Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynikaaa_87 wrote:Beta piękna,ale od mojej juz byłej gin dostałam opierdziel,ze ja robiłam bo powinnam czekać na okres ,albo przyjdzie albo nie,a nie jakieś badania robić
Zmień lekarza taka dobra rada.
A jak chciała sprawdzić czy jesteś w ciąży????
Jakiś stary typ z tej gin sory.
Oczywiście to twoja sprawa czy zmienisz gina
Jak chcesz możesz zrobić czy przyrasta prawidłowo.
Gin przeważnie każą zrobić 3 bety żeby spr jak rośnie.
U ciebie już pęcherzyk powinno widać na usg.
Zapisz się do jakiegoś gina o dobrych opiniach albo z polecenia
Życzę wszystkiego dobrego.
Gratuluję po cichu:-) -
Tak,juz się zapisałam do innego na 23 maja. Widać pecherzyk,ale powiedziała,ze to może być krew i kazała przyjść najwcześniej za miesiąc. W przyszłym tygodniu powtórzę betę. Mój Nowy gin kazał przyjść od razu,ale poczekam do 23,może już coś zobaczęnikaaa_87
-
nick nieaktualnynikaaa_87 wrote:Tak,juz się zapisałam do innego na 23 maja. Widać pecherzyk,ale powiedziała,ze to może być krew i kazała przyjść najwcześniej za miesiąc. W przyszłym tygodniu powtórzę betę. Mój Nowy gin kazał przyjść od razu,ale poczekam do 23,może już coś zobaczę
Zostawię ta babke bez komentarza!
Bardzo dobrze zrobiłaś zmieniając gina:-)
-
czy ustąpienie objawów ciążowych w 9 tyg ciąży świadczy o czymś że coś się dzieje złego z dzidziusiem?? byłam na usg 5 maja i wszystko było dobrze nastepne usg mam w środę i trochę się martwię gdyż moja pierwsza ciąża obumarła .. ;( i od kilku dni często mi zimno ?? Wyczytałam w internecie jak kobiety pisały że jak im ustały dolegliwośći i było im zimno to ciąża obumarła27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyczarnulka24 wrote:czy ustąpienie objawów ciążowych w 9 tyg ciąży świadczy o czymś że coś się dzieje złego z dzidziusiem?? byłam na usg 5 maja i wszystko było dobrze nastepne usg mam w środę i trochę się martwię gdyż moja pierwsza ciąża obumarła .. ;( i od kilku dni często mi zimno ?? Wyczytałam w internecie jak kobiety pisały że jak im ustały dolegliwośći i było im zimno to ciąża obumarła
Mogą ustąpić objawy ciążowe.
To o niczym złym nie świadczy.
Proponuję nie czytać jakiś historii bo każda ciąża jest inna jak i każda kobieta jest inna.
Zacznij myśleć pozytywnie i daj się dziecku prawidłowo rozwijać.
Wiem że lek jest silniejszy ale co ma być to będzie ty na to wpływu nie masz tak działa natura:-(
Nie daj się zwariować każdy bol czy coś innego będziesz szperala w necie i czytać głupoty? Daj spokój.
Skoro było ok na usg to znaczy że jest ok.
Inne kobiety nie mają wcale objawów i noszą zdrowe dzieciaki pod sercem.
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Zabko co u Ciebie? Cukry opanowane? Imię definitywnie wybrane?
Dziękuję Kas
Wszystko ok z cukrami.
Ja zabiegana.
Szykuje mi się kolejny tydzień biegania we wtorek endo,w środę jadę do Wrocławia na echo serduszka synka wieczorem idę z corka do cukru z sąsiadka bo dostałam zaproszenie, w czwartek jadę do diabetologa.
Imienia jeszcze nie mamy hihi
Ale synek śnił mi się już (chyba że trzy nocki temu) karmila go piersią jaki on był śliczny słodziak
Miłej niedzieli
-
Dobrze,że te cukry wróciły do normy faktycznie zabiegany tydzien masz,ja idę do gina 23maja. Od 3dni czuję lekkie ruchy,ale nie wiem czy to jeszcze nie za wcześnie.
-
nick nieaktualnyMożesz czuć.
Uczucie pękające baniek lub smyranie skrzydłami motyla:-)
Ja tak czułam w 12tc.
Kas wszystko możliwe tylko trzeba się wsłuchać w ciało:-)
Ale się cieszę razem z tobą
Cukry ze swirowaly przed usg połówkowym niby się nie denerwowalam a jednak teraz spokój.
Wcale się nie zdziwie jak od poniedziałku zaczną znowu swirowac bo mam tak przed wizytą u diabetologa hahahah i jeszcze te echo serduszka
Choć gin twierdzi że jest z serduszkiem wszystko ok ale wysyła mnie dla mojego spokoju psychicznego.
Ja mam u gina dopiero 31.05:-)
Jeszcze muszę męża poprosic żeby pojechał że mną bo muszę do pracy l4 zawieść w ten dzień.
Jest koniec mca kadrowa rozlicza wypłaty i będzie wydzwaniac do mnie gdzie jest l4 za 31.05 bo ona wypłaty nalicza i czy wiem ze utnie mi wypłatę o jeden dzień bo ona nie ma l4 przed oczami! Nie rozumie że idzie pocztą! Już mi tak robiła więc coś muszę zrobić albo pozwolić na uciecie jednego dnia:-)
Zaćmienie mózgu miałam u gina bo mogłam powiedzieć żeby wypisał do końca mca.
A nie uśmiecha mi się iść i patrzeć na te mordy w pracy wystarczy że śnią mi się ludzie z pracy.
Idę włosy chyba zafarbowac
Trochę się boję bo kolor pod czerwony wpada hahaha Kiedyś takie miałam i się odzwyczailam
Ale chyba zaryzykuje bo do fryzjera mi szkoda wydać 100zł i mieć kolor który podoba mi się jeden dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 09:19
-
Sama będziesz farbowac?
My dziś jedziemy do mojej siostry na urodziny,zamierzamy powiedzieć jej i rodzicom o ciąży
Za L4 może uciąć Ci jaknie dostarczysz na czas gdy są rozliczenia,ale potem powinnas dostac wyrownanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 10:42
-
nick nieaktualnyTak już zafarbowalam.
Wejdź na mój profil wrześniowek tam wstawiłam fotki.
Niedługo usunę
Fajnie ale będzie wesoło
Wiem że musi mi później wyrównać ale wolałabym żeby mąż pojechał i tam zniósł po co ma męczyć mnie telefonem i wkurzac:-)
kas50 lubi tę wiadomość
-
Widzialam,bardzo ognisty kolor,ale wyszedł ładnie
Ja mam ombre i niestety muszę chodzić do fryzjera:/
Czytalam że masz spodnie z h&m, też zamowilam czarne rurki ciążowe i super są,takie mieciutkie z wyprzedazy za 65zlżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję
Ja rurek nie ubiore chyba nigdy bo strasznie wyglądam. Mam łydki umiesnione i duża stopę wyglądam jak pożal się panie Boże:-)
Kupuje proste:-)
Służą mi już długo chodzę w nich codziennie pióra i na tylek zakładam i się dziwię że jeszcze się nie przetarly wytrzymałe są warto było dać 130zl -
Witajcie Dziewczyny! Dawno mnie nie było na forum i nie jestem na bieżąco. Przez ostatnie trzy miesiące robiłam różne badania, aby dowiedzieć się czy wszystko jest w porządku. Owulacje mam co miesiąc, HSG wyszło dobrze, od 4 tygodni biorę Euthyrox. Mąż ma dobre wyniki. Proszę Was o radę na co jeszcze mogę zwrócić uwagę, co zbadać?2 lata starań
33 lata
03.2017 - Niedrożne jajowody (laparoskopia)
04.2017 - Novum start
05.2017 - I procedura IVF et jednego zarodka