Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle ja tak siedze i myślę Heheh, ze jak sie dziala pod presja w sensie jak sie kocha z myślą ciąży to nic nie bedzie z tego tak wymyśliłam to był mój pierwszy cykl bez myslenia o tym naprawdę !wydaje mi sie ze to glowa tak blokuje :p tak bardzo sie chce ze sie ciagle nie udaje.
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Ale ja tak siedze i myślę Heheh, ze jak sie dziala pod presja w sensie jak sie kocha z myślą ciąży to nic nie bedzie z tego tak wymyśliłam to był mój pierwszy cykl bez myslenia o tym naprawdę !wydaje mi sie ze to glowa tak blokuje :p tak bardzo sie chce ze sie ciagle nie udaje.
Paulka89 lubi tę wiadomość
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
Do mnie dzwonili od gin i mam termin jednak jutro na 11 wiec cos sie dowiem
Mazia damy rade, walnij sobie lampkę wina i zresetuj :)patrz jakim przykładem jest PaulkaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2018, 14:19
Dziewczyny ja robilam TSH, FT3, FT4, Progesteron, Testosteron, Estriadol, prolaktyne, DHEA-SO4, SHBG, USG transvaginalne i to chyba tyle z takich typowo hormonalnych. Tylko ja polecam serio po paru dobrych miesiacach starań. Po co niepotrzebnie ganiać i się kłućKIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Paulka89...28 lat..@13/14.03.. 5 cykl starań
agus267...34 [email protected]... 5 cykl starań
[email protected].. 2 cykl starań
Rybkaaga...33 lata... @ 21.03.. 4 cykl starań
Mazia1989....28 [email protected].. 3 cykl starań
Meggie1...28 lat...@ 11.03.... 11 cykl starań
[email protected]... 7 cykl starań
[email protected].. 1 cykl starań
Dziewczyny aktualizujcie Nasza tabele a nowe dopisujcie sieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2018, 14:46
Paulka89...28 lat..@13/14.03.. 5 cykl starań - ciąża!
agus267...34 [email protected]... 5 cykl starań
[email protected].. 2 cykl starań
Rybkaaga...33 lata... @ 21.03.. 4 cykl starań
Mazia1989....28 [email protected].. 3 cykl starań
Meggie1...28 lat...@ 09.04.... 12 cykl starań
[email protected]... 7 cykl starań
[email protected].. 1 cykl starańKIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Meggie1 wrote:Dziewczyny ja robilam TSH, FT3, FT4, Progesteron, Testosteron, Estriadol, prolaktyne, DHEA-SO4, SHBG, USG transvaginalne i to chyba tyle z takich typowo hormonalnych. Tylko ja polecam serio po paru dobrych miesiacach starań. Po co niepotrzebnie ganiać i się kłuć
Kotwica2018 -
Akurat ja się nie spinam z ciążą i nie mam żadnych problemów.
A w swoim komentarzu wymienilas w jednym rzędzie wszystkie badania więc zrozumiałam jak zrozumiałam. I ft3 i ft4 dobrze jest zbadać razem z tsh bo wtedy ma się większy obraz pracy tarczycy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2018, 15:11
Kotwica2018 -
nick nieaktualnyHeheh bo sie dziewczyna rozpije nie namawiaj ty ty ;p
Fajnie ze jutro masz lekarza od razu pisz jak bedziesz Po
Ej ej kobitki cisza myślę ze takie badania to mozna zrobić kiedy sie chce żeby poprostu wiedziec czy jest ok ja robiłam tarczyce kiedys dawno i wyszło ok więc teraz znaczy juz rok zrobiłam z ciekawości i dobrze ze zrobiłam bo lecze ja tak ze mi sie wydaje nie wazne ile sie starasz chcesz se zrobic idziesz robisz