u mnie mimo to występuje. Raz w 22dc, raz w 10dc (potwierdzone monitoringiem). Zaczęłam kurację Bromergonem.

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔
  • majamia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia Ślązaczki :)

SusannaDean lubi tę wiadomość

syn 03-2014 <3
  • Ryjek Ekspertka

Wysłany: 3 lutego 2017, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nesairah wrote:
    chodzę do gina w Dąbrowie Górniczej. Z tego co wiem, przyjmuje do godz 19, chociaż, ja zawsze o wcześniejszych porach do niego jeżdżę.

A gdzie dokładnie przyjmuje ten lekarz?

OM: 26.04
    28.05 beta 943
    30.05 beta 2688
    suple: femibion 1, omega-3, szelazo
    fjblvec.png
  • nesairah Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ul. Królowej Jadwigi - nazywa się Adrian Łukasik i póki co mogę polecić z czystym sumieniem! :)

Ryjek lubi tę wiadomość

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔
  • kasju Ekspertka

Wysłany: 3 lutego 2017, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majamia wrote:
    Baaaaardzo bym chciala corke, ale jak to zrobic! Ahm. Planowalam ♡ na kilka przed owu, a tu inaczej wyliczylo... wrr...
    mój chłop do tej pory się szczyci tym, że zrobił dziure w dziurze haha :D trzymam kciukersy !!!

majamia lubi tę wiadomość

Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
    km5sdf9hih21tb5p.png
    oar8csqvf7a9bp1t.png
    2017-7tc💔
  • malutka4493 Znajoma

Wysłany: 28 lutego 2017, 03:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inaa wrote:
    Oho ! Widzę, że więcej sąsiadek na ovu ... z Rybnika ;-)

Witam dołączam do was :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 03:27

Malutka9344
  • malutka4493 Znajoma

Wysłany: 28 lutego 2017, 03:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barbarella86 wrote:
    A Rybnik? :)

Również jestem z Rybnika:) akurat okolice centrum

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 03:28

majamia lubi tę wiadomość

Malutka9344
  • Hannka86 Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2017, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jestem z Rudy Śląskiej :)
    obecnie leczę się w klinice w Katowicach

czekając na nasz Cud <3
  • majamia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2017, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hannka86 wrote:
    a ja jestem z Rudy Śląskiej :)
    obecnie leczę się w klinice w Katowicach
    A to tuz za sciana :)

syn 03-2014 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzę do lekarza w Katowicach, na razie nie myślę o klinice,może bez się uda, przerażają mnie koszty tych wszystkich zabiegów i badań...

• Sarrrra Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny. Ja jestem z Bytomia a wcześniej z Mysłowic.Fajnie, ze tu jesteście . Obecnie zaczęłam diagnostykę w Rudzie Śląskiej u r Mercika, który też jest w Gyncentrum. Nie dzuałam od razu iść do kliniki bo tam tylko zdzierają. Doktor super. Zobaczył moje wyniki stwierdził niskie tsh mimo, ze tylko troszkę za niskie a jedynak dał euthyrox. Stwerdził niedobór witaminy D3 i kazał przyjść obecnie za 3 tygodnie. W końcu czuję, ze ktoś chce sie mną zajać. Opisałam swoje niepokoje, ze czasami mam plamienia w fazie luteralnej, ze po sexie zdarzyło mi się 3 razy, ze żywa krew leciala. od razu stwierdził, ze coś jest na rzeczy. Kazał przyjść i następnym razem jak nic nie wyjdzie po tabletkach, które dał zajmiemy się tymi plamieniami. Mimo, że staram się 6 miesięcy to wiem , ze jest to i tak juz niepokojące mając na uwadze , ze mam 3 lat. Wkurzało mnie w tych lekarzach to, ze oni patrzą na pacjentkę poważnie tylko wtedy gdy minie rok starań. Zamiast od razu zrobic wszystkie badania hormonalne w tym na rezerwę jajników. To też zrobiłam ale wyników jeszcze nie było gdy byłam u lekarza dlatego kazał je pokazać na następnej wizycie. serdecznie Was pozdrawiam Ślązaczki

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • Hannka86 Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2017, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agus3004 wrote:
    To prawda dr Nowak jest specyficzny ale mnie do siebie przekonał, ja mam dziś wizytę, pewnie dostane znowu jakieś leki bo zostało mi jeszcze troszeczkę bakterii
    ja obecnie się lecze u Dr

jesteśmy zadowoleni
    choc jeszcze nie mamy efektu :) żyję nadzieją

czekając na nasz Cud <3
  • Sarrrra Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ślązaczki. Gdzie jesteście ?:))))

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • majamia Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszedzie :D

syn 03-2014 <3
  • Sarrrra Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wiecie może gdzie zrobić monitoring cyklu i ile to kosztuje? bo chyba musi to byc taki gin , który przyjmuje co dziennie? na czym to polega i w jakich dniach się robi? czy płaci się od każdego usg? proszę poleczcie mi kogoś z centralnego śląska .

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • Auricomka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ,
    dziewczyny chciałam dołączyć do watku jestem z Katowic:)

hrqoyx8d84qsxxuk.png
  • Auricomka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarrrra wrote:
    dziewczyny wiecie może gdzie zrobić monitoring cyklu i ile to kosztuje? bo chyba musi to byc taki gin , który przyjmuje co dziennie? na czym to polega i w jakich dniach się robi? czy płaci się od każdego usg? proszę poleczcie mi kogoś z centralnego śląska .

Nie codziennie - odstęp 2-4 dni. Ja chodze do MArty Maksym w Gliwicach. Płaci sie neistety od każdego badania, ale wizyta monitująca kosztuje 50 zł.

hrqoyx8d84qsxxuk.png
  • Auricomka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarrrra wrote:
    cześć dziewczyny. Ja jestem z Bytomia a wcześniej z Mysłowic.Fajnie, ze tu jesteście . Obecnie zaczęłam diagnostykę w Rudzie Śląskiej u r Mercika, który też jest w Gyncentrum. Nie dzuałam od razu iść do kliniki bo tam tylko zdzierają. Doktor super. Zobaczył moje wyniki stwierdził niskie tsh mimo, ze tylko troszkę za niskie a jedynak dał euthyrox. Stwerdził niedobór witaminy D3 i kazał przyjść obecnie za 3 tygodnie. W końcu czuję, ze ktoś chce sie mną zajać. Opisałam swoje niepokoje, ze czasami mam plamienia w fazie luteralnej, ze po sexie zdarzyło mi się 3 razy, ze żywa krew leciala. od razu stwierdził, ze coś jest na rzeczy. Kazał przyjść i następnym razem jak nic nie wyjdzie po tabletkach, które dał zajmiemy się tymi plamieniami. Mimo, że staram się 6 miesięcy to wiem , ze jest to i tak juz niepokojące mając na uwadze , ze mam 3 lat. Wkurzało mnie w tych lekarzach to, ze oni patrzą na pacjentkę poważnie tylko wtedy gdy minie rok starań. Zamiast od razu zrobic wszystkie badania hormonalne w tym na rezerwę jajników. To też zrobiłam ale wyników jeszcze nie było gdy byłam u lekarza dlatego kazał je pokazać na następnej wizycie. serdecznie Was pozdrawiam Ślązaczki
    Dokładnie to samo mnei wkurza. Że chodziłam po ginekologach i mówili mi że pozcekać rok nic sie nie dzieje a mnei to tylko nakrecało:(

hrqoyx8d84qsxxuk.png
  • Nisia2901 Ekspertka

Wysłany: 27 marca 2017, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybnik kłania się :)

ona32 lubi tę wiadomość

oar8vfxmb84zoiiv.png
‹‹ 23 24 25 26 27 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ