Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaa, i jeszcze mi powiedział, że luteina podawana bez monitoringu może być podana za wcześnie i jeśli pęcherzyk jeszcze nie pękł to może zatrzymać owulację.
Mi zawsze kazano brać 16-25 dzień cyklu a ja owulke teraz mam 16-18 dzień. Może cały rok sobie wstrzymywałam owulację -
Kotwica2018 wrote:U mnie chyba się szykuje cykl bezowulacyjny. Jestem już w 16dc a skoku temp nie było. Trochę szkoda.
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Cześć kochane ♥️ Paula bardzo sie cieszę, ze to jednak nic poważnego, trzymam kciuki za resztę badań i gon Pitera na badania to nie boli oprócz męskiej dumy haha 3 cykl to bardzo krótko u mnie jest 8 i niby wszystko gra, w piątek ide na kolejne pobranie krwi na hormony
Z tym śluzem masz racje tak samo resztki spermy jak sie wydobywają to tez może zmylić i ja chyba tak miałam wczoraj badając dzisiaj szyjkę macicy jest ona bardzo wysoko wydawało by sie, ze miękka ale tam na końcu czuje tak jakby taka kulkę i juz twardsza wiec nie wiem które to teraz jest szyjka Hahaha ale chyba nic innego nie sięgam sluz mam kremowy biały jak mleko na szyjce wiec u mnie raczej juz po owulacji, mam lekkie czasami bole w podbrzuszu i skurcze a czasami w jajnikach śle to może efekt po owulacji aczkolwiek piersi nie bolą gdzie zawsze bolały ale może jeszcze za wcześnie na to.
A co do testów to wrzucam wczorajszy to ten u gory dla porównania z tym z soboty reasumując w sobotę zaobserwowałam ostatni raz sluz plodny taki śliski przejrzysty potem zaczął stawać sie mentny pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 07:54
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualnyCześć cześć jak tam ?
Mi znowu tak sie nie chcę zwlec z wyrka ze szok w nocy spać nie mogę a rano bym pospala:/
Mazia testowalas moze dzisiaj jeszcze raz?
Katharina na co bedziesz mieć badania ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 08:05
-
Paulka89 wrote:Cześć cześć jak tam ?
Mi znowu tak sie nie chcę zwlec z wyrka ze szok w nocy spać nie mogę a rano bym pospala:/
Mazia testowalas moze dzisiaj jeszcze raz?
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
Paulka No tydzień temu mi pobierała na hormony i po 10 dniach znowu kazała pobrać na hormony wiec myśle, ze wszystkie mi zrobi które sa potrzebne a po świętach będę znac wyniki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 08:15
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Jeśli by juz miala przyjść to dobrze by było jutro :p tak zebys faktycznie zrobila między tym 3 a 5 dc
Starania od 01.2018
Czesc dzewczyny przepraszam ze tu pytam ale bardzo jestem ciekawa co wy na to. Czy to jest rzeczyscie ta kreska fabrycza widoczna pod swiatlo? Pierwszy raz sie z takim testem spotkalam. Wypowiedzcie sie. Staram sie o dzidzie juz 11 cykli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 09:52
18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
18.09.2018 (wizyta) - wszystko w porzadku. Jest pecherzyk ciazowy 0,74 cm wraz z ciałkiem żóltym 0,12 cm. Z usg wychodzi 5 tydzien ❤️
16.10.2018 (kolejna wizyta ) -
Markel wrote:Czesc dzewczyny przepraszam ze tu pytam ale bardzo jestem ciekawa co wy na to. Czy to jest rzeczyscie ta kreska fabrycza widoczna pod swiatlo? Pierwszy raz sie z takim testem spotkalam. Wypowiedzcie sie. Staram sie o dzidzie juz 11 cykli
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Wczoraj mnie głowa bolała A tak mam przed @ A dzisiaj jestem tak wściekła że mam ochotę ludzi pozabijac więc @ jest w drodze chyba ...