Slub z brzuszkiem?
-
WIADOMOŚĆ
-
A nie możecie wziąć teraz skromnego ślubu cywilnego, tylko w gronie najbliższych osób, a ślub kościelny z weselichem zorganizować dopiero po urodzeniu dziecka?
Ja nie odwlekałabym starań. Miesiąc temu stuknęło mi 30 lat, chcieliśmy z mężem wstrzymać się ze staraniami jeszcze rok, do czasu skończenia przeze mnie podyplomówki, ale doszliśmy do wniosku, że nie ma na co czekać i rozpoczęliśmy starania 2 miesiące temu. Wydaje mi się, że w naszym wieku (nie żebyśmy były stare :p) każdy miesiąc jest na wagę złotaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 13:38
Anoolka lubi tę wiadomość
-
ja ślub brałam będąc w 5 miesiącu ciąży.. i w tym czasie czułam się rewelacyjnie, brzuszek miałam zgrabny a sukienke miałam tak dobraną że jak ktoś nie wiedział to nie zauważył.. I jakoś nie przeszkadzało mi to że biorę ślub z brzuchem. ciąża to piękny stan i nie należy się wstydzić ze się do ślubu idzie z brzuszkiem tylko być dumnym, nie każdy może tego doświadczyć.
-
Ale nikt tutaj nie mówi,że trzeba się ciąży wstydzić,bo to jest w ogóle sprawa drugorzędna.Zwracamy tutaj uwagę na to,że nie jesteś w stanie przewidzieć jak będziesz się czuła i jest to w związku z tym dość ryzykowne.
Anoolka, Lillenka lubią tę wiadomość
-
Strasznie nie lubie wybiegać w przyszłośc i myśleć, co będzie gdyby....zaplanowaliście już ślub? ok. Teraz się staracie, wiadomo albo uda Wam się szybko albo nie, tego nie wie nikt. Martwić zaczęłabym się gdyby udało mi się zajść, na dzień dzisiejszy to takie gdybanie nie ma sensu. Osobiście starałabym się juz teraz.
-