Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Dziewczyny ja też mam te paski owulacyjne różowe z allegro, u Mnie też jak zaczęłam testować wychodziły 2 kreski w tym jedna testowa i druga słabiutka, a jak miała być owulacja to dwie takiej samej intensywnosci kreski z tym, że jak wykazalo Mi owulacje to mąż byl w szpitalu:( czekam na owu w tym miesiacu i do dziela:)31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
A u mnie pojawiły się wieczorem plamienia dużo śluzu gęstego zabwarwiony na brazowo.
Dziś rano podczas załatwiania był nawet różowy.
Mam nadzieję że to od wysiłku jakieś naczynka pękło:-(
Teraz jestem w labo bo muszę badania zrobic bo jutro mam endo kolejka jak nie wiem za czym.
Zobaczę jak się sprawa potoczy i najwyżej pojadę do gina.
Włączył mi się strach i lek i mam ochotę płakać. Tak się boję
Oszczędzać się nigdzie nie latam,nie noszę leżę cały czas nawet nie sprzątam w domu a tu takie coś......ahhh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzwoniłam już do jak coś jest do 18 i mam przyjechać a teraz leżeć i się obserwować czy nie ma krwi.
Wydaje mi się że to od wysiłku porannego bo mnie poronilo i być może pękło naczynko.
Uspokoił mnie trochę. Powiedział że biorę acard i mam tendencje do krwawień, do tego burza hormonalna i kobiety w ciąży tak mają niektóre.
Oby i ma nie być żywej krwi.
Bo krwiaka on nie widział.
Robię gołąbki nawet nie sprzątam.
Na chwilę obecną ustaly plamienia więc obserwuje się najwidoczniej taka moja uroda w tej ciąży.
A i czekałam tydzień na wynik odczyn coombsa chodzi o przeciwciala okazało się że babki z labo nie przygotowały próbki a centralny labo nie miało co badać więc mam wpaść bez kolejki pobiora krew. Wrrr -
Zabko i co pojedziesz do gina? będzie dobrze! Musi!!!
Czytam o tym Acardzie, raz piszą że brać od ovu do @, raz że cały cykl...chyba wezmę po ovu:-) po mecie mdli mnie już mniej ale chęć na słodkie coraz wieksza eh