Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki 2018 ;) vol2
Odpowiedz

Staraczki 2018 ;) vol2

Oceń ten wątek:
  • Katharina92 Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2018, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze jest nadzieja gdy nie ma @

03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
    08.2017 rozpoczęcie starań
  • anczita123 Nowa

Wysłany: 18 marca 2018, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katharina92 wrote:
    Zawsze jest nadzieja gdy nie ma @

Czekam do środy i zrobie betę będzie najpewniejsza :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katharina92 wrote:
    Paulka mam nadzieje, ze oznacza to dobra passę hehe :D
    W 16dc wyszedł, Przytulanki były w piątek wieczorem i niedziela rano ♥️
    Jak myślisz sa szanse ?
    Ja mysle ze jest bardzo duuzaaa szanssa mowilas ze owulacje zawsze bralas pod uwage od 20 dc czyli wychodziło by na to ze zaczynalas starania za pozno;) a teraz trafilas akurat ;) mam cicha nadzieję wyjdzie cos z tego ;) !!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anczita123 wrote:
    Witajcie dziewczyny
    mam takie pytanie, dziś 31dc czekam na @. Powinna byc w piątek cykle miałam zasze 28dni staraliśmy się i to bardzo ten cykl :)Robiłam test w piatek czuł 25 i niby jest niby nie ma nic. Czy jest jeszcze nadzieje ze bedzie dobrze ?

Pozdrawiam gorąco :)

Taki test wyszedł
    https://zapodaj.net/471afa5869ace.png.html
    Cześć ten test był z porannego moczu ? Mysle ze jak robilas w piątek test to jutro zrób jeszcze po trzech dniach kreseczka powinna ściemnieć ;) zrób jutro i pokaz

Wysłany: 18 marca 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    Ja mysle ze jest bardzo duuzaaa szanssa mowilas ze owulacje zawsze bralas pod uwage od 20 dc czyli wychodziło by na to ze zaczynalas starania za pozno;) a teraz trafilas akurat ;) mam cicha nadzieję wyjdzie cos z tego ;) !!!!
    Trzymaj kciuki :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2018, 21:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ✊✊✊✊✊✊✊ przez dwa tyg kciuki mi zdretwieja hehehe ;

• anczita123 Nowa

Wysłany: 18 marca 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja trzymam kciuki za Was i za siebie <3
    Test robiłam po południu jutro zrobie z rana

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anczita123 wrote:
    To ja trzymam kciuki za Was i za siebie <3
    Test robiłam po południu jutro zrobie z rana
    Zrób z rana i pokaż ;) kreseczka na pewno ciemniejsza i juz widoczna

Wysłany: 18 marca 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to trzymamy za siebie kciuki ♥️ Anczita jeśli chcesz z Nami zostać to napisz cos o sobie ile masz kat, ile sie staracie itd bedzie Nam miło ;) i daj znac jak test ;)

Wysłany: 18 marca 2018, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz spojrzałam na tem Twój test tak sie wpatrywałam az oczopląsu dostałam haha cos tam jest cien cienia, zrób jutro tak jak paulka mówi powinna byc mocniejsza krecha ;)

anczita123 lubi tę wiadomość

• Meggie1 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2018, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wybaczcie, ze się opuściłam na grupie, ale na małych wakacjach jesteśmy w mężem i nie mam neta cały czas :( od wtorku będę z Wami :*

KIR AA
    HLA-C c2c2 (oboje)
    NK 26%
    PAI-1 hetero
  • WilkStart Nowa

Wysłany: 18 marca 2018, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Wszystkie Panie serdecznie ☺ jestem tu nowa, Początkująca. Chętnie zaczerpie Waszych rad i umiejętności działania w ovufriend

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2018, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anczita to rób jutro test z samego rana i daj nam tu zdjecie bo tez ciekawa jestem ;) trzymam kciuki✊✊
    Wilkstart napisz nam cos o sobie który cykl starań ,ile masz lat ,czy masz juz dzieci ?

anczita123 lubi tę wiadomość

• Black_Dreams Znajoma

Wysłany: 18 marca 2018, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, również jestem początkująca na forum. Od roku staramy się o dziecko, w listopadzie zeszłego roku poroniłam. W lutym zaczeliśmy ponowne starania, od tego czasu dzieje się ze mną coś dziwnego, a testy w lutym w dniu @ i pare dni po, wyszły negatywne. Pozdrawiam.

Aniołek - 30.11.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2018, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Black dreams bardzo mi przykro z powodu straty ;( a teraz kiedy masz miec następna @?

• Black_Dreams Znajoma

Wysłany: 18 marca 2018, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    27-28 marca, aczkolwiek wydaje mi się, że nie miałam owulacji w tym cyklu, zawsze mam 'objawy' owulacji, rozciągliwy śluz, tym razem tego nie było, szyjka macicy cały czas wydaje mi się zamknięta, pogubiłam się już w tym wszystkim.

Aniołek - 30.11.2017

Wysłany: 19 marca 2018, 04:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie nowe Panie ;) Black Dreams czasami to, ze sluzu nie widzimy na zewnątrz to nie znaczy, ze nie ma go w środku :) co do cyklu bezowulacyjnego to taki sie może zdarzyć 1-2 w ciagu roku u każdej zdrowej kobiety wiec jeszcze nie ma powodu do obaw ale czasami wydaje sie, ze jej nie ma a potem niespodzianka i dwie kreski na teście czego Ci życzę ♥️ Najlepiej zrób sobie monitoring w najbliższym cyklu wtedy będziesz wiedziała czy jest owu i kiedy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wam kobitki ;) co tam ? Jak tam?
    Anczita robilas test?
    Ja dzisiaj kuźwa pół nocy nie spałam niewiem czemu wiercilam się i wiercilam :/:/ a teraz jak trzeba wstać to bym jeszcze pospala :(

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2018, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim. Paulka ja też miałam ciężką noc co chwilę się budzilam A musiałam wstać przed 6 i teraz już jestem padnieta A niedługo do pracy :/ nie wiem jak wytrzymam do 17. Ogólnie to jestem jakaś rozbita...najchetniej bym się zaszyła w domu i nigdzie nie wychodziła:(

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
    24.04- pierwszy cykl z CLO
    27.06 - HSG jajowody drożne
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2018, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia89 wrote:
    Hej wszystkim. Paulka ja też miałam ciężką noc co chwilę się budzilam A musiałam wstać przed 6 i teraz już jestem padnieta A niedługo do pracy :/ nie wiem jak wytrzymam do 17. Ogólnie to jestem jakaś rozbita...najchetniej bym się zaszyła w domu i nigdzie nie wychodziła:(
    O rany Mazia wspolczuje :(, ja mam ogarnięty obiad to moze przytne komara na chwile po południu :p
    W ogole rano zebow nie moge umyc nie wkładam szczoteczki nie wiadomo jak głęboko ale tak mnie szarpie na wymioty :/

‹‹ 77 78 79 80 81 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ