Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
BELÉN wrote:Mi by się przydał taki kot do grzania nóg, bo ciągle mam zimne nie musiałabym termoforu pod kołdre chować.
-
nick nieaktualnyAniu ale tobie nie musibić być hahaha
Wystarczy że się zadowomowi a potem oznajmi że tam mieszka
Belen było by miło znaleźć się w trójcy:-)
Ania co ma być to będzie. Swoje zrobiliśmy więc reszta w rękach Boga:-)Ania_84, kasia_k lubią tę wiadomość
-
Ania, Żabka - ja myślę że wam się udało ) tylko nie zostawcie nas jak już będziecie w dwupaku
Ja mam dzisiaj straszne mdłości, nie wiem czy to oznaka owulacji czy jakaś grypa żołądkowa oby to pierwsze!
U nas ksiądz ma być jutro. Muszę pieniądze wypłacić poprzedni ksiądz nie brał od nas pieniędzy, a ten niestety bierze - więc coś trzeba mieć
Po tej przerwie świątecznej w ogóle nie w ogóle nie mogę się przyzwyczaić do pracy. Tak ciężko mi się wstaje...masakra.
a co do kota to mojego męża szwagierka ma hodowle devon rexów i taki kotek mi się marzy! Ale to już w domu bo w tym mieszkanku sobie nie wyobrażam jeszcze kota.listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
nick nieaktualny
-
Fipsik wrote:Już zapomniałam jak tu się wkleja zdjęcia, napiszesz mi?
Fipsik lubi tę wiadomość
-
No ładnie, chwilę mnie nie było a tu już tyle do nadrobienia
No więc, od początku:
--> Kornelia życzę przyjemnego serduszkowania!
--> Żabko widzę, że nasze wcześniejsze trzymanie kciuków na coś się przydało Melduję, że dalej trzymam non stop!
A co do Trójcy.. o mnie zapomniałyście Ale w sumie wolę się nie nastawiać..więc wybaczam
--> BELEN, nie miałam jeszcze okazji Ci pogratulować, więc nadrabiam - Gratuluję! :*
--> Magda, Jotc, Esmi witam Was i JA !
--> Kasia_k moje oczy wróżą ci mdłości na owulacje!
--> Fipsik, twoje psiaki są cudowne! Uściskaj je od ciotki z forum!
ps. Sama też nie wyobrażam sobie życia bez psów - podobnie jak Ty mam wspaniałą dwójeczkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarteczka nie nie zapomniałam o tobie pamiętam o wszystkich forumowiczkach i za wszystkie trzymam kciuki:-) mocno wam kibicuje!!!
Miałam na myśli że pierwsze trzy zaciazone będziemy w trójcy hihi
Fipsik oooooo jaka słodka piękna kruszynka:-) śliczna masz córeczkę
Aniu i fipsik piękne macie zwierzaki:-)Fipsik lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
Fipsik słodziaki i psiaki i Jagódka
ja własne zbieram sie do pracy maz tak wczoraj napalił ze było 26C masakra musiałam wietrzyc dom bo sie nie dalo nawe sciana gdzie jest komin była tak nagrzana ze szok ..Fipsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kornelia85 wrote:Ania_84
Ja dzisiaj dopiero co rozpaliłam i mamy 19C, zimno wrrr ale zaraz będzie cieplej
ostatnio miałam 8 jak piec byl zepsuty ;P -
nick nieaktualny
-
Kornelia85 wrote:Ania_84
uuu 8C, to na pewno ciężko było ja jestem zmarźlak w lazience przed kąpielą jeszcze się farelką dogrzewam
Esmi witamy zdrówka dla pierworodnego i kciuki za drugiego malca -
nick nieaktualny