Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kobitki, nie odzywam się bo nie nam neta, będe dopiero od środy. Paulka jeszcze raz gratuluje:-D u mnie nic nowego czekam na @ bo napewno zawita w środę, piersi bolą i dzisiaj zaczął mnie brzuch boleć jak na @ więc już bez nadzieji na dwie kreseczki:-\
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Mazia a bierzesz meza na to badanie nasienia jak mowilas ?
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Rybkaaga wrote:Nie niezapomniałam, tylko jaj zwykle net mi się skączył ale poczekam aż umowa mi się skończy i zmienie operatora;-) a z wami fajnie się gada dziewczynki;-)
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyKatharina92 wrote:No dzisiaj juz nie może byc bo to test z dzisiaj
Może, może. Testy owulacyjne często zalecają robić dwa razy dziennie jak zaczynają być ciemniejsze, bo pik trwa 3-24 godziny. Jeśli trwał 3 godziny to dzisiaj już za późno żeby go zobaczyć na teście bo stężenie zdąży spaść -
Paula 90 wrote:Może, może. Testy owulacyjne często zalecają robić dwa razy dziennie jak zaczynają być ciemniejsze, bo pik trwa 3-24 godziny. Jeśli trwał 3 godziny to dzisiaj już za późno żeby go zobaczyć na teście bo stężenie zdąży spaść
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualnyKatharina92 wrote:Czyli co mogłam mieć owulacje wczoraj np Bądź dzisiaj ?
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a7ad6c607dd.jpg
Test z dzisiaj, dzisiaj juz rownież nie zaobserwowałam u siebie sluzu, zrobię jescze jeden wieczorem dla potwierdzenia..
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualny