Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggie1 wrote:Tak robił, ma jak to Pani powiedziała tak idealne, że rzadko się to zdarza. Robiliśmy po ok 7-8 cyklach bezskutecznych.
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
My tez robiliśmy i nasienie zostało dostarczone rano a popołudniu juz był wynik, można tez oddać na miejscu sa jakieś pokoje Hehehe ale moj sie nie zgodził wiec do kubeczka z apteki, owinięte na ciepło żeby było i 30 minut masz na dostarczenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2018, 11:01
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
Katharina92 wrote:My tez robiliśmy i nasienie zostało dostarczone rano a popołudniu juz był wynik, można tez oddać na miejscu sa jakieś pokoje Hehehe ale moj sie nie zgodził wiec do kubeczka z apteki, owinięte na ciepło żeby było i 30 minut masz na dostarczenie
Starania od 01.2018
No nie jest zbyt przyjemne, ale to jest w zasadzie jedyne badanie jakie facet moze zrobić... Nie jest drogie (60zł) i wynik w ten sam dzien, w zasadzie po 1,5h. Polecam, bo to również może wiele wyjaśnić. Mój mąż działał w domu i lecieliśmy pozniej szybko z probówką przy brzuchuKIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Meggie1 wrote:No nie jest zbyt przyjemne, ale to jest w zasadzie jedyne badanie jakie facet moze zrobić... Nie jest drogie (60zł) i wynik w ten sam dzien, w zasadzie po 1,5h. Polecam, bo to również może wiele wyjaśnić. Mój mąż działał w domu i lecieliśmy pozniej szybko z probówką przy brzuchu
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
Hehehe Mazia to tak jak u mnie tzn ja chyba miałam robione rok temu po operacji jajnika o ta gin dostała te wyniki z Pl tutaj i jej chyba wszystko wystarcza, a jak wychodziłam ze szpitala to mówili, ze do zobaczenia w ciazy Hehehe juz rok minął a ja jeszcze nie wróciłam
Wiesz Katharina u mnie niby wszystko jest ok bo mam dwoje dzieci torbiel sama zniknęła i był to jednorazowy incydent bo nic podobnego się nie dzieje więc nie ma niby podstaw do robienia "większych " badań. Ale teraz jak będę na wizycie to sama mu powiem żeby zrobić badania hormonów
Starania od 01.2018
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Wiesz Katharina u mnie niby wszystko jest ok bo mam dwoje dzieci torbiel sama zniknęła i był to jednorazowy incydent bo nic podobnego się nie dzieje więc nie ma niby podstaw do robienia "większych " badań. Ale teraz jak będę na wizycie to sama mu powiem żeby zrobić badania hormonów
-
Dopiero 3 cykl? Ojejku to mi sie wydaje, ze za duzo o tym myślisz i za bardzo sie martwisz daj sobie jeszcze czas i wyluzuj troche;) ja jedynie pójdę w czwartek do gin i jeśli będę przed owu to z ciekawością będę robiła testy owulacyjne którym w ogóle nie ufam a tak mam zamiar znowu sie cieszyć z każdego zbliżenia i nie nakręcać sie, testu przed @ tez nie mam zamiaru robić
nick nieaktualnyMój gin dopiero 26 kwietnia na prywatną wizytę. To jedyny sensowny lekarz w mojej okolicy. Teraz zaczęłam trzeci cykl starań więc swiezutko. Wcześniej brałam luteinę przez rok i nic. Jak dotąd żaden test owulacyjny też mi nie wyszedł, ale podobno te z allegro są zawodne. W tym cyklu użyje tych z Rossmana.
Też chętnie poczytam jakie badania w jakich dniach. U mnie estrogen wysoki s progesteron zawsze niski wychodził. Może pójdę z wynikami już do gina -
Katharina92 wrote:Dopiero 3 cykl? Ojejku to mi sie wydaje, ze za duzo o tym myślisz i za bardzo sie martwisz daj sobie jeszcze czas i wyluzuj troche;) ja jedynie pójdę w czwartek do gin i jeśli będę przed owu to z ciekawością będę robiła testy owulacyjne którym w ogóle nie ufam a tak mam zamiar znowu sie cieszyć z każdego zbliżenia i nie nakręcać sie, testu przed @ tez nie mam zamiaru robić
Starania od 01.2018
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Paulka teraz będzie 4 napewno..zrobiłabym te wszystkie badania na własną rękę ale nie wiem dokładnie w jakich dniach się je robi pisalyscie kiedyś ale nie pamiętam:/
-
nick nieaktualny