Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie dobre wieści przyszły wyniki z labo genetycznego odnośnie: mutacji genu mthfr, V Leiden, protrombiny i wyniki prawidłowe!!!! W zaleceniach pisze brać acard bądź podobne i heparyne w razie krzepliwosci krwi. Ciesz się że ok ale dalej jestem w czarnej dupie!
2.12 na 10:55 wcisnelam się do gina niech powie co robić bo my i sprawdzi czy tam wszystko ok.
Kiedyś mi się śniło że robiłam badania i była data 2.12 czyżby to był magiczny dzień w moim cyklu????Fipsik, Mała Kasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej mnie też tu dawno nie było i witam wszystkie nowe
Ja pewnie będę się częściej udzielać luty marzec bo do tego czasu estem zablokowana lekami na endometrioze i narazie nie ma szans na ciąże
oooo Żabka Mikołajkowa
A tak wogóle co tam u Was? jak poranek mija? -
nick nieaktualnymadziulla udzielac sie mozesz czesciej nie pogniewamy sie a plotkowac mozna:-)
landryneczko u mnie ? przebadałam się pod każdym kątem czekam jeszcze na wynik kariotypów który wiem że będzie OK (mam nadzieje) wszsytkie są OK nie dowiedziałam się gdzie tkwi problem w nie utrzymaniu ciąży.
W tym cyklu chcemy spróbować jeszcze raz. wizyta 2.12 i wtedy owulka lekarz powie jakie leki czy wogóle jest owulka po prawej stronie przecież nie mam lewego jajowodu i dzialamy. jak się nie uda to leimy do pr. Kurpisza w Poznaniu niech robi z nami wy=tedy co chce.
Ale ja takiej mysli nie dopuszczam bo chce zajebisty prezent w nagrode za ten h....owy rok!!!!!!!
Także poproszę o mocne kciukasy , szkoda że nie mamy jakiś fluidków ciążowych no trudno poszukamy gdzieś indziej hihihi i pozostaje mi iara i nadzieja że będzie git!!! -
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Hej mnie też tu dawno nie było i witam wszystkie nowe
Ja pewnie będę się częściej udzielać luty marzec bo do tego czasu estem zablokowana lekami na endometrioze i narazie nie ma szans na ciąże
Jest nas więcej przyblokowanych czasowoMadziulla lubi tę wiadomość