Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWymyślaja w tym kraju!!!
Nie lepiej niech dziecko się chowa w rodzinie patologicznej tam bite, głodne itd w szczególności nie Kochane tzn na swój sposób albo w dowolny dziecka!
Nerwy mi się odezwały.
Mam nadzieję że Ci/wam los wynagrodzi te cierpienia:-) już teraz
-
ehhh mi tez pusciły nerwy
serio nie raz mam ocote zapisac sie w UP jako bezrobotna i nie placic zadnego ZUS, zadnych podatkow i miec wyrabane na ten kraj
za jeden zus miesiecznie ktory płace miałąbym jedno podjescie do IUI .. bo generlanie 50% mojego zarobku wydaje na ZUSWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 12:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:No właśnie gdzie reszta.....?
Z drugiej strony dobrze ze idzie interes i zarabiacie pieniądze na/dla siebie
Do potem uciekam obiad robić
najgorzy jest poczatek poznij jakos idzie i mam nadziejeze bedzie sie rozwijalo
ehhh sorki ze tak msece jakis taki dzis mam dzien upowaty
do potem ja wracam do pracy -
to taki dzień chyba dzisiaj, bo też specjalnie nie mam humoru
Niestety dziewczyny tak to jest, rodziny patologiczne mają się lepiej w naszym kraju niż te normalne, uczciwe.
A co do firmy to podziwiam Cię Ania że prowadzicie swoją działalność z jednej strony fajnie, bo to swoje. Nie pracujesz na kogoś tylko dla siebie, ale ten zus.... grrr
moja siostra ma przedszkole i wiem ile czasu temu poświęca! Przez święta z laptopem siedziała podsumowania robiła, na stronie aktualizacje robiła... masakra.
Chyba już jestem po owulacji bo jakaś jestem dziwna. Przygaszona, nic mi się nie chce...Ania_84 lubi tę wiadomość
listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
żabka04 wrote:A tam nie przejmuj się. Nie jedna z nas grzeszy i to bardzo często.
Ważne że nikt nie widzi.
Ciężki temat z tymi slodkosciami dla nas
Jest taki dowcip (taki mi się skojarzyło ):
Synek pyta taty:
-Tatusiu, a dlaczego cukierki są zawinięte w takie szeleszczące papierki?
Tatuś na to:
-Żeby było słychać, jak mamusia się odchudza.
Pozdrawiam wszystkie staraczki:)żabka04, kasia_k lubią tę wiadomość
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiu no ja własnie pracuje jeszcze i bede praowała gdzies do 23 i jutro tez
a ja dzis mówie mezowi ze nawet nie ma jak mu zorbic tortu bo ciegle praca a ten mi z tekstem ze jak jutro bede robiła salatke to postawimy na niej siweczuszkekasia_k lubi tę wiadomość
-
Cześć Wam ja też mam lenia. Mam cały dzień ochotę na słodkie, dobrze że zaopatrzyłam się w dużą ilość owoców,to podjadam je sobie.
Żabko, też uwielbiamy koktajl truskawkowy, mam truskawek pół zamrażarki, więc zapraszam.Ja z truskawek i malin zrobiłam mus na żelatynie, pycha.
Wyjątkowo źle znoszę tą miesiączkę, spóźniła się dwa dni, bardzo mnie boli brzuch i w krzyżu, mam skurcze, i w krwi sporo małych skrzepków (o wiele więcej niż zwykle). Możliwe że to było poronienie?...choć trzy dni temu robiłam test i był negatywny, już nic nie wiem... chyba że tak jest po laparoskopii?...
Macie pomysł? -
nick nieaktualnyJeśli miałaś laparoskopie to jest po tym po prostu macica się oczyszcza na swój sposób.
Ja miałam po hsg bardzo małe strzępy i wyleciał jeden duży podobny do wątróbki. O matko jak ja się wystraszylam!! Na szczęście nie ja jedna miałam tak. Dziewczyny na innym wątku mnie oswiecilas macica się oczyszcza.
Gdyby nie te forum....... -
dzięki Żabko, uspokoiłaś mnie nieco A też w pierwszym dniu @ krew miałaś taką bardzo ciemną, brunatną?
Ja po HSG właśnie miałam jasną, zdrową "czyściutką" krew, a teraz na początku to prawie jak czarna. Ale pewnie coś w tym jednak jest.
Dobrze że mozna się doradzić bardziej doświadczonych -
nick nieaktualny
-
Witajcie, mogę dołączyć?
Od aktualnego cyklu zaczęłam obserwacje śluzu i temperatury i zaczęliśmy starania na poważnie. Do tej pory od ponad roku co prawda współżyliśmy bez zabezpieczenia ale rzadko. Nic nie ustrzeliliśmy Mam nadzieję, że 2016r. będzie szczęśliwy i ujrzę 2 kreski, a może i nawet powitam dzidzię