Specyfiki mające pomóc w zajściu w ciążę:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała_Mii wrote:Dziękuje chyba ze to efekt placebo ale wiara czyni cuda heh w coś trzeba wierzyć i się nie poddawać nie ważne czy działa jak tak mówią i widzę to wierze
Dokładnie! Wiara + zdrowe podejście do tematu i człowiek od razu lepiej się czuje1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi wrote:Dokładnie! Wiara + zdrowe podejście do tematu i człowiek od razu lepiej się czuje
alegzi lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Kurczę , jesteś bardzo pozytywna osoba już dawno nie spotkałam osoby która była by pełna wiary nadzieji i pozytywnego myślenia;)
Dziękuję Staram się nie zadręczać myślami, a czemu się nie udało, a wszystkie koleżanki już z brzuszkami albo z dzieciaczkami, a ja ciągle się staram i nie wychodzi mi. No niestety, niektóre szybciutko zachodzą w ciążę, a inne muszą trochę poczekać. Myślę, że dużo naszych problemów jest właśnie w głowie. Mamy blokadę. Bardzo chcemy dzieciaczka, staramy się, a jak nie wychodzi to popadamy w depresję i obwiniamy cały świat. Staram się już półtora roku. Wierzę, że kiedyś pyknie i się uda1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi wrote:Dziękuję Staram się nie zadręczać myślami, a czemu się nie udało, a wszystkie koleżanki już z brzuszkami albo z dzieciaczkami, a ja ciągle się staram i nie wychodzi mi. No niestety, niektóre szybciutko zachodzą w ciążę, a inne muszą trochę poczekać. Myślę, że dużo naszych problemów jest właśnie w głowie. Mamy blokadę. Bardzo chcemy dzieciaczka, staramy się, a jak nie wychodzi to popadamy w depresję i obwiniamy cały świat. Staram się już półtora roku. Wierzę, że kiedyś pyknie i się uda
Zazdroszcze takiego pozytywnego myslenia. U mnie tez ze znajomych szybko zachodza w ciaze, a my juz sie 11 cykl staramy I nic... ja to troche widze jak jaks porazke...
-
Hej kobietki co do specyfików ja stosowałam olej w wiesiołka na śluz, piłam ziolka na ovu, nawet zaczęłam stosować mace. I w końcu zaskoczyło coś pomogło i to nie był lekarz ani środki farmaceutyczne gruntowne badania ok i stwierdzenia lekarzy "tak czasami bywa"22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Hej kobietki co do specyfików ja stosowałam olej w wiesiołka na śluz, piłam ziolka na ovu, nawet zaczęłam stosować mace. I w końcu zaskoczyło coś pomogło i to nie był lekarz ani środki farmaceutyczne gruntowne badania ok i stwierdzenia lekarzy "tak czasami bywa"
Kasiu opiwiedz o swojej taktyce stosowania wiesiolka i ziolek (jakie ziolka? hm mace?? ja stosuje olej z wiesiolka pierwszy cykl do 14 dc. Piję do tego siemie lniane. -
Wiesiołka stosowałam do owu, a ziolka to zioła ojca Sroki jak się nie mylę mieszankę nr 3 kupiłam wszystkie składniki i zmieszalam. Piłam 3 pełne cylke tak jak było we wskazaniach później cykl przerwy. Ze względu że dobrze na mnie działały piłam je dalej tyle że tym razem tylko do owulacji (ponieważ niektóre zioła w razie ciąży są niewskazane) stosowałam ta mieszankę z pół roku i w końcu się udało. Co do macy (korzeń maca) stosowałam ja nie zbyt długo ale była smaczna (stosowałam proszek)22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Wiesiołka stosowałam do owu, a ziolka to zioła ojca Sroki jak się nie mylę mieszankę nr 3 kupiłam wszystkie składniki i zmieszalam. Piłam 3 pełne cylke tak jak było we wskazaniach później cykl przerwy. Ze względu że dobrze na mnie działały piłam je dalej tyle że tym razem tylko do owulacji (ponieważ niektóre zioła w razie ciąży są niewskazane) stosowałam ta mieszankę z pół roku i w końcu się udało. Co do macy (korzeń maca) stosowałam ja nie zbyt długo ale była smaczna (stosowałam proszek)
A gdzie kupowalas te zioła? W zwyklym zielarskim dostane? Pilas 3 pelne cykle, a jesli doszłoby do zapłodnienia to nie jest to szkodliwe jesli pijemy ziolka jeszcze nie wiedzac o ciazy? -
Powinnaś dostać normalnie w zielarskim, zioła mają powolne działanie więc niepowinny zaszkodzić, ale jeśli jest możliwa ciąża trzeba odstawić22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Liv poczytaj sobie o tych ziołach na stronach internetowych, tam jest sporo informacji:) Zioła ojca Sroki nr 3 są też inne mieszanki z zaleceniami do stosowania22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -