Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulka89 wrote:Tak ale to inna temperatura bo "ciążowa" nie powinna spadać powinna być mniej więcej równo. Nie robiłam testu :p . po prostu jak wyczytałam na necie tekst test ciazowy pozytywny przed @ to pierwsze kilka wpisów na jakie trafiłam to potem przyszedł @ i było po dlatego mi to siedzi w głowie
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyHehehe wlasnie kiedys nie było Internetu tak moze był ale sie nie używalo i jak mi wyszedł test pozytywny to nie myślałam ze jakas biochemiczna czy pozamaciczna nic wiedziałam za ciaza jest i juz później umówiłam sie do lekarza i było wszystko w porządku dzięki dziewczyny :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje kochana1c maj 2002r-6t +++
2c sierpień 2003r-7t +++
3c wrzesień2010r-Syn Karolek
4c wrzesień 2015r-25t synek Bogdanek +++
5c grudzień 2016r-7t +++
6c pażdziernik 2017r-6t +++
PCOS, Hyperprolaktynemia
Starania o rodzeństwo dla Karolka
https://ovufriend.pl/graph/869b18d2d61236880a161a75ac90b398
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Dziekuje wam dziewczyny póki co nic mi nie dolega specjalnego ;p no czasem cosik kluje i piersi bolą od tygodnia ale tak z boku jakby niewiem :p
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Paulka A bolały Cię zawsze przed @ ? Mnie zawsze bolały tak z 10 dni przed @ tylko w poprzednim cyklu nie ...teraz czuje że zaczynają boleć...Jestem załamana:(
-
nick nieaktualnyJa wam powiem tak od pazdziernika zawsze mi wychodziły testy owulacyjne pozytywne starania były no i dupa a teraz był jedyny miesiąc gdzie wychodziły testy negatywne negatywne wiec wiedziałam ze I tak nic z tego nie bedzie dlatego ❤❤był lajtem bez presji owulacji ;p
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Trzymam za was wszytskie kciuki :*:* co by sie teraz każdej udało i zmienimy że staraczek na zaciazone hehe
Starania od 01.2018
nick nieaktualny