Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKatharina92 wrote:Paulka mam nadzieje, ze oznacza to dobra passę hehe
W 16dc wyszedł, Przytulanki były w piątek wieczorem i niedziela rano ♥️
Jak myślisz sa szanse ? -
nick nieaktualnyanczita123 wrote:Witajcie dziewczyny
mam takie pytanie, dziś 31dc czekam na @. Powinna byc w piątek cykle miałam zasze 28dni staraliśmy się i to bardzo ten cykl :)Robiłam test w piatek czuł 25 i niby jest niby nie ma nic. Czy jest jeszcze nadzieje ze bedzie dobrze ?
Pozdrawiam gorąco
Taki test wyszedł
https://zapodaj.net/471afa5869ace.png.html -
Paulka89 wrote:Ja mysle ze jest bardzo duuzaaa szanssa mowilas ze owulacje zawsze bralas pod uwage od 20 dc czyli wychodziło by na to ze zaczynalas starania za pozno;) a teraz trafilas akurat mam cicha nadzieję wyjdzie cos z tego !!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2018, 21:28
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Teraz spojrzałam na tem Twój test tak sie wpatrywałam az oczopląsu dostałam haha cos tam jest cien cienia, zrób jutro tak jak paulka mówi powinna byc mocniejsza krecha
anczita123 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Witam, również jestem początkująca na forum. Od roku staramy się o dziecko, w listopadzie zeszłego roku poroniłam. W lutym zaczeliśmy ponowne starania, od tego czasu dzieje się ze mną coś dziwnego, a testy w lutym w dniu @ i pare dni po, wyszły negatywne. Pozdrawiam.Aniołek - 30.11.2017
-
nick nieaktualny
-
27-28 marca, aczkolwiek wydaje mi się, że nie miałam owulacji w tym cyklu, zawsze mam 'objawy' owulacji, rozciągliwy śluz, tym razem tego nie było, szyjka macicy cały czas wydaje mi się zamknięta, pogubiłam się już w tym wszystkim.Aniołek - 30.11.2017
-
Witam wszystkie nowe Panie Black Dreams czasami to, ze sluzu nie widzimy na zewnątrz to nie znaczy, ze nie ma go w środku co do cyklu bezowulacyjnego to taki sie może zdarzyć 1-2 w ciagu roku u każdej zdrowej kobiety wiec jeszcze nie ma powodu do obaw ale czasami wydaje sie, ze jej nie ma a potem niespodzianka i dwie kreski na teście czego Ci życzę ♥️ Najlepiej zrób sobie monitoring w najbliższym cyklu wtedy będziesz wiedziała czy jest owu i kiedy
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim. Paulka ja też miałam ciężką noc co chwilę się budzilam A musiałam wstać przed 6 i teraz już jestem padnieta A niedługo do pracy nie wiem jak wytrzymam do 17. Ogólnie to jestem jakaś rozbita...najchetniej bym się zaszyła w domu i nigdzie nie wychodziła:(
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Hej wszystkim. Paulka ja też miałam ciężką noc co chwilę się budzilam A musiałam wstać przed 6 i teraz już jestem padnieta A niedługo do pracy nie wiem jak wytrzymam do 17. Ogólnie to jestem jakaś rozbita...najchetniej bym się zaszyła w domu i nigdzie nie wychodziła:(
W ogole rano zebow nie moge umyc nie wkładam szczoteczki nie wiadomo jak głęboko ale tak mnie szarpie na wymioty