Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Dzięki.
Ta glukoza na czczo?????
Dla kobiet w ciąży norma od 60-90.
Po posiłku po 1 h do 120.
Na czczo..czyli zły wynik ehhh:-(
Ja już znioslam se 3jajka a wyników brak:-( -
nick nieaktualnykas50 wrote:Beta 1123! Tsh 3,21 doopa
Ja ci za raz nakopie do dupy!!!!
Weź się w garść!!!!!
Jak do dupy? Bo co tsh wysokie!?????
Moja koleżanka z pracy zaszła z tsh 3,9 i dziś tuli w ramionach syna zdrowego.
Weź rób ta betę jeszcze dwa razy a potem dzwoń do endo nawet prywatnie na wizytę żeby zwiększyła dawkę noi i opieka stała to najważniejsze w ciąży.
A radzę szybko się umówić bo tsh w ciąży rośnie.
Nic straconego u gina powinno być widać pęcherzyk już.
U mnie przy 650 bety było widać.
Uspokoj się stres nic tu nie pomoże a wręcz przeciwnie pogorszy:-(kas50 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKas jak nie zrobi bety jeszcze dwa razy to gin sam ja wyślę i będzie jeszcze bardziej zestresowana.
A tak będzie czarno na białym jak ciąża rośnie prawidłowo.
Kas pamiętaj i inne dziewczyny jeśli beta rośnie prawidłowo to ciąża jest ok.
A tsh da się zbić.wystarczy dobry endo.kas50 lubi tę wiadomość
-
Bete powtórzę w czwartek, z endo mam kontakt tel.prywatny i meilowy więc tu nie ma problemu tylko czekam na wynik ft4 i jutro zadzwonie, ft3 39% tragedii nie ma. Zapas euthyroxu mam. Z tą beta to w szoku jestem. W ost.cyklu o takiej samym dc mialam tylko 285.mam nadzieję że przyrosnie tfu tfu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam jestem tutaj nowa o ciaze staram sie z mezem od 4 lat .Moja ostatnia "miesiaczke"mialam 2.03.16 i trwala az poltora dnia od 10 marca czuje nabrzmiale piersi.Dzis nie wytrzymalam i zrobilam po poludniu test 25 UIm i wyszla bledziuska kreska testowa .Czy takie "bledziochy " mozna wogole brac pod uwage ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 20:20
-
Sunshine ii wrote:Witam jestem tutaj nowa o ciaze staram sie z mezem od 4 lat .Moja ostatnia "miesiaczke"mialam 2.03.16 i trwala az poltora dnia od 10 marca czuje nabrzmiale piersi.Dzis nie wytrzymalam i zrobilam po poludniu test 25 UIm i wyszla bledziuska kreska testowa .Czy takie "bledziochy " mozna wogole brac pod uwage ??
Kazdy bladzioch to oznaka ciazy: )
Jedynie na testach owulacyjnych blada to zblizajaca sie owulacja
Gratuluje i zycze szczesliwej ciazy i odrazu jak mozna prosic dmuchnic opluj, smarknij na moj wykres: p -
nick nieaktualnyCześć jestem tu nowa, tak bardzo bym chciała już coś wiedzieć to czekanie mnie zabije po prostu. Staram się dopiero pierwszy miesiąc, a już bym chciała tu i teraz. Wczoraj miałam na Pre teście kreskę która zniknęła po ok 1,5 min więc nie wiem co myśleć o tym, dziś rano powtórzyłam test ale wyszło cieniowate pod światło i to niepewne.
Jak przetrwać te kilka dni do daty @ ?