Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Belen
moze nawet zimowe dzieci jest szansa, ze tp bedzie na styczen juz
ja muszę się posuplementować jeszcze i dojść do siebie po śmierci chorego synka, ale juz jest coraz lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 17:46
-
hej kobitki ja wciaz w pracy .. za mna od trzech dni chodzi ser w ziołach o masakra a jak na złosc nigdzie go nie ma ;P
Pati dobrze ze juz do Nas wróciłas -
żabka04 wrote:Ania z waga to dopiero początek:-) Ja przez mc poleciała 10kg!!!
Fipsik kombinuj ja zdałam za 6 razem.
Marteczka ty szczesciaro!!!
Co do wypraw po śniegu....
Dziś pojechałam kawałek autem tzn naszym nowym autem rocznikowo ma 13 latek. Od garażu pod dom na oponach letnich. Szkoda nam kasy na zimowe bo drogie a tu do dupy taka zima. Wchodząc w zakręt na jedynce pod blokiem auto zaczęło mi latać po ulicy blisko było a bym uderzyła w dwa auta. Przodem a potem mnie zarzuciła dupa auta!!
Ale miałam cykora!!!
Z innej beczki hmmm jak wam to powiedzieć kupiłam butelkę wina i aż 3 testy ciążowe.hahaha zamierzam zatestować w niedzielę ale pewnie nie wytrzymam.
kup moze opony bieznikowane ja tak robie do mojego auta 1 kosztuje 100zl i mam 2 lata gwarancji, albo moze uzywane znajdz,
trzymam kciuki za twoje testy i pozdrawiam
-
Ania_84 wrote:hej kobitki ja wciaz w pracy .. za mna od trzech dni chodzi ser w ziołach o masakra a jak na złosc nigdzie go nie ma ;P
Pati dobrze ze juz do Nas wróciłas
no tylko na razie nie mogę się z razem z wami starac,
powiem szczerze ze coraz bardziej jestem gotowa psychicznie, natomiast mój ukochany niestety czasami ma chwilę zwątpienia i się boi, a ja uwazam ze trzeba walczyć o swoje szczęście!
tak bardzo bym chciała mieć zdrowe dziecko, żyjące na ziemi!
niestety moja 10letnia córka jest po powaznej operacji serca,
a Ksawierek niestety nie miał tyle szczęscia co moja córkaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 17:56
-
nick nieaktualny
Belen teraz mi to mówisz:-( hahahah
Ja już jeden osikalam patyk wyszła 1 kreska nie ma nawet cienia:-(
Pregnyl już wypadową ze mnie:-)
Wg kalendarza dni płodnych owulka miała być 29.12 ale dostałam zastrzyk pregnylu 30.12 więc bóle miałam do 1.01 więc nie wiem ile to dpo hihi
@ ma być 12.01....
Pati miło że jesteś
Aniu w tobie nadzieja:-)
Ty masz zachcianki na ser a ja na pizze taka z sosem czosnkowym, kapusta pekińska,kurczakiem,ogórkiem, kukurydza taka miodzio ale nie przywiozę mi bo 50km to za daleko.
Jest ja też mam jakieś dziwne bóle ale w pachwinach, jajniki co jakiś czas dają znać i sluz mi się zmienił ale nie będę was tu obrzydzac
To chyba te winko otworze... -
nick nieaktualny
-
pati damy radę. Ja się boję, że teraz pierwszą ciążę (trzecią) poronię, a dopiero za drugim (czwartym) razem się uda donosić. Tak jak było przy córce. No ale pożyjemy, zobaczymy. Niech mi tylko umowę przedłużą, nogę utną i zabieramy się za drugie dzieło życia
-
żabka04 wrote:
Belen teraz mi to mówisz:-( hahahah
Ja już jeden osikalam patyk wyszła 1 kreska nie ma nawet cienia:-(
Pregnyl już wypadową ze mnie:-)
Wg kalendarza dni płodnych owulka miała być 29.12 ale dostałam zastrzyk pregnylu 30.12 więc bóle miałam do 1.01 więc nie wiem ile to dpo hihi
@ ma być 12.01....
Pati miło że jesteś
Aniu w tobie nadzieja:-)
Ty masz zachcianki na ser a ja na pizze taka z sosem czosnkowym, kapusta pekińska,kurczakiem,ogórkiem, kukurydza taka miodzio ale nie przywiozę mi bo 50km to za daleko.
Jest ja też mam jakieś dziwne bóle ale w pachwinach, jajniki co jakiś czas dają znać i sluz mi się zmienił ale nie będę was tu obrzydzac
To chyba te winko otworze...
ja mialam owu 1 stycznie tez zastrzyk mailam 30 grudnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZgrzeszylam a zarazem sobie zrobiłam przyjemność
Znalazłam w zamrażarce pizze z pieca i przygotowałam taki swój sos czosnkowy.
Pożarlam całą pizze i Zapiłam szkła.coca coli.
Zrobiłam sobie taki wypad do pizzeri:-)
Tak wiem że jest prawie 21 ale.....nie ważne. Ważne że mi lepiej.
....od jutra dieta sroga dieta hihiAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ja też muszę się opanować z jedzeniem słodyczy teraz w domu to kusi ale dzisiaj jako tako przyzwoicie i kolacja normalna.
Ja mam termin @ 15 stycznia no ale zobaczymy jak to wyjdzie, cycki i podbrzusze bolą
Trzeba być dobrej myśli. -
nick nieaktualnyAnia to musze ci powiedzieć że dajemy radę. hahaha
Myślałam że znalazłaś gdzieś ten ser
Ja w ciąży z córką jak byłam to mi się zachciało cukierków Michałkow. Oszukana wszystkie sklepy jak na złość nigdzie nie było. Poszłam do Piotra i Pawła i tam były na najniższej półce i pod ścianą!!!!!
Ja ciężarna a brzuch było widać już w pierwszych tygodniach musiałam kliknąć na kolanko brzuch na bok i sięgać te cukierki za nim doszłam do kasy zjadłam pół paczki.
Co te kobiety robią jak mają chcice hahah -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tam nie przejmuj się. Nie jedna z nas grzeszy i to bardzo często.
Ważne że nikt nie widzi.
Widzisz ja wcześniej bardzo dużo jadłam słodkie w dzień w dzień. Kochałam słodkie:-) kiedy zaczęłam jeść metformine na początku nie mogłam bo bardzo każdy kęs odczuwalam jajniki mi swirowaly.
Teraz minął mc od kad jem regularnie metformine i dalej podjadam ale już nie tak dużo.
Trzeba schować wszystko a jak już ma się ochotę to wziąść kawałeczek a nie cały pochłonąć.
Ciężki temat z tymi slodkosciami dla nas