Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko w rządówce mamy 2 pełne podejścia, a jeśli podejdziemy do leczenia prywatnie to niby wykreślają nas z programu... Tak przynajmniej mówią panie koordynatorki z klinik. Nie wiem jak mogliby to sprawdzić ale nawet do IUI w tak zwanym międzyczasie nie możemy podejść.
-
No tak - zapomniało mi sie ze my w Polsce .....
Ania84 a o darmowym IV nie myśleliście?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 17:57
Ania_84 lubi tę wiadomość
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
Nadira to ja Ci wyprodukuje z 10 komórek do oddania a Ty idz na IVF
Ech jedni sie martwią o jajeczko ... Drudzy ani jednego plemnika nie maja... Life is brutal and ful of zasadzas and sametimes kopas w dupas ...Nadira lubi tę wiadomość
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
Lena_83 wrote:No tak - zapomniało mi sie ze my w Polsce .....
Ania84 a o darmowym IV nie myśleliście?
no wlasnie teraz looknelam i tak sie zastanwiam czy z dawca mozna tam podejsc ??
my chielismy z grubej rury podejs do BK bo tam dawce biora pod urwage gdyby ni emohja padaczka to bysmy juz byli po ..z tego co wiem to wiekszosc dziewczyn ktore podchodzily do IVF Bk w Novum zaciazylo po 1 transferzeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 22:32
-
BK - Badania kliniczne
Lenus wiesz ja z checia dsie podziele moimi komorkami jajowymiNadira lubi tę wiadomość
-
Pewnie do BK są pewne ograniczenia czasem nie do pokonania. Nie wiem jakie kryteria są w Novum, ale w Bocianie trzeba mieć nie więcej niż 1 nieudaną próbę ivf. Miałabym dylemat czy zrezygnować z rządówki.
Co do oddawania komórek jajowych, nawet w poprzedniej stymulacji zdeklarowałam się od ich oddania, gdyby takowe były. Nie zniosłabym myśli że poszłyby do utylizacji a mogłyby pomóc innej parze.
-
nick nieaktualnyNadira wrote:Pewnie do BK są pewne ograniczenia czasem nie do pokonania. Nie wiem jakie kryteria są w Novum, ale w Bocianie trzeba mieć nie więcej niż 1 nieudaną próbę ivf. Miałabym dylemat czy zrezygnować z rządówki.
Co do oddawania komórek jajowych, nawet w poprzedniej stymulacji zdeklarowałam się od ich oddania, gdyby takowe były. Nie zniosłabym myśli że poszłyby do utylizacji a mogłyby pomóc innej parze.
mrozenie -drogie
oddanie do adopcji- moze przyczynie sie do czyjegos szczescia:)Nadira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:to tak jak my podpisalismy deklaracje ze oddajemy nadprogramowe komorki-mielsimy do wyboru oddac, mrozic albo utylizacja
mrozenie -drogie
oddanie do adopcji- moze przyczynie sie do czyjegos szczescia:)
Bo my kobiety musimy się wspierać i dzielić się nadzieją na szczęście!
W oczekiwaniu na... obiadek:-)
-
Czesc,
dola mam.
Całe +6 u nas. Październik i listopad to dla mnie dwa najgorsze miesiące. Popadam w jakąś deprechę. Nic mi się nie chce i najchętniej schowałabym się pod kocem do grudnia. Do tego od 1,5 roku co 2-3 miesiące łapie infekcje gardła (katar, kaszel, gorączka). Niezależnie od pory roku. Męczy mnie to już. Dbam o siebie. Staram się zdrowo odżywiać, ruszać, biorę witaminy a przez ostatnie kilkanaście miesięcy nadrobiłam gryp i przeziębień za całe życie chyba. Dziś też obudziłam się przeziębiona i z gorączką.
W. ugotował "niedzielny" obiad. Kapuśniak! To zdecydowanie zupa pretendująca do tytułu "ni ma tu sma ku" ale nie marudzę. Starał się. Naprawdę się starał! Idzie zjeść.
-
Dzisiejsza beta 6637, czyli wzrost przez 48h o ok. 50%.
Wieczorem idę na usg do innego lekarza, zobaczymy co powie... Także trzymajcie kciuki za cud!!!Lena_83 lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
6 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up -
nick nieaktualny
-
Landryneczko, ja w poniedziałek przed ślubem dowiedziałam się, że moja sukienka nie dojedzie podejrzewam, że w ogóle się nie uszyła i musiałam wybierać z tych, które wisiały w sklepie...
Mój ojciec był zachwycony, bo pierwotna dla niego była za skromna
I wszyscy mówili, że pięknie wyglądam, a kolega wręcz stwierdził, że jak opowiadałam o swojej sukience, to tak właśnie ją sobie wyobrażał... a to były dwie całkiem inne sukienki... ech, faceci
Spokojnie, będzie dobrze!!!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
6 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up