Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:Hahhaha Kochana poprawiłaś mi humor z tą lodówką ale no niestety czasem i mnie niektórych pytania wyprowadzają z równowagi
Lodówka wymiata chcesz chodź do mojej może tu go nie będzie
Dziękuje za zaproszenie na nieposolone ziemniaki
Skorzystałbym ale jakos apetyt mi przeszedł co z kolei bedzie miec wpływ dobry na moje 6 nadprogramowych kilogramów
Moj Wu tez tak ma. Jak nagotuje to "a po co ty gotujesz, kto to bedzie jadł, odchudzać sie musze ble ble ble". Jak nie ugotuje to łazi i szuka po szafkach jakbym przed nim schabowe i bigos tam ukryła ....
Z chłopem gorzej niz z baba w ciazyZapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
Landryneczka wrote:Lenka jak chodzić z wątku na wątek? Bo nie rozumiem. Że pyta na każdym wątku? ja tam staram się już nie być uszczypliwa bo znów mi się oberwie haha ale czasem się nie da
Mamy cywilny. Robimy przyjęcie ale nie duże Kościelny mamy na 2018 na sierpień.
Kościelny planujecie w jakąś szczególną okazję (okrągła rocznica na przykład)? Czy po prostu chcecie zaczekać z kościelnym? Zazdraszczam, że masz to przed sobą. Chętnie przeżyłabym mój ślub jeszcze raz -
My jesteśmy jeszcze młode małżeństwo- 2,5 roku po ślubie, zatem jeszcze wiele przed nami. Jak to mówił nasz ksiądz podczas kazania: "Najgorsze jest pierwsze 30 lat, potem to już z górki"
Edit: My już w drodze na wakacje. Do poniedziałku będę Was podczytywała z telefonu, ale już od wtorku jestem całkowicie odcięta od sieci, zatem odezwę się pod koniec października, gdy wrócę do cywilizacji Trzymajcie się ciepło!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 12:35
Lena_83, Landryneczka, Nadira lubią tę wiadomość
-
Bieleń, to szerokiej drogi i udanych wakacji .
Chciałam zaczac filozoficzne ....
Dzielo mojego gina pt"Pustka"
Nie znosze tych pustych USG a dostałam do kolekcji kolejne 3.
Z dobrych wiadomosci po raz kolejny mam potwierdzony brak endometriozy, skierowanie na pare badan. Znecal sie tym USG doslownie pol godziny i nic nie znalazl.
Ze złych? Musze zdziebko popracować nad grubością endometrium i znowu załapałam cos. Kurcze pol roku temu dopiero leczyłam jakies cholerstwo. No ja nigdy infekcji zadnych nie miałam a teraz II raz w tym roku. Dziewczyny- skad to sie bierze? W ogole to jak inny gin mi leczył ta I infekcje to tabsy zapisał tylko mi a ten dla nas obojga. I .......... Zero sexu na czas kuracji ...... 15 dni .....
Potem mam przyjsc w 10 dc.
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
Jak zerknęłam na usg Lenki to pomyślałam kurcze czyżby jakąś to cudowną nowinę ta nasza Lenka ma w zanadrzu, ale ja na te zdjęciach patrzę oczami wyobraźni, widzę to co chcę zobaczyć
Aniu jak wytniesz polipa to super miejscówka dla grocha się zrobi
Co do infekcji to ja nawet zapalenia pęcherza nigdy nie miałam, pfu pfu odpukać.
Belen udanych wakacji życzę, ale Ci zazdraszczam też chętnie bym poleniuchowała
-
ehh no wlasnie jak wytne boniu serio nie wiem kiedy tobedzie
jakos ostatnio opadlam z sil..
Ja tez w 1 mysli jak zobaczylam zdj to mowie ja pitole ale jaja bedzie dzidka -
Hahaha!
Wiedziałam ze USG wzbudzi sensacje pt "gdzie fasolka" .
No to macie jeszcze fote, ktora u mojej nastolatki wywołała wytrzeszcz oczu, zapowietrzenie i ledwo wyjąkane: czy ja o czyms nie wiem????
No jakby sie uprzeć to widac glowe ale nastolatki to maja wyobraznie bujniejszą niz ja
Co do infekcji to troche załamana jestem. Raz, ze skad, dwa ze no przeciez dbam o siebie, trzy ile jeszcze nawrotów
Najgorsze jest to ze ja nie mam zadnych objawów wiec nawet nie wiek kiedy jak i co ....
Cieszcie sie dziewczyny, ze nie macie czegos takiego. Ja przez 32 lata swojego zycia myslalam ze to w moim wypadku niemozliwe ....
Musze poczytac o tym bo spac przez to nie bede....Nadira lubi tę wiadomość
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
ja podobnym usg nastraszylam moich rodzicow jako 18 latka polozylam na stole i powiedzialam oto wasz wnuk/wnuczka mina moich rodzicow bezcenna
Lena_83, Landryneczka, Nadira, Berenika lubią tę wiadomość
-
hahaha wiecie ja z rodzicami mialam bardzo dobra relacje i mam do tej pory
lepiej mnie rozwalil moj tata
jak mu pokazalam to przez chwile nic nie mowil po czym mowi..nooo tto fajnie bede dziadkiem ..moja mina bezcenna ;PNadira lubi tę wiadomość
-
Ja rok pozniej czyli jako 19- latka nie musiałam ściemniać . Aczkolwiek jakos wielce moich rodzicow nie zaskoczyłam. Zaszłam w ciaze w cyklu z konca listopada a podobno przyjaciolka mamy na sylwestra jak mnie zobaczyła to zapytała "czy twoja A. jest w ciazy?". Czyli wiedziała szybciej niz ja
No a potem codzienne poranne odwiedzanie Rygi ... No i w sumie jak w lutym poszliśmy do rodzicow z nowiną to jakos juz zawału nie dostali
Kurcze czuje sie jakby mnie ktos przemielił przez maszynkę po tej wizycie - 1 godzina i 20 minut. W zyciu u zadnego lekarza tyle nie byłam.Ania_84, Nadira lubią tę wiadomość
-
dajno ta kolezanke mamy tu do mnie moze mi tez wywrozy
nooo nasza wizyta w Novum trwala tyleLena_83, Nadira lubią tę wiadomość
-
Ona to podobno po cyckach poznała i to jest fakt. Ja raczej z tych bardziej B-płaskich a wtedy id razu tak mi cycki wywaliło ze masakra. W ogole zawsze myslalam jak na nie patrzyłam ze w zyciu te moje dechy mleka nie wyprodukują a zdazylam po porodzie obdzielić moja A. i jeszcze takiego chłopca- wcześniaka co go mama porzuciła w szpitalu. Urodził sie kilka godzin po mojej A i pielegniarki mnie potem prosiły o odciąganie dla niego bo ze mnie sie lało jak z fontanny.
Czesto mysle o tym chłopcu .... Dostał od nas imie Piotruś.Nadira lubi tę wiadomość
-
Ja to teraz żałuję że jak się zabierałam za starania to taka "wiekowa" już byłam, mam takie wrażenie że kupa czasu mignęła mi między palcami. Miałam poprostu fiu bździu w głowie, takie duże dziecko ze mnie było. A jak przyszło co do czego, to teraz w wieku 30 lat lekarz mi mówi że moje jajniki wyglądają jakby miały 40 lat...