Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć. Chętnie dołączę. Właśnie wczoraj rozpoczął się mój drugi cykl starań. Niestety, wczoraj przyszła @ Dodam, że zaczęliśmy starania od razu po odstawieniu u mnie tabl. anty. Wieeem, że to dopiero początek, a jednak jak pojawiła się @ to troche poczułam sie rozczarowana
Udało się w cyklu
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję, że już w końcówce listopada ujrzę swoje upragnione 2 kreseczki ... Nakręciłam się przeogromnie na natychmiastowe zajście bo naczytałam się tych bzdur, że po anty od razu się zachodzi a tu nic. Wiem, ze bedzie ciezko, ale obiecuje samej sobie ze w tym cyklu nie bede niczego czytac ani szperac w necie interpretujac kazdy nawet najmniejszy objaw i przypisywac ciazy. Co ma byc to bedzie.
Udało się w cyklu
-
nick nieaktualny
-
Madziulla, trzymam kciuki. ja jak na razie mam okolo 5-cio dniowy odpoczynek dzis ogolnie mam słaby dzien... ale zawsze tak bylo w pierwszycg 2 dniach okresu. brrr niech on szybko mija. wszystko mnie boli i jeszcze ta pogoda dobijajaca
Madziulla lubi tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
nick nieaktualny
-
bardzo mi przykro... powiem Ci, ze u mnie jak narazie chyba wszystko bylo ok, ale czy tak dalej jest? tego nie wiadomo. szczerze, nie wiem czemu, ale nie potrafie wierzyc zadnym diagnozom. juz kiedys sie nie poznali na nadzerce i ile ja meczarni przechodzilam. mimo wszystko wierze, ze jestesmy w stanie poczac to nasze dziecko:) ja mam 24 lata, a mąż 30.
Udało się w cyklu
-
cześć Landryneczko dobrze, cieszę się że trafiłam w końcu na jakieś forum, gdzie mi ktoś odpisuje Kiedyś korzystałam z kafeterii, ale tam to masakra. Wieczny hejt albo podszywy. Chyba tu zostanę.
Madziulla lubi tę wiadomość
Udało się w cyklu
-
nick nieaktualnyja trochę starsza 28 mam moj 30. najwyzszy czas tym bardiej ze chcemy dwojke dzieci i przy mojej chorobie powinnam jak najszybciej sie o drugie starac
antylopaa trzeba byc czesto lekarzem samym dla siebbie... ja zaluje ze po poronieniu w grudniu 2014 roku zwlekałam tyle z badaniami...żaden lekarz żadnych badan nie zlecil... dopiero sama wymusilam na lekarzu kierowanie...dzieki temu wiem ze mam hiperprolaktynemie, potem endometrioza... koszmar
nie zycze Ci tych przejść nikomu nie zycze.... ja wierze i ty tez musisz w to wierzyć ze wam sie szybko uda. ale jak cos odpukać oczywiście...nie zwlekajcie z badaniami hormonów i innych rzeczy.
trzymam za was z calej siły kciuki. staraj sie wlaczyc pozytywne myslenie a napewno zaskoczycieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 14:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAntylopa młodziutka dziołcha z Ciebie, życzę udanego drugiego cyklu starań
Madziulla szybkiego uporania się z endometriozą, współczuję straty, ja na grudzień 2014 miałam termin porodu pierwszej ciąży u nas o tyle wszystko wyszło dobrze że zaraz po poronieniu zaszłam w kolejną ciążę (kompletnie nie planowaną) też miałam zrobić badania by wiedzieć co i jak, nie zdążyłam, potwornie bałam się że to może mieć skutki w zdrowi mojego syna (tyle się naczytałam, nasłuchałam o ciążach zaraz po poronieniu) na szczęście wszystko dobrze.
To prawda nie ma tyle wsparcia na innych forach co tu, można wiele fajnych przyjaźni tu zawrzeć, ale i ostre kłótnie się zdarzają jak to między kobietami Także korzystajcie z forum ile się da bo później może być trudniej móje dziecię ma chyba radar na to forum bo nawet jak śpi a ja tylko zdążę włączyć stronę jest pobudka i koniec laby..Madziulla lubi tę wiadomość
-
Witam Nowe :****
Laski czy to ze mna cos nie hallo? Wożę nasza A w kazdy czwartek na zajecia do sąsiedniego miasta. Musze czekac dwie godziny bo mi sie nie opłaca wracac. Umowilam sie na ten czas na bieganie z kolega z pracy: młodszy, brzydki, żonaty, ciężarny. A moj W zrobił mi taka scenę zazdrości i obraził sie na smierć! No kurcze na bieganie sie tylko umowilam .... Ja tych facetow to nigdy nie pojmę ....Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny