Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynanaXXX wrote:Paulka miałaś 2 razy spadek po owu ja niestety nie szkoda.A brałaś jakieś leki jak zaczęłaś starania?Miałaś monitoring owu czy robiłaś testy owu?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Aj tam gadasz pierdoły udało się udalo ;p mialas wszystko monotorowane to musiało sie udac
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Ale bym chciala być w Polsce i iść normalnie do laboratorium i zrobic ta betę i miec wreszcie spokojne myśli qwa
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
Paulka jeśli moj cykl znowu ma trwac cos Ok 35dni to jakoś 20-22 mam owu ale z ♥️ Nie czemam na te dni tylko korzystamy w każdej możliwej chwili Hehehe w czwartek ide do gin na kontrol wiec bedzie wiadomo czy jestem przed czy po bo na monitoring stały nie miałam możliwości
Paulka nie denerwuj sie juz jesteś po terminie tak jak Mazia Ci mówi bedzie wszystko dobrze, czekamy na foto z usg ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2018, 09:18
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualnySerio myslicie ze juz po @ ? Dobrze ze mam tego lekarza w piątek chociaz
Wiecie co wiem moze glupia jestem ale dopóki nie pójdę do położnej i nie zrobi mi usg gdzie uslysze serduszko tak wtedy już na 130% bede pewna hehehe.
A jeszcze wam powiem że został mi na specjalna chwilę elektroniczny test zrobię go w piątekWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2018, 09:49
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Serio myslicie ze juz po @ ? Dobrze ze mam tego lekarza w piątek chociaz
Wiecie co wiem moze glupia jestem ale dopóki nie pójdę do położnej i nie zrobi mi usg gdzie uslysze serduszko tak wtedy już na 130% bede pewna hehehe.
Starania od 01.2018
Meggie1 wrote:U mnie w dniu dzisiejszym zaczął się nowy cyckl, przyszła @... w marcu odpuszczamy starania tak, abym mogła zrobić w kwietniu to HSG i wtedy w koncu zafasolkować
Starania od 01.2018
27.06 - HSG jajowody drożne