Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane jestem jestem tlyko praa mnie pozarla
Mała Kasia przykro mi ale poki nie ma @ jest nadzieja ps trzeba bylo z porannego zrobic
ehh u mni znowu lipa .. chyba jednak grudzien nie bezie nam dany .. w sobote miałam znowu atak kamicy w czwartek usg , piatek chirurg jak powie ze najpierw wywalic woreczek to niestety troche sie odwlecze w czasie -
Cześć Fipsik witaj wśród nas. Jak tylko Landrynka do nas wróci na pewno dopisze Cię do listy.
Witam się po zakręconym dniu. Straciłam mnóstwo czasu i nerwów w serwisie samochodowym. Na szczęście wszystko załatwiłam i nie mam zamiaru tam wracać przez długi, długi czas. Uciekam na kolację. -
nick nieaktualnyFipsik witam
Ale naskrobalyscie!
Ja uporalam się z zabawka ekonomia dla dziecka do przedszkola w środę ja puszczę bo jutro jeszcze do lekarza idę z wynikami jej.
Belen trzeba było lac tych.....
Mała Kasia a może idź na beta hcg. Ja testom ciazowym osobiście nie wierzę.
Ania bo pracocholiczka się staniesz hihihi współczuje choróbska!
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 21:50
Fipsik lubi tę wiadomość
-
Fipsik wrote:Ania u mnie podobna sprawa, czekam na termin operacji, dopiero będę mogła po niej się starać
BLEN bo serwisy to złoooo
co do duphastonu .. ja miałam taki schemat 3 dni po owu bralam przz 10 dni pozniej mialma odstawic.. jak po 5 dniach ni pryzszła dodatkowo zrobic test jak negatywny to daej czekac jk pozytywny mialam zorbic poziom prgesteronu i wtedy lekarz miał ecydowac zy brac czy nie
enerlanie duphaston, luteina maja po owulacji spełnic role wspomaacza zagniezdzenia
Byc moze ze uphaston ci blokuje @ mi raz zblokowal raz dostaam w trakcie brania tak samo bylo z lutka
Żabk oojj pracoholizm to niestety moje drugie ja tak zabijam czas -
Staramy się z mężem o dziecko - to 1 cykl starań. Ostatnia @ miałam 18.10, cykle mam średnio 33 dniowe, w związku z czym powinnam dostać @ w piątek, do tej pory brak. Zrobiłam 3 testy, każdy negatywny ( w dniu spodziewanej @ i 2 dni później, każdy po południu). Nie wiem za bardzo co myśleć...
-
Ania_84 wrote:a ługo masz czekać ??
Normalnie terminy są 1-2 lata, ale że mam zagrożenie złośliwością to czekam na telefon. Jak się zwolni miejsce od razu mnie biorą na operację. Może być tak, że zadzwoni nawet dzisiaj "za 2 tyg kroimy". Miałam nadzieję na listopad, żeby w grudniu się już starać, ale niestety..