Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
żabka04 wrote:Hahahahaha oplułam telefon Aniu oooooo mój pyton nie odmówi ba będzie miał banana na gębie!!!!
Zadbać o niego bo jeszcze pójdzie w p.....zdużabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻabka mam wrażenie ze jednak nadejdzie bo zaczyna mnie podbrzusza powoływać chociaż w poprzedniej ciąży tez miałam takie wrażenie a jednak się udało no ale niestety poronilam. Nie chce się napalac żeby się nie rozczarować. Nastawiam się na miesiączkę może będę miała miła niespodziankę. I tobie też tego życzę.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała Kasia trzymam kciuki
Ja teraz mam dziwne objawy przed @. Bolało mnie podbrzusze na @ ale już nie boli jakby miało jej nie być. Bol cycko a rano mnie sutki swedziały. Parę dni wcześniej jakoś chciałam się schylic po coś ze stołu dostałam jakieś klucia w podbrzuszu aż oczy zrobiłam. Teraz niby powinno być po owulacji a ja janiki czuje cały czas. A wcześniej brak pracy jajnikow nawet brak śluzu płodnego. Ahhhh już nie rozumiem o co chodzi ale czekam na @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 19:38
Mala Kasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiesz co ja też ostatnio jajniki czułam chociaż nigdy to się nie zdarzało. Ja tez juz nie rozumiem niczego no ale cóż takie jest życie. Ja jeszcze biorę ten duphaston wiec może to przez to no ale nie wiem już sama...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 20:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja apropo mojego posta na poprzedniej stronie tym ze jestem w czarnej dupie ze staraniami,jak kto czytał...
trzymajta kciuki żeby @ do mnie w końcu zawitała bo ja już bezradna jestem i coraz bardziej zrezygnowana
a robiła któraś z was prolaktynę z obciążeniem ??
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Berenika, faktycznie długo już czekasz na @ Trzymamy kciuki za Ciebie! Walcz z tymi hormonami. Nie robiłam prolaktyny, ale na wątku na pewno któraś z forumek robiła. Co do pracy- dobrze, że masz szansę wrócić do poprzedniej
Ania, dwa tygodnie szybko zleci. Po ciąży trzeba znacznie dłużej czekać, zatem jeszcze będziesz miała szansę odpocząć od pytyona
Żabko, owocnej nocy -
Berenika wrote:ja apropo mojego posta na poprzedniej stronie tym ze jestem w czarnej dupie ze staraniami,jak kto czytał...
trzymajta kciuki żeby @ do mnie w końcu zawitała bo ja już bezradna jestem i coraz bardziej zrezygnowana
a robiła któraś z was prolaktynę z obciążeniem ?? -
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja już nie śpię dziecko ma gorączkę 38 stopni buuuuu
Cała chata na nogach!
Berenika ja robiłam prolaktyne z obciążeniem. Obojętnie w którym dc.Musisz być na czczo, dzień wcześniej bez wysiłku,seksu, po przesłanej nocy. Robi się na czczo, po 1h,po 2h.
Do obciążenia musisz mieć tabletkę która jest na receptę.
Jak potrzebujesz to ja mam mogę Ci wysłać
Ania i belen dzięki:-) noc z pytonem Ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kornelia85 wrote:Dziewczyny zdrówka życzę! Ja w tamtym tygodniu miałam anginę wrrr
Wiecie co, na około mnie same ciężarne... z 5 naliczyłam a wczoraj przyszła do mnie koleżanka z 4 miesięcznym synkiem jaki słodziak, a jak pachniał
Epidemia nie tylko prątków, ale i ciężarnych Takiego wirusa to ja bym bardzo chętnie złapała. -
nick nieaktualnyBelen a nie rozdają takiego wirusa? Podjadę z chęcią też go zalapie tylko gdzie daja!
Kupiłam sobie dzisiaj acard zaczynam brać mam nadzieję że pomoże:-)
Kochane coś czuję że będzie dzisiaj która moje dziecko normalnie zgon co 5h wraca gorączka. Idziemy tzn. Staramy się odespac nocke zarwana. Poprostu jesteśmy ale nie obecne.
Mała Kasia przepraszam wiem ze obiecałam ci napisać jak to jest z ciąża podczas stażu ale narazie nie mam jak dziecko klei się do cycka i nie chce mi pozwolić do kompa usiąść. Obiecuję jak tylko znajdę chwilę to napisze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 11:08
-
nick nieaktualnymała Kasia czytałam to:
http://www.netkobiety.pl/t76108.html
http://forumprawne.org/prawo-pracy/463028-staz-z-pup-ciaza.html
A najlepiej zadzwon do PUP tylko się nie przedstawiaj i niech ci powie. przepisy się zmieniają co chwile więc to będzie pewniejsza odpowiedź. -
nick nieaktualnyDzień dobry
Byłam z córką u lekarza. Całą noc nie spałam no może z 3h drzemki.
Tak jej serduszko mocno i krótko biło że się schizowałam. Temperatura cały czas isę utrzymuje 39,5 st. i co 5h wraca.
Lekarz zbadał i mówi że to wirus (jak 3 dniówka)nic nie widać nie słychać a serduszko tak bije przy gorączce. Ufffffffff
dała zlecenie na pobranie krwi i zbadanie moczu. Nigdy moje dziecko nie było na pobraniu krwi Woooow beda jaja
Mam pomysł na odblokowanie mojej psychiki:-)
Dziś napiszę sobie wypowiedzenie i będę patrzyć na nie i żyć z tą świadomością że jeszcze chwila i się uwolnię od tej roboty. Hihihi może przestane nieświadomie się stresować.
Martwię się czy coś znajdę ale może nie potrzebnie bo może zafasolkuję w grudniu hihihi
W ostateczności zostaje mi zasilić grono bezrobotnych z przywilejem jałomużny -
nick nieaktualnyPrzyjmijcie mnie do grona staraczek 2016.
Póki co jestem w trakcie regulowania hormonów tabsami anty, ale femiobiona zażywam od... dzisiaj W przyszłym tygodniu bede z Ginem ustalać czy brać tabsy dalej czy nie. Od roku czynny udział w naszym związku bierze właśnie ginekolog.... Tworzymy trójkącik - tak przynajmniej czujemy. Mam nadzieje że w 2016 miejsce Gina zastąpi zdrowy bobas Czego i Wam życzę.
Plan na najblizszy czas to zdrowa zbilansowana dieta i może jakieś wspomagacze? Podpowiecie coś? Może jakieś zioło? bierzecie coś? np. wiesiołka, niepokalanka? -
nick nieaktualnyWitam unadarcy
Super że zaczęłaś zażywać fembion :-)na pewno pomoże....
Co do wspomagaczy. Ja skusiłam się na żel Conceive Plus w aplikatorach. Nie wiem czy nam pomógł (bo ja zachodzę w ciąże problem to utrzymanie ciąży) w cyklu w którym go stosowałam zaszłam ale poroniłam więc rąk sobie nie dam uciąć. Ale doznania uffff ahhh
Wiesiołka w tabletkach też jadłam ale tu musisz się pilnować bo się bierze go do któregoś dnia cyklu (nie pamiętam) brałam go 1 cykl i odpuściłam zakupiłam zel w/w.
Może reszta dziewczyn sie wypowie i ci podpowie a ty zdecydujesz.
W takim razie unadarcy do gin rozwiąż już ten łańcuszek więzi i działajcie
Trzymam kciuki za szczęśliwy 2016 r !!!!!unadarcy lubi tę wiadomość