Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Biore letrox 25 i czekam na @. Juz mi sie tak wszystko zrobilo obojetne, ze az sama sie dziwie.
co do testow owulacyjnych ja mam rozowe z allegro i u mnie sie sprawdzaja rewelacyjnie.
Walentynki spędzę sama z córką bo mój mąż cały weekend w pracy. Niestety ma kochanke w postaci swojego zawodu i w miesiącu nie ma go przeszło 300 h w domu, a reszte odsypia:/Nie jest Łatwo, ale jakoś dajemy radę Walentynki zrobiliśmy sobie wczoraj bo tylo wczoraj wieczorem był w domu. Zjedliśmy sushi skoro już ciąży brak i wypiliśmy po piwku, oglądając nieśmiertelne, a tak uwielbiane przez nas Pulp Fiction. -
nick nieaktualnyMy tez planujemy dzis swietowac, najpierw kino, potem kolacja w mojej ulubionej restauracji Pod Złotymi Łukami (czyli MC Dinalds) w tym roku bez prezentow bo wczoraj wynyslilismy sibie remont lazienki a dzis nie ma juz tam zadnej plytki tylko gruz,brud,syf i malaria
-
nick nieaktualnyDzięki belen
Fajnie ze juz masz genetyczne usg czekamy na wieści
Może wstaw jakaś fotke bąbelka????
U mnie walentynki jak co dzień nie obchodzimy żadnego święta. Żadnych prezentów:-) nam to pasuje
Jutro chyba jednak pojedziemy do Wrocka do Ikei a potem do sportowego popatrzeć na adidaski może coś sobie upatrzymy i kupimy no i córce musimy kapcie do przedszkola kupić może jakieś adidaski na wiosnę.
Także być może jutro tu nie zawitam:-) -
kas50 wrote:Paskudnik też zamówiłam te różowe testy z allegro:-) mówisz że sprawdzają się?
My jedziemy na zakupy:-) miłego dnia:-)
Są super i są bardzo czułe. Mi np większość czasu wychodzi druga słaba kreska, co czywiście daje negatywny wynik. Jak miałam owulacje to była piękna druga ciemna krecha. W tym cyklu zużyłam 25 tych testów bo chciałam zobaczyc czy mam owu wtedy kiedy myślę, że mam i się sprawdziło.Także ja polecam -
Ja zamówiłam 30szt. i 5ciazowych hmmm...wcześniej miałam te niebieskie i nic nie pokazywaly.
Dziś mega mnie mdli, na niektóre rzeczy nie mogę patrzeć. Jedziemy do Galerii na zakupy imieninowe:-)
Paskudnik o której godzinie testujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 13:22
-
POwodzenia!!!
ja testowałam 2 razy dziennie kolo 12 i potem kolo 18, ale niektorzy raz dziennie testowali. Teraz zamierzam zacząć jak się pojawi śuz szyjkowy i na początku raz dziennie a potem dwa pewnie. Wyjdzie w praniu. -
nick nieaktualnyMarteczka trzyma mocnooooooooo kciuki:-)
Ja dzisiaj chodzić nie mogę tak w pachwinach rwie buuuuu
Wyszłam na chwilę do sklepu po skromne zapasy na jutrzejszą wycieczke do Wrocka i zobaczyłam obficie oblana lukrem drozdzowke z makiem zapakowalam ja po drodze dostałam mdłości ale nie dziwnego obiad jadłam z dzieckiem przed 13 a jest 16 Teraz lezakuje drozdzowke zagryzlam laysami solonymi hihi
Dziewczyny ale będziecie miksy w ciąży Trzaskac hihi -
Dzisiaj mam 26 dzień cyklu a 17 dzień po owu (jesli wierzyć wykresowi). Miałam teraz wczesną owulację, bo ok 9 dnia cyklu.
Ginekolog kazał brać dupka od 15-25 dnia cyklu (bez względu na to kiedy będzie owulka), by wyregulować mi wpierw cykle. Ale kazał też zrobić test w ostatni dzień brania i jeśli wyjdzie negatywny to odstawić lek i czekać na @, a jeśli pozytywny to do niego dzwonić.
No więc dzisiaj odstawiłam i czekam na @.
Zastanawiam się czy mimo negatywnego testu pójść mimo wszystko na betę. Ale nie wiem czy to coś da, czy nie szkoda kasy na to by znów zobaczyć brzydkie 0. I znów cierpieć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 10:36
-
Belen cudaczek
Marteczka ja bym pewnie odstawiła i za dwa dni jak nie przyjdzie @ to powtóryła test ewentualnie bete -
Marta, gdyby @ się nie pojawiła zrobiłabym betę. Wcześniej chyba nie ma sensu jej badać, bo może nawet nie będzie takiej potrzeby.
Angelika, no trzy testy chyba nie mogą się mylić zrób kolejny za dwa dni,aby zobaczyć czy kreska będzie ciemniejsza. A jeśli jesteś niecierpliwa, to badanie z krwi może? Wtedy będzie pewność
Udało nam się wczoraj dostać stolik w naszej ulubionej restauracji. Wiem, że jest post, ale przyznaję się, że od czasu świąt Bożego Narodzenia pierwszy raz objadłam się do bólu. Mają tam tak pyszne jedzenie, że trudno nie zgrzeszyć.
A dziś leżymy sobie przed telewizorem. Czyste lenistwo -
nick nieaktualny