Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Moje tsh to 0,56 aktualnie. Już od jakiegoś roku mam ładnie uregulowane, nie dochodzi do 1- zazwyczaj spada do 0,2 reszta t3, t4, przeciwciała - w normie.
Nie wiem czemu teraz nie udaje nam się zajść. W zeszłym roku robiłam wszystkie badania hormonów i wszystko było w porządku... chyba się nie zmieniło w ciągu kilku miesięcy?
Sama nie wiem, może się za bardzo spinam.
W takim razie ja chyba testy owu w tym cyklu zawaliłam bo robiłam 21-22... i jeszcze nie zobaczyłam dwóch kresek. Teraz nie mam jak robić dwa razu dziennie bo do pracy chodzę, no chyba że będę w łazience siedzieć 5 min
Agnieszka gratulacje myślę że nie masz się czym martwić... tak jak belen powiedziała- ważne żeby się rozwijało prawidłowo.
basiunia - czyli Dominik pomaga! A jak zamawiałaś ten medalik i pasek? bo ja pisałam maila i mi nie odpisały masz może jakiś kontakt do nich?listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
Hej kochane stomatolog zaliczony ..łojj bolało miałam stan zapalny w kanale . teraz powoli dochodze do siebie
Aga spokojnie wystarczy ze maluch sie póznie zaimplantuje -
Fipsik, dobrze że mąż to znalazł... ile pewnie jest takich osób u których coś takiego jest w miejscu gdzie ciężko jest znaleźć i dowiadują się jak jest już późno...
Na pewno wszystko będzie dobrze.
Monia, bardzo mi przykro
Moja kuzynka poroniła dwie pierwsze ciąże a rok temu urodziła córeczkę także głowa do góry, w dobre grono trafiłaślistopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
Zabko awatar świetny, nie poznalam że to Ty. Kasiu rzeczywiście tsh masz ładne hormony minimum 50% i powinno być dobrze:-)
Ja dziś wypoompowana coś pracą jestem dobrze że jutro wolne. -
nick nieaktualnyKasia wyniki dobre
Kas dzięki
Odpoczywaj masz wolne jutro to zrób sobie labe na całego!
Aniu dobrze ze odwiedziłam stomatolog bo potem nie wiadomo jakby się skończyło.
Jestem z ciebie dumna robiłaś ze znieczuleniem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 18:54
-
Ania, mnie stomatolog czeka w czwartek. Podejrzewam, że będzie jeden ząb do zrobienia. Lepiej uregulować sprawy stomatologiczne, bo w ciąży zęby cholernie szybko się psują.
Żabko, teraz medycyna poszła do przodu i w przypadku, gdy trzeba znieczulic ciężarną przy robieniu kanału, podaje się specjalne znieczulenie bezpieczne dla płodu. Podobno nie jest tak mocne jak to normalne, ale wizytę można przetrwać. -
robiłam bez znieczulenia bo dr powiedziała ze teraz w czasie zadomowiania sie lepiej nie naduzywac takich leków pozniej o potwierdzeniu ciazy jak cos bedzie mi dawala znieczuenie dla ciezarnych
teraz nawet płukała mi kanał tylko woda utleniona zawczaj plukała mi klikoma , dwa normalnie nie bola kanały bo dwa mialam czyszczone i nic nie czułam tylko ten jeden -
nick nieaktualny
-
Teraz mi się przypomniało że w 5tc miałam znieczulenie, ciekawe czy to mogło spowodować poronienie. Test mi wtedy nie wyszedł dopiero po 2dniach. Ehhh...stomatolog czeka mnie za miesiąc. ..
-
nick nieaktualny
-
Jak o dentyście mowa, to ja byłam wczoraj oczywiście bez znieczulenia przy kanałowych nie biorę znieczulenia. Tylko jak byłam młodsza- przed aparatem ortodontycznym - wyrywali mi 2 zęby to miałam znieczulenie.
Poprasowałam, drinka wypiłam mogę iść spać
słuchajcie a możliwa jest owulacja jeszcze w czasie miesiączki? Kiedyś obiło mi się coś takiego o uszy, ale na logikę wydaje mi się że nie może tak być, chyba że cykle byłyby bardzo krótkie, albo faza lutealna długa...listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
Jak dobrze że dziś wolne. Wczoraj oglądałam program na tvp abc o m.in.hashimoto i leczeniu dieta. Js jestem teraz na bezglutenie i diecie o niskim Ig, mam nadzieję że moje samopoczucie wzrośnie i nabiore wiecej sił czy wy bierzecie duzo leków i suplementow? Ja nsliczylam 6 tabletek i tsk myślę czy moja wątroba to zniesie...biorę euthyrox + suplementy Omega3, selen, wit.D, insulan, Inofem a co 2, 3dni żelazo i wit.b12. Poczatkiem lutego kolejne badania krwi. -
nick nieaktualnyDzień dobry:-)
Ja dopiero z łóżka wyszłam z córką
Mąż poszedł do pracy
Śniło mi się dziś zaslona zielona gruba zamiast firanki mama ja zawiesiła na dużym oknie ani ja ani ona Noe ma takiego okna hmmm potem autobusy, ronda,bankomat szukałam 30zl ahhhh te sny hihi
Kas ja obecnie biorę 6 szt. tabletek.
Wcześniej brałam 9 szt bo Wit.D miałam 1 tab=1000j.
Że ja nie widziałam tego programu
Miłego dnia:-)
-
nick nieaktualny