Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Asia mam nadzieję, że jakoś to będzie. Chociaż najbardziej przeraża mnie że czuje że za bardzo mi nogi skraca. Dość że mam tylko 155 to jeszcze to ech nie wiem nie wiem. Chyba przerasta mnie to
Ps. Pokażesz zdj w sukni może być bez głowy
Mam 152 cm wzrostu, więc jestem niewiele niższa od Ciebie
Miałam długą sukienkę w stylu księżniczki, a miała być w kształcie litery A... dodatkowo do najszczuplejszych też nie należę Ale wszyscy mówili, że jak na mnie szyta
Fakt, w poniedziałek jak ją mierzyłam była trochę ciasnawa, w czwartek była idealnie dopasowana, a w sobotę trochę luźna się zrobiła - efekt stresu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 15:08
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
6 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up -
nick nieaktualnyno to prawda najwazniejsze dobrze sie czuc. a ja napoczatku wogole za takimi nie patrzalam to cieki mojej siostrze - swiadkowej mialam taka piekna suknie dopiero jak ja ubrlam to zmienilam zdanie. na wieszaku wogole mi sie nie podobala.
ta co Ci sie n koscielny podoba sliczna jest no ale prawda przez 3 lata moze sie okazac ze zonk z tego bedzie -
Landryneczka wrote:Asia ok to czekam na wieści z usg i na zdjęcie Widzę, ze nie tylko ja niska
Madziulla właśnie najważniejsze dobrze się czuć a ja na tą chwilę nie bardzo się w niej czuje potem wrzucę wam może fote jak leży na mnie
Oooo Asia jest fota Cudna
Oj, były z nią przeboje, bo jak mama mnie ubierała, to jeszcze pękł jej sznurek, którym mnie wiązała... na szczęście był drugi na zapas, ale już mama miała zakaz mocnego sznurowania więc wyglądałby zdecydowanie lepiejSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
6 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up -
nick nieaktualny
-
Według lekarza to wcześniejsza ciąża niż 7 tydzień...
Pęcherzyk ciążowy jest 7x8 mm, więc urósł od piątkowej wizyty. Ciałko żółtkowe ma 2 mm, więc też urosło. No i wyczaił, że niby jakaś owulacja była z prawego jajnika (?)... Generalnie stwierdził, że zdarza się, że ciąża wolniej się rozwija i są z tego zdrowe dzieci. Kazał odczekać 2 tygodnie i jak nie będzie zarodka, to wtedy będziemy się martwić, ale oczywiście też zostawił decyzję lekarzowi prowadzącemu. No i jak mam poronić, to i tak poronię, bo zarodek może mieć wady i choćbym nie wiem co robiła, to i tak ciąża się zatrzyma. A nawet, jeśli tak się stanie, to mam się cieszyć, że zarodek się zagnieździł, bo to bardzo dobry znak!!!
Jutro powtórka u mojego ginekologa. Ciekawe, co będzie miał mi do powiedzenia...Lena_83 lubi tę wiadomość
Starania od 2014
6 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up -
Asiu- jak juz pisałam na innym watku- trzymam kciuki.
Dziewczyny- kazda z sukienek wyjątkowa
Wczoraj mnie z lekka rozlozylo przeziębienie. Dzisiaj sie zmusiłam po urlopie wrocic do pracy..... A tu ogrzewanie wysiadło i miałam w biurze 15 stopni. Od godziny leze w lozku i dogrzać sie nie moge.
Asiula86 lubi tę wiadomość
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnalazłam baaardzo podobny bo identycznego nid podam bo ja miałam przepis przygotowany ściśle do termomixa - robota kuchennego który ma też funkcję gotowania. Więc ja żadnych innych narzędzi nie uzywalam. Ale ten jest bardzo podobny
http://alicjawkrainiegarow.blogspot.com/2013/08/dzem-dyniowo-pomaranczowy_17.html?m=1Lena_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Generalnie pęcherzyk ciążowy jest, ma ok. 7,5mm, w nim pęcherzyk żółtkowy ok. 1,6mm. Lekarz sam stwierdził, że go mocno zdziwiłam. Zaczęliśmy wszystko rozpisywać i brać na logikę, ale tu naprawdę ciężko cokolwiek wytłumaczyć logicznie Ma się zebrać w naszej sprawie konsylium lekarskie.
Jeśli wszystko zakończy się szczęśliwie, to doktor chętnie to opisze w prasie tak, już to widzę - jak mi klinika zapłaci, to pozwolę, a jak nie, to niech się bujają. Piszę to dlatego, że dzisiaj oczywiście musiałam zapłacić za wizytę... nie dość, że klinika obraca naszymi pieniędzmi z nierozpoczętej procedury to jeszcze za kolejne wizyty płacę, bomba!
Mam brać luteinę, Femibion Natal. W kolejny czwartek ma się wszystko wyjaśnić - jeśli będzie widoczny zarodek i serduszko, to będziemy szczęśliwi, a jak nie, to wiadomo - d... blada.
Ale ja nie wytrzymam do czwartku i już zapisałam się na poniedziałek do innego lekarza (spoza kliniki) - bagatela - na godz. 23:00
Zobaczymy, co mi powie
Jedna z hipotez mojego lekarza - ciąża naturalna No i jak wszystko się szczęśliwie uda, to co mielibyśmy powiedzieć urzędnikom? taki żarcikLena_83, Berenika, Kourtney lubią tę wiadomość
Starania od 2014
6 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up -
Madziulka - ja tak mam z cukrem waniliowym. Odkad przeczytałam co tam jest i co powoduje nie używam
Asiulka - trzymam kciuki nadal ... tzn ja to jak trzymam kciuki to tylko na różańcu ale trzymam
Mnie powrót do pracy kompletnie rozwalił - nie moge sie zorganizowac zupełnie. Mam poczucie ze mam zaległości za milion lat i nigdy tego nie nadrobie.
A teraz niusy szkolne z VI a czyli o dziecię chodzi. Dzisiaj moja zapominalska zapomniała podręcznika z histori. Pani nauczycielka wiec ja i drugiego zapominalskiego wziela na środek. Po czym zapytała klasy w firmie publicznego głodowania czy ma zapominalskich pytac za to ze nie maja podręcznika (głosowanie przez podniesienie ręki). Oczywiscie ze wiadomo jak klasa zagłosowała bo gdyby ich nie zapytała to kogos innego by wzięła do odpowiedzi. Wiec moje dziecko z tego stresu i zawodu ze klasa tak zareagowała rozpłakała sie i nie odpowiedziała nic. Dostała 1. A wiem ze cos tam umiała przynajmniej na 3. Czy to ze mna jest cos nie hallo ze sadze ze nauczycielka przegięła urządzając sobie "publiczny lincz" za brak podręcznika? Moje dziecko jest ogolnie bardzo wrażliwe do tego wiek taki ze bardzo przejmuje sie rówieśnikami - rozbiło ja to niesamowicie.
Na przerwie po tej lekcji chciala do mnie zadzwonic i wyszla do takiego przedsionka szkolnego zeby to zrobic. Oni maja w statucie szkoły ze na terenie budynku nie moga używać telefonu. Jak wychodza na przerwe to moga na boisku. Od kilku dni na boisko na przerwy nie wychodza bo niby za zimno wiec teoretycznie dzwonic nie moga. Ale co to komu przeszkadza ze dziecko dzwoni do rodzicow na przerwie? Pani wziela jej telefon i musze go jutro odebrac w sekretariacie. Mam ciśnienia tysiac dwieście !!!!!Asiula86 lubi tę wiadomość
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
nick nieaktualny
-
Berenika wrote:Asiula Gratuluję
Poczekajmy z gratulacjami do serduszkaSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
6 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny