Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAksi, Madziulla
Trochę o mnie
Staramy się od sierpnia 2014, obecnie jest 5 cykl - ostatni na tej umowie (by mieć przedłużoną do dnia porodu) Niby moglibyśmy nie przerywać starań, ale mam pracę fizyczną (w sklepie) i boję się, że nie ukryję ciąży przed podpisaniem kolejnej umowy...
Wykresy prowadzę od maja 2014 (są na innym portalu)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKornelia działaj tam!!! Nie ma to tamto:-)
Pierw się zapytał czy idę z nim na spacer nie mogłam odmówić hihi to spacerować że mną aż 2 h! A zmarzlam.... Nie mogę się ogrzać. Fajnie dawno tak nie spacerowalismy sami.
Zaraz musze po dziecko iść do przedszkola:-) -
nick nieaktualny
-
dzień dobry kchane ja taka zalatana ze nawet nie miałąm czasu siasc i popisac
Żabciu super teraz czekamy kochana obie
witam nowe dziewczyny i te któe dawno nie pisały
pisałam do Landrynki wiec moze uzupełni nasza liste
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKornelio ja owulki mam zawsze bardzo bolesne i strasznie mnie mdli
Aniu tak czekamy razem:-)
Mam nadzieję że się nad uda i dołaczymy do Belen.
Będzie pierwsza chyba??? Trójca styczniowa:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 15:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Już po wizycie u dentysty. Doktorka zajrzala, coś tam poszperala i stwierdziła, że może iść na kawę, bo zęby zdrowe. Uff... Jeden wydatek mniej
U nas ksiądz dopiero 18. stycznia będzie. Nawet choinka nie wytrzyma. Planujemy ją rozebrać w sobotę.
Żabko, wcale się nie rozpędziłas po prostu będzie trójca styczniowa. Wiedziałam, że peknie.
Aniu, kot widzę, że lubi wygodę Przez chwilę się zastanawiałam gdzie jest głowa a gdzie ogon:)
Kornelia, najwyższa pora na przytulanki Trzymamy kciuki!
Witam nowe forumkiAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Noooto całe szczescie ze wszytskie zdrowe
mój ząb juz odpuscił
co do kocicy toona czesto i szzegolnie na moim mezu tak sie rozwala kralewna bo on długie nogi ma to jej wygodnie