Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoooooo jakbym sie zamartwiała snami to bym:
a. na zawał padła
b. osiwiała
c. w psychiatryku była
ja mam co dziennie sny nie ma nocki żeby mi się coś nie śniło i wszystko pamiętam.
Takie sny co nie pamietam przypomną mi się do końca dnia albo z nienacka ale wiem o czym był.
przeważnie głupie miewam sny.
Np. trzecia noc do tyłu.
Byłam u cioci miala malutkiego kotka białego weszłam do drzwi a on podgryzał mojego lewego buta co kawałek przeszłam on mnie atakował a ciotka go reka odganiała.
hahaha ale kotek piękny p.s. chce sobie kiedys kupić białego kotka.\
nawet wczoraj męza zaraziłam tym kotem i szukał w ogłoszeniach ale nic nie znaleźliśmy
zARAZ WAM WYŚLE wirusków
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny piszecie te posty z prędkością światła normalnie!!
Witam zatem nowe staraczki, rok dla niektórych zaczął się wspaniale, nam też się uda, w końcu to magiczny 2016!
Żabko - bardzo się cieszę z Twoich wyników badań, trzymam kciuki, żeby były takie przez całą ciążę!
Kornelia - trzymam kciuki żeby to była ciąża!! Normalnie aż sama chyba sobie zrobię testy owulacyjne przez kilka dni, zachęciłaś mnie
Klaudyś - też mam okropne zakwasy od dwóch dni! Ale to od najzwyklejszych ćwiczeń fizycznych
Marteczka - oby Twoje przeczucia były słuszne i aby @ się nie pojawiła!!!
(chyba odpisałam wszystko co chciałam, przy tylu komentarzach mogło mi coś uciec )
Mnie masakrycznie bolą cycki! Przy zbieganiu po schodach muszę je trzymać A planowana @ ma przyjść w poniedziałek (wg ovu). Niestety nie jest to nic dziwnego, bo zawsze przed @ mnie bolą. Ale oczywiście sobie wymyślam co nie? Gorzej, że jakoś tak mnie mam poczucia, że mogę być w ciąży.. Jakoś tak. Nie wiem, czy któraś z Was miała takie przeczucie zanim test wyszedł pozytywny?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny