Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakbym siebie widziała Przed @ nie potrafię sobie powiedzieć dość. Chociaż ostatnio i tak zrobiłam wielki postęp; zdecydowałam, że rzucam słodycze i całkiem nieźle mi idzie. Oczywiście czasem zjem jakiegoś cuksa, ale to normalne na odwyku
Ja jutro mam ostatni dzień z @ i od weekendu moglibyśmy zacząć działania, ale w sobotę rano wyjeżdżamy na dłuższe wakacje i podejrzewam, że nawet nie będzie owulki w tym cyklu. No chyba, że biologia nam spłata figla (nie będziemy mieć nic przeciw). -
Belen na wyjazdach wakacyjnych to owulki potrafią pozytywnie zaskoczyć Wracaj z dobrą wiadomością!
Lenka, żebyś widziała ile ja tego żrę, bo ufiksowałam sobie teorię że teraz to ja podreperuję swoje jajca witaminkami na kolejne jajcobranie Ale ja to nic, mój chłop ile tego łyka... Ze nam pigułki nie wychodzą uszami to mnie dziwi.Lena_83 lubi tę wiadomość
-
Lena, jaki zestaw niesamowity! Myślę, że niejeden emeryt by się nie powstydził. Ale czego się nie robi dla maluszka. Gdybym musiała, to bym trzy razy tyle mogła zażywać. Jakie zioła sobie parzysz?
Nadira, gdyby jakimś cudem udało się podczas tego cyklu, to obiecuje zarazić Was dobrą passąLena_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:Nadira to tak samo jak ja jeść uwielbiam
Mój biedny B zrzucił na moim "gotowaniu" z 10kg, ale zadowolony jest bo pozbył się swojej nadwagi. Ale kurcze tak sobie myślę, jesteśmy 3 lata po ślubie, co z niego zostanie na 25 rocznicę?
-
nick nieaktualnyNadira wrote:Mój biedny B zrzucił na moim "gotowaniu" z 10kg, ale zadowolony jest bo pozbył się swojej nadwagi. Ale kurcze tak sobie myślę, jesteśmy 3 lata po ślubie, co z niego zostanie na 25 rocznicę?
Nadira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja jak coś robię to zawsze mnie coś podkusi, żeby dać jakiś "tajny" składnik poza przepisem, albo wyjdzie na prawdę pyszne, albo nawet pies tego zjeść nie chce ale najbardziej lubię robić sosy bo co by się do nich nie dało to i tak smaczne zawsze są
Nadira lubi tę wiadomość
-
hej kochane ja dopiero wrocilam ze szkolenia...lojjj bylo ciekawie
u mnie wiecejngotuje maz
albo madw in tesciowa
ja gotuje w weekendyLena_83 lubi tę wiadomość