Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Z wczorajszego egzaminu zawodowego musialam wykuwac cegły .a zakwasy mam przy kregoslupie na pośladkach i na rekach wszędzie
A myślałam że masz w pachwinach
No to idź do lekarza.......ale i tak liczę na dwie kreski od ciebie hihi
Ja miałam w pachwinach tzn wszędzie ale najbardziej tam i nic nie robiłam
Zjadłam śledzia na drugi śniadanie i zagryzłam zwykłym białym chlebem ukradłam mężowi dwie kromki hahaha chleb był lepszy od śledzia -
nick nieaktualnyJotc wrote:Hej ho,
Witajcie nowe staraczki, życzymy powodzenia!
Byłam wczoraj na wizycie i ginka powiedziała, że wszystko raczej ok, ale trochę za wcześnie na potwierdzenie w 100% (w sumie nie po to tam poszłam, ale po to, żeby zapytać o te masakryczne bóle brzucha). Mam przyjść za 2 dni.
Okazało się, że bóle normalne, bo skoro miesiączki takie miałam, to teraz też tak musi być, a poza tym na usg wyszło, że mam torbiel ciałka żółtego na jajniku, więc może trochę też pobolewać.
Dostałam zdjęcia usg z 3-milimetrowym pęcherzykiem
Ginka stwierdziła też u mnie tyłozgięcie macicy - hmm, szkoda, że poprzednia ginka nigdy mi o tym nie wspomniała...
No nic, czuję się już lepiej, buziaki !
Joct gratulacje jest pęcherzyk
kurcze tyło zgiecie?
wkurza mnie to jeden gin idzi a drugi nie .
bedzie dobrze joct -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ mi kardiolog powiedzial,ze arytmie mozna jedynie zaleczyc,bo jestem obciazona genetycznie. Mialam kupe lekow,ostatni dopiero doprowadzil,ze zaburzenia mi zmalaly z 10000 zaburzen do 8500. Zapowiedzial,ze przez arytmie bede miala druga cesarke(poprzedni porod tez CC,bo Dziubek sie posladkowo ulozyl),Tsh robilam. FT4 wyszlo mi zanizone,ale lekarz stwierdzil,ze nic mi nie jest. Za tydzien mam wizyte u innego lekarza,wiec bede chciala powtorzyc badania. Mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok.
-
No dziewczyny moja temperatura ładnie do góry poszła dzisiaj,aż się ucieszyłam
Dzisiaj 21 dc. Strach mnie ogarnia!
Dzisiaj miałam fajny sen- byłam u ginekologa i powiedziała mi że jest pęcherzyk 9mm i jak się rozwinie to będą bliźniakilistopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany