Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:ja tam walnlam piwko na relaxik poki moge..
dobra spowiadac sie ktora jakie ma zwierzatko
No mój temat!!!
Pies, kot i papug. Jutro jak z roboty wrócę to mnie z wątku usuniecie bo zamęczę Was opowieściami o moich ulubieńcach!!!Lena_83, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Kami pseudonim kamikadze kotka lat 3 zgarnieta ze smietnika z interwencji jak miala 4 tyg do nad trafila ze schroniska wzielismy ja po jedny dniu więc dlugo bida nie siedziala na dolku nabytek w trakcie malzenstwa bedzie trzebq ja podzielic jak cos na pol:-o
Kajtek lat 7 przybleda ktorego moj maz wyedy jako kawaler wzial na piekne oczy tak wiec to wkad do malzemstwa ze str mezaLena_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChciałabym aby mieszkały u mnie ale oboje z mężem wychodzimy przed 8 i wracamy po 17. Nie mam serca zamykac na tyle godz. Poza tym jeden z pieskow jest niepełno sprawny ze tak powiem bo musiał mieć oczka usunięte. Oba. A mam schody w domu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 22:50
-
Asiula86 wrote:Też bym się napiła... aż wino w lodówce się do mnie uśmiecha...
Zwierzątko - mam swojego Kotusia - ma na imię Filip i jest moim mężem
Przybleda porzucona przez jakad fladreAsiula86 lubi tę wiadomość
-
Aaaaaaa
To jeszcze niedźwiadek Wojtus- idzie jesien wiec powolutku zapada w sen zimowy ....
Ktos go porzucił wiec przygarnęłam. Niewybredny w jedzeniu. Przydaje sie na zimne noce.
No i jeszcze oślica nastolatka .....
(Niegłupia, uparta)Ania_84 lubi tę wiadomość
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
Mamy calkiem spore zwierzynce
My aktualnie rozwazamy afopxje drugiej kotki
Tym razem przemyslana bo przez kilka tyg mielismy w domu efekt miekkiego setca Misia szczeniaka doga niemieckiego
Tez zgarniwtego z ulicy
Lena_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHoho zwierzyniec mowicie u nas 5 kotow 2 psy jeden po matce husky ale wyglada jak West a druga to huska, koty 3 persy,1 brytyjski, 1 mieszanka syjama z czymś wszystko nabyte podczas małżeństwa a wiec jak coś ja zabieram koty, maz psy
A noi owy maz z gatunku leniwca, latwy chodz czasem kosztowny w utrzymaniu, wymaga podawania tony witaminek co by funkcje rozrodcze nie podupadly, czasem rozdarty ale kochany spelniajacy funkcje grzejniczka w łóżkuNadira, Lena_83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej hej, łeb mi dzisiaj pęka, a w domu nie mam gdzie złożyć zwłok swych bo Bartuś mój drapie ściany w najlepsze. Kibelek to jedyna kanciapa w chałupie gdzie człowiek się może zrelaksować... A jak pomyślę o sobotnim sprzątaniu to robi mi się ciemno przed oczami.... Kurcze ale ja jestem maruda dziś. Chyba zlokalizuję w tym bałaganie psa i zrobimy razem monitoring parku
-
A ja myślałam, że mam mały zwierzyniec w domu, ale jednak moje dwa psy to jest nic przy Was Jesteśmy w posiadaniu owczarka niemieckiego (wabi się Chico), kupilismy go tuż przed naszym ślubem. Drugi piesek (zwie się Pyza) miał to być gryfonik miniaturka a wyszedł kundelek miniaturka. Swoje przeszła jako szczeniak, gdyż weterynarz chciał ją uśpić, ale się nie zgodzilismy, walczylismy o nią i tak jest już z nami 11 lat. Pyza traktowana jest jak członek rodziny, ma nawet swoje miejsce przy stole (wiem, że niektórzy traktują to jako coś nienormalnego, ale co zrobić gdy dziadkowie tak ją rozpuszczają?).
-
Ja za jakies 6 dni bede miec w domu jeszcze małpę (@)
Ha! Uwielbiam objawy II fazy przed @. Nie jem tylko żre!!!! Dzis gołąbki, chipsy, wafle, dwie czekolady ....Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
Dziewczyny,
Dostaje chyba zgąbczenia mozgu przygotowując sie do tej IUI.
Nakupowalam sobie witamin i ziolek:
To zesraw podstawowy a jeszcze 4 herbaty ziołowe do parzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 18:04
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html