Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie nadszedł ten zajebisty wyjątkowy dzień.
Cukry po śniadaniu 135! Norma do 120!
Dobrze że mąż w domu to podał mi insuline prawie zeszłam z tego świata a ten wariat się śmiał ze mnie ze igła cieszą od szpilki a ja świruje wrrr.
Jadłam to co zawsze jedynie zmieniłam masło na takie prawdziwe może po maśle a może z stresu bo jadę nie długo do teściów przekazać nowinę i nie wiem jaka będzie reakcja. Więc może stres hmmmmmm
Podanie insuliny nie takie straszne nic nie bolało ale moja psychika zrobiła swoje.
Miłej niedzieli odezwę się wieczorem jak wrócę. -
nick nieaktualny
-
Dobrze że insulina zadzialala. Takie wklucie to jednorazowo za dnia czy częściej jak cukier skoczylby znowu?
Trzymam kciuki za wizytę
Ja dziś nie mam bolacych piersi, zaczynam oczywiście swirowac i odganiam czarne myśli co średnio mi wychodzi:-/ ehh mega jestem przewrazliwiona. Byle do jutra.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciłam przeżyłam i powiedzieliśmy:-)
Teściowa: wiedziałam! Machla ręką!
Teściu: uśmiechnął się.
Pojadłam sprawdzałam cukry były ok i się pilnowalam
Oczywiście się nasluchalam jakie to dzieci się rodzą przy cukrzycy wrrr wpuscilam i wypuscilam uchem i najlepiej będzie jak do lekarza nie będę chodzić bo wodę z mózgu robią taaaaaaaaaaaa przy tarczycy do lekarza nie chodzić bo ona sama się wchlonie wrrr szkoda języka strzepic brak słów. Zgadalysmy się na jakiś temat mówię że zmarły ojciec mi się dziś śnił oooooooooooo będą problemy noszenia kurwa!
Jutro mam prenatalne na 15:20 trzymajcie kciuki żeby było wszystko ok:-) -
nick nieaktualny