Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A no to witaj w klubie Ania a już nie wspomnę o objawach ciążowych, które są tak bardzo wyczuwalne podczas każdego cyklu a później co do czego to nie ma ciąży I pewnie będzie tak, że jak już rzeczywiście uda się zajść to będzie bez żadnych objawów
-
Ja mierze z ciekawości dwa u mnie bardzo latwo na podst tempki okreslic kiedy przyjdzie @ zawsze miedzy 8 a 12 dpo mam tempki wysokie powyzej 37 12 lub 13 dpo nagle spada a 14 dpo przychidzi @
-
żabka04 wrote:No co ty????!!!!!
Ale i tak ci kibicuje hahah -
A ja dopiero zaczęłam mierzyć temperaturę, do tego dopiero dzisiejsza temperatura była mierzona termometrem owulacyjnym. Wcześniej miałam taki zwykły, stary elektroniczny i jakoś mu nie ufam.
Pewnie dopiero w następnym cyklu będę fajnie widziała co i jak się u mnie dzieje
ale jest jeden plus tych wykresów. Nie skupiam się na tym żeby zajść w tym cyklu, tylko ciekawa jestem kiedy w ogóle u mnie owulacja
Pewnie na początku tylko tak jest a później, jak już ogarniasz co kiedy to wcale nie jest ciekawe
Żabko a o której idziesz jutro na wizytę?listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
żabka04 wrote:Bezglutenowej czyni cuda!!
Na na bezglutenie+ siofor schudłam w 1 mc już 10 kg!!!
A waga leci.
Tak aksi człowiek się lepiej czuje, ja nie chwytem po słodkie nie powiem ale podjadam jak to przy dziecko gdzieś tak coś skubne
Przy tarczycy biorę dużo suplementow, wczoraj w tym programie też je doradzali no i bezgluten. Dziś na obiad kasza kukurydziana z rybka po grecku...nawet dobre:-)
W styczniu chcialabym zrzucić tak 3kg, łącznie gdzieś 7kg, daję sobie 3ms. Zabko ile Ty wazysz? Tyle schudnac w miesiąc wow... -
nick nieaktualnyWłaśnie wróciłam z dworu:-)
Ale zimnoooooo! Wzięłam core na spacer poszalala,poganiala zmierzla a yeraz ciepła herbatka kocyk i czekamy na męża:-)
Jak córce nic nie będzie tzn brak kataru goraczki to ja zaprowadze do przedszkola
Kasia wizyty nie mam planowanej więc pojadę z rana tak ok 10-11 na pewno po wyjściu napisze:-)
Kas ważyłam 85 kg przy 168cm to dużo nadwagi. Ale sama tylam nie wiadomo z kad tzn puchlam. A teraz ważę 74 kg wczoraj się ważyłam.
Chyba pomogła ta dieta bezglutenowa, nie jem słodyczy tak jak wcześniej, nie podjadam między posiłkami a porcję są jak dla wrobelka duuuuuzo warzyw jem:-) nie pije soków różnych z kartonu ani takich z owoców czasami kompot sama se ugotuje pije duuuuuzo wody i jedna kawa dziennie z troszkę mleka zwykłego
Belen mam nadzieję że pękły.
Co do poprzednich ciaz chodzi mi po głowie taki powód moich nie powodzen. Mianowicie pęcherzyki późno pękaly i się ledwo zagnieżdżilo i umarło, bądź umarło bo było nie takie tzn chore.
M
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 15:36
-
nick nieaktualnyGosia witam się
Pewnie ze możesz:-)
Powodzenia
Landryneczka gdzie ty!??????
A o reszcie nie wspomnę
Taka długa lista a nas tu na palcach można policzyć
Co do listy.... Aktualizacja potrzebna!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 16:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny