Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Klaudys dziękuję uspokoiłas mnie troszke
Zadzwonię tylko dopiero po 10
Te plamienie jest raz go nie ma. To bardziej jest sluz mleczny z nitka tzw skrzepami bardzo małymi. Wrrrrrrrr
Dziś odpaliłem numer!!!!
Aż się sama z siebie śmiałam a dziecko mnie się zapytalo co robisz mamusiu!
Piłam kawę w pokoju bo dziecko przy okazji umieralam do przedszkola wzięłam lusterko i tusz i się maluje. Córka poszła po kieliszek do syropka a ja za nią z pusta szklanka i tym lusterkiem z tuszem.
Włożyłam ten tusz z lusterkiem do zlewu w brudne garnki bleee hahahah a szklankę brudna postawiłam na parapecie tam zamierzalam postawić lusterko i tusz.
A córka mamusiu co ty robisz!!!! Hahahahażabka04 lubi tę wiadomość
-
Widzę, że nie jestem odosobniona w 19. dniu cyklu Przewidywany termin @ to 24.01, zobaczymy, jak się pojawią jakieś objawy nietypowe to zrobię może i wtedy, a jak nie to kilka dni poczekam.
Nie wiem czemu, ale taką nadzieję narobiłyście dziewczyny tymi swoimi ciążami! -
Progesteron Progesteron 6,60 ng/ml
Beta-HCG beta-HCG 7,45 mIU/ml
nisko .. zobaczymy jak bedzie w sobote -
Ania_84 wrote:Progesteron Progesteron 6,60 ng/ml
Beta-HCG beta-HCG 7,45 mIU/ml
nisko .. zobaczymy jak bedzie w sobote
Aniu to beta chyba ciazowa:-)
Czy to hsg robi się również po poronieniu czy raczej gdy nie można zajść? -
nick nieaktualnyKas na pewno hsg robi się do 12 dc. Po @.
Jak masz mądrego lekarza to cie wyśle. Zagadaj spróbuj. Powiedz ze koleżanka miała i od razu zaszła.
Z drugiej strony możesz go urazić bo za mądra będziesz od niego.
Poczytaj o tym hsg są różne fora dziewczyny szybko zachodzą w ciążę tak jak z meta. -
Jotc wrote:Belen, pisałaś wcześniej o mdłościach jakie Cię męczą - Masz na nie jakiś sposób? Bo ja dziś cały dzień chodzę struta...
U mnie na szczęście już drugi dzień bez obejmowania porcelany, ale cały czas mam ciężki żołądek i trochę mnie mdli. Póki co próbowałam jeść małe porcje co dwie godziny, żeby żołądek cały czas był pełen, ale to mi nie pomaga. W sobotę będę próbowała pić starty imbir zalany wrzątkiem. Ogólnie zauważyłam, że gorzej jest z samego rana, gdy muszę wcześnie wstać i w momencie gdy czuję jakieś zapachy (jedzenia, odświeżacza do powietrza itp.). Dam znać jak zadziałała herbata imbirowa oby pomogła! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś piłam napar z imbiru ale średni rezultat, chyba ze cos zle zrobilam, ale poprostu ukroilam plasterek zalalam wrzatkiem, odczekalam z 10 min, dalam ciu miodu i pilam malymi lykami, ktos ma ibny sposob?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 19:39
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Kas na pewno hsg robi się do 12 dc. Po @.
Jak masz mądrego lekarza to cie wyśle. Zagadaj spróbuj. Powiedz ze koleżanka miała i od razu zaszła.
Z drugiej strony możesz go urazić bo za mądra będziesz od niego.
Poczytaj o tym hsg są różne fora dziewczyny szybko zachodzą w ciążę tak jak z meta.
Czytałam że bolesne... tylko jeżeli ja zachodze i ronie to chyba jajowody mam drozne więc badanie zbędne?
Jeju jak ja wam wszystkim zazdroszczę:- mam nadzieję że wkrótce do was dolacze!!
-
nick nieaktualnyKas ok zgodzę się ją tak samo przecież miałam.
Hsg pomaga bardzo w zagnieżdżeniu. Po drugie skąd masz pewność że ci np. Zrosty się nie porobiły.
Hsg zależy od bólu jak jesteś wytrzymała. Ja wzięła ketonal i nospe przed badaniem nie powiem dziwne uczucie jesteś tak jakby nadmuchana a oni cie pompuja czujesz jakbyś zaraz miała peknac ale to trwa dosłownie 5 min.
Ja wiem ze warto się poddać temu badaniu i dużo kobiet sobie chwali. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny