Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMazia, mnie też dzisiaj boli głowa. W ogóle jakaś taka do niczego jestem. Śluzu nie ma, temperatura spada zamiast rosnąć a dopiero 9DC.
Odstawiłam kawę na początku starań i pije tylko zbożowa. Ale po pracy mam jogę więc mi się humor i energis poprawi jak dostanę wycisk -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatharina92 wrote:Hej a ja dzisiaj znowu sluz rozciągliwy śle mentny, szyjka wysoko i miękka, masakra... test owu negatyw..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2018, 17:38
-
Paulka89 wrote:Pokaz test a ten sluz to nie ma byc przezroczysty jak biało kurze ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2018, 17:42
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:To moze umow sie do gin ? I zobaczy czy jest po czy przed ?
Mialas na lajcie podejść do tego
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już po endokrynologu. Doktor mówi że wszystko jest ok. Mimo że stosunek LH do FSH jest słaby to oba są niskie a to bardzo dobrze. Mamy zrobić progesteron, prolaktynę, glukozę i insulinę i badanie nasienia.
Mówił mi też że śluz, szyjka a testy owulacyjne to już w ogóle strata czasu. Najważniejsza jest temperatura. Jeśli jest skok o pół stopnia to jest pewność. Reszta to wróżenie z fusów. Śluz płodny jest identyczny jak śluz z podniecenia.
Trochę mi to dodało otuchy.
Powiedział też że są nowe badania, które mówią że powrót do owulacji po długotrwałym braniu antykoncepcji może trwać rok. Rzadko się zdarza zajść w ciążę w pierwszych 6 cyklach. -
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Ja już po endokrynologu. Doktor mówi że wszystko jest ok. Mimo że stosunek LH do FSH jest słaby to oba są niskie a to bardzo dobrze. Mamy zrobić progesteron, prolaktynę, glukozę i insulinę i badanie nasienia.
Mówił mi też że śluz, szyjka a testy owulacyjne to już w ogóle strata czasu. Najważniejsza jest temperatura. Jeśli jest skok o pół stopnia to jest pewność. Reszta to wróżenie z fusów. Śluz płodny jest identyczny jak śluz z podniecenia.
Trochę mi to dodało otuchy.
Powiedział też że są nowe badania, które mówią że powrót do owulacji po długotrwałym braniu antykoncepcji może trwać rok. Rzadko się zdarza zajść w ciążę w pierwszych 6 cyklach.