Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane
ja dziś USg o 17:15 spr czy pekły pecherzyki
co do baniek to wiecie co ja tobyłam sado maso uwelbiałam banki o jak mi blo cieplutko tweyd
u mne najlpiej działałna przeziebienia amol.. mama zawsze mnie nacierała , plus szyje owijałam szalikiem
na temp oklady z octu najlepiej działały a miewałąm dosyc cesto temp do 40C -
nick nieaktualny
-
no ja musiala zrobic przed wzieciem dupka
matko ale mam lenia ..nic dzis nie zrobiłam ..z checia bym kawe sobie walneła -
nick nieaktualny
-
A ja zaczynam się martwić, bo dalej nie mam owulacji, temperatura mi jeszcze nie wzrosła a byłam pewna, że dzisiaj wzrośnie, tym bardziej że śluz na to by wskazywał. No ale poczekam do jutra, może wzrośnie. Miałam dzisiaj brać dupka no i nie wzięłam, bo tyle się naczytałam, że wzięty przed owulacją może ją hamować, więc czekam chociaż do wzrostu temperatury, a tu narazie nic (a już 15dc)
-
nick nieaktualnyMarteczka co do owulki ja nie pomoge nie doradze bo się nie znam ja dopiero się bawię dosadnie w te klocki dopiero teraz:-(
Czytałam na temat owulki że to różnie z nią jest może się przesunąć, że sluz może pojawić się przed lub po owulacji.
Uważam że najpewniej będzie jak pójdziesz do gina na monitoring ustrzelisz ja na 100%
Gołąbki już wysyłam tylko sos jakiś sobie dorob hihi -
nick nieaktualny
-
Witam po krótkiej przerwie:-)
Widzę że wzięło was na postanowienia noworoczne to i ja dorzuce: ograniczyć słodyczy do minimum czekoladowego i schudnac 7kg czyli 10% wagi taka redukcja podobno dobrze wpływa na gospodarkę hormonalna. O ciąży nie wspomnę bo to oczywiste rok 2016 przestepny musi byc magiczny:-) -
Ja dostałam telefon, że operacja w marcu. 27 lutego przedłużą mi umowę, operacja i zaraz po niej będziemy się starać Ciekawe, czy zdążymy na owulację marcową czy kwietniową dopiero.. Ehh, byleby przeżyć te 2 miesiące
żabka04, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, dziewczyny! Ciężko było w pracy w pierwszy dzień po świętach i Sylwestrze. Dużo się działo. Pociesza mnie fakt, że w tym tygodniu środa jest wolna, będę leżakowac do południa chyba
Fipsik, bardzo radosna nowina:) Skoro Wam szczęście sprzyja, to może i traficie na owulację marcową.
Żabko, dobrze, że córka zdrowieje -
cześć dziewczyny )
Żabka już drinkuje na zdrówko ja dzisiaj też muszę się odkazić bo kolega obok mnie w pracy kichał, prychał i w ogóle... więc ja już schizy mam że wszystkie bakterie na mnie siedzą!
Flapsik a co to za operacja Cię czeka? Coś poważnego?
Słuchajcie, a czy możliwe jest żeby testy owulacyjne nie wykryły owulacji? że np ten skok LH był powiedzmy ok 10 rano i jak robię test wieczorem to on już tego nie jest w stanie wykryć?
Wydaje mi się że śluz mam już ładny, nie rozciągliwy (chociaż tak na 1 cm raz mi się rozciągnął), ale raczej jest taki śliski, przezroczysty, a tu dwóch kresek na teście nie widziałam... Może jeszcze wcześnie bo dopiero 6dc.
Zamówiłam termometr owulacyjny będę fachowo badać temperaturę
achaa! a co do Św Dominika - nie wiem czy to w tym wątku ktoś pisał, ale poczytałam trochę o nim i napisałam maila do sióstr Dominikanek z prośbą o pas św Dominika. Jak czytałam w internecie to dziewczynom bardzo pomógł św Dominik. Jeśli któraś z was jest wierząca, to może warto?listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
Testy owulacyjne nie są w 100% wiarygodne. U mnie były dwie kreski przez dobre 2 tygodnie
Moja operacja to wycięcie, właściwie wydłutowanie nowotworu z kości piszczelowej i oddanie do badań czy guz jest złośliwy czy łagodny. Stary mówi, że przynajmniej uciekac i wierzgać nie będę, bo nie będę mogła chodzić parę tygodni to on już zrobi co jego
Jeszcze, żeby tylko ten zus się odpierdolił i będzie dobrze. -
nick nieaktualny
-
Fipsik trzymam kcuki za zabieg a pozniej za szybka wpadke
i zeby ZUS nazarł sie 1 zł
Kasia testy owu moga nie wykryc owulacji z prstej przyczyny nie raz mialam tak ze wychodzily negatywne mialam ppotwierdzona owu monitringiem i tyk na podstawie tego ze zachowwalam testy porównywala i mimo iz byly negatywne pokrywaly sie z z owu tym ze np jeden byl ciut ciemniejszy
ja melduje jak juz wszedzie zameldowałamm to tu tez trzeba
potwierdozne dzis zostało 3 pecerzyki pekły endomatrium 17 mm
teraz czekamy
Berenika, BELÉN, kasia_k, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny