Śląskie czy ktoś jest?
-
WIADOMOŚĆ
-
Mialam juz kilka wizyt. Ogarnela tsh, ogarnela prl, sprawdzila czy nie ma hashi (na szczescie nie) zbadala poziom wit D i zlecila suplementacje, bo mialam niewielki niedobor. Konkretna bardzo. Prywatnie ,przychodnia Meden na zabrskiej 6 w Gliwicach, przyjmuje w pn i sr. W srody ma gabinet z usg ,wiec na pierwsza wizyte lepiej zapisac sie na srode, bo pewnie bedzie chciala zbadac. Wizyta bez usg 80 zl (cena znosna porownujac do innych), za usg doplata chyba 50zl. Mnie usg robila raz kontrolnie, wszystko bylo ok, wiec nie powtarzala.
Lekarka Maja Nasiek. -
zuzzi wrote:O proszę, proszę. Ja ostatnio płaciłam u endo 150 zł za wizytę bez żadnych badań, polegającą tylko na siedzeniu i słuchaniu, jak mi głupoty opowiada Tak więc 130 zł z USG to dobra cena. Rozważę
A USG ginekologiczne? Czy tarczycy? Czy co? Badania jakieś przeprowadza, poza wywiadem i USG?
Endokrynolog raczej robi endokrynologiczne - tarczycy to nie jest endo-gin. Wywiad, usg i pozlecala mi dodatkowe badania z krwi poza tsh i prl, z ktorymi przyszlam. Wit D, Ca, Fe, antyTPO, antyTG i jakies tam inne mi kazala porobic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 19:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny