Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudyś ja też nie mogę już wytrzymać... dłuży mi się ten czas jak cholera Dzisiaj moja przyjaciółka urodziła synka, słyszałam przez telefon jak kwilił... serce zadrżało i jeszcze bardziej zapragnęło takiego maleństwa
Aksi ja też mocno trzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 22:17
-
nick nieaktualny
-
Kornelia, w 2015r. 14!!!! moich koleżanek i dziewczyn z rodziny urodziły dzieci, i jeszcze w bloku, w mieszkaniu pod nami małżeństwo ma małe dziecko i wszystko słychać, czasem budzę się nad ranem bo słysze płacz i sni mi się że to moje dziecko płacze i trzeba się obudzić i utulić
Kiepsko, ale nie poddaje się, TRZEBA WALCZYĆ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aksi powodzenia i udanej wizyty! :-*
Kornelia zgadzam się z Tobą w 100% skoro tylu kobietkom się udało, to i nam pozostałym też się uda
Kasia_k jak dobrze pójdzie, to prawdopodobnie i ja zrobię test. Myślałam, żeby zrobić w sobotę (bo będzie 11 dzień po owulacji), a jesli w razie wyjdzie negatywny a @ będzie brak, to w poniedziałek pójdę na betę
Co prawda nie mam żadnych konkretnych objawów, no może tylko zastanawia mnie śluz biały/kremowy w dość sporej ilości i częste siusianie. Ale to pewnie od brania duphastonu i zbliżającego się zapalenia pęcherza..
Życzę dobrej nocy! Karaluchy pod poduchy! -
Witajcie jestem nowa na forum i mam dosc duzy problem z ktorym malo kto moze mi pomoc.
Po krotce pierwsza ciaza poroniona. Droga problem z zajsciem udalo sie i 7 tydzien wyniki z toxoplazmowy fatalne lekraz przepisuje mi na cal ciaze rovaycyne. porod wszytsko ok ze mna i z dzieckiem. Problemem jest ze w ciagu 10 po urodzeniu nadal cos sie dzieje z moimi wynikami toxoplazmowymi. wpo urodzeniu syna poronilam jeszcze dwa razy. zaczelam robic badania na awidosc toxo i to moje ostatnie wyniki
Toxo IgG awidosc
<0,3 awidosc niska
0,3-0,35 awisdosc umiarkowana
>= 0,35 awisdosc wysoka
moj wynik to 0,29
Toxi IgM
<0,6AU/ml wynik ujemny
6-8 AU/ml wynik watpliwy
>=8 wynik dodatni
moj wynik to 4,2
Te badania byly robione we wrzesniu .
Pani doktor stwierdzila ze absolutnie nie moge zajsc terazaz w ciaze po czym przeleczyla mnie antybiotykiem. po kuracji wyniki
IgG 0,26
IgM ,0
wyniki kwiecien 2015
kolejne wyniki czerwiec
IgG 0,21
IgM 3,5
kolejne wrzesien 2015
IgG 0,30
IgM 3,5
Koniec
Rece mi opadaja nie wiem co robic co tym myslec nie mam zadnego specjalisty chce bardzo drogie dziecko ale z tego co mowi mi lekarz to nie moge . zalamana prosze Was o interpretacj ei pomoc co mam robic dalej
IgM 3,5
kolejne -
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Beta 53:-)
po cichu Gratuluję i Tobie i wszystkim nowym ciężarówkom
a ile tu nowych dziewczynWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 23:20
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyToyotarav ja nie pomoge bo nie znam się. Powinnaś udać się do jakiegoś mądrego lekarza. Tak wiem znalezienie jego graniczy z cudem.
Powodzenia
Berenika tak dziewczyn przybyło i pewnie przybyje jeszcze hahaha
Te się rozpisuja!!!!!
Mnie dziś nawiedzily znowu plamienia brązowe w bardzo małej ilości. Zadzwonię później do gina bo oszaleje!!! Pojechałam do niego ale na oponach letnich nie będę ryzykować drugie auto na zimowych mąż jedzie do pracy.
Wczoraj wieczorem miałam bóle w pachwinach i nogi w udach bolały tak jak na @ musiałam wziąść nospe bo nie mogłam zasnąć -
Żabka nie ma co sie stresować po prostu sie zagniezdza zarodek, kiedys czytałam na forum ze niektóre dziewczyny miały takie plemienia tyle co trwała miesiączka ale zadzwonić i zapytać sie mozesz po to przeciez jest lekarz
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudys dziękuję uspokoiłas mnie troszke
Zadzwonię tylko dopiero po 10
Te plamienie jest raz go nie ma. To bardziej jest sluz mleczny z nitka tzw skrzepami bardzo małymi. Wrrrrrrrr
Dziś odpaliłem numer!!!!
Aż się sama z siebie śmiałam a dziecko mnie się zapytalo co robisz mamusiu!
Piłam kawę w pokoju bo dziecko przy okazji umieralam do przedszkola wzięłam lusterko i tusz i się maluje. Córka poszła po kieliszek do syropka a ja za nią z pusta szklanka i tym lusterkiem z tuszem.
Włożyłam ten tusz z lusterkiem do zlewu w brudne garnki bleee hahahah a szklankę brudna postawiłam na parapecie tam zamierzalam postawić lusterko i tusz.
A córka mamusiu co ty robisz!!!! HahahahaBerenika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudyś
o której masz egzamin?
żabka04
ja w ciąży też byłam strasznie rozkojarzona i miałam sklerozę
Dziewczyny, a ja rano znowu poczułam leciutkie mdłości... a teraz siedzę bez życia, chętnie bym się znowu położyłaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 10:04