Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyklaudyś powodzenia i trzymam mocno kciuki
Jestes mądra i ambitna co to dla ciebie ten egzamin PIKUŚ!!!!Nie?????
Z Anie trzymam kciuki!!!!
Kornelia podejrzane te twoje objawy?! Pewnie zaciążona i nieśmiale się przyznaje hahahaha
Marteczka nie możesz iść na wagary?????
Gin nie odbuera pewnie potem oddzwoni.
Plamienia już odeszły czysto . Idzie zwariować. Za te cyrki będę bąbelka całować mocno mocno że matke tak stresuje. Juz go/ją kocham Nie za szybko????
Chociaż czuje wewnętrznie że jest OK.
Dziwna Ja!!!!!! -
Drogie dziewczyny! Mam taki problem ponieważ wystąpiło to u mnie pierwszy raz w życiu, może któraś z Was miała też taki przypadek więc chętnie posłucham. Mianowicie, 5 dni temu skończyła mi się @, staramy się o dzidzię bardzo krótko, ale zawód z powodu nadejścia @ był jednak duży, zaczęła się punktualnie 3go stycznia, zaznaczam że mam bardzo regularne @ i praktycznie co do dnia w każdym miesiącu. Zakończyła się już definitywnie 8go stycznia. 10go stycznia odbyliśmy stosunek. Dzisiaj dostałam plamienia, pierwszy raz w życiu. Kolor tych plamień to nie tak jak podczas @ czerwony, tylko bardziej wpadający w jasny brąz. Co to może być tak szybko po @? Troszkę się nie pokoje bo tak jak mówię nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło.
Dzięki z góry za porady!
-
nick nieaktualnydagaak witaj:-)
wydaje mi się że macica się czyści. Źle poczdas @ sie oczyściła.
Innego pomysłu na to nie mam.
Życzę powodzenia w staraniach:-)
Zapraszam do naszego wątku:-)
U mnie raz w życiu się zdarzył śluz z nitkami krwi żywej krwi i to normalne bo chyba za daleko i głęboko było.
Oddzwonił gin!!!!!! kazał zwiększyć dupka 4x1 ale się cieszył że zastrzyk z Pregnylu pomógł
Kazał bete jutro powtórzyć i zadzwonić!!!!
Mam się nie stresować i wyluzować wszystko jest ok . Zdarzają się u większości kobiet takie plamienia najważniejsze oby nie czerwone tzn żywa krew.
Obserwacja i luz to mi pomoże
ufffffff
-
Hej kochane krew oddana czekam, odrazu zobiłam poziom progesteronu -
dagaak - mozliwe ze to jeszcze jakas reszta @ 7 dc to spokojnie mogla jeszcze jakas koncówka podczas stosunku sie wydobyc
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:klaudyś powodzenia i trzymam mocno kciuki
Jestes mądra i ambitna co to dla ciebie ten egzamin PIKUŚ!!!!Nie?????
Z Anie trzymam kciuki!!!!
Kornelia podejrzane te twoje objawy?! Pewnie zaciążona i nieśmiale się przyznaje hahahaha
Marteczka nie możesz iść na wagary?????
Gin nie odbuera pewnie potem oddzwoni.
Plamienia już odeszły czysto . Idzie zwariować. Za te cyrki będę bąbelka całować mocno mocno że matke tak stresuje. Juz go/ją kocham Nie za szybko????
Jw mam okres ale jakiś taki skapy mi się wydaje:-/ martwię się. .. czy to hsg robi się też po poronieniu?
Zabka super dalej kciukam!!!
Chociaż czuje wewnętrznie że jest OK.
Dziwna Ja!!!!!! -
żabka04 wrote:Ania o której wyniki???????
Ania a ty dzisiaj masz święto z małżonkiem?
hyba 14-15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny