Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatharina dziś lub jutro będzie pozytywny. Na razie nadal negatyw. Pamiętaj, że owu może nastapić 12-36 godzin od pozytywnego wyniku, ale może też nie wystąpić. testy tylko pokazują, że następuje pik LH, który może zwiastować owu, ale po drodze jest jeszcze setki procesów, które muszą nastąpić, żeby owulacja się pojawiła.
alisoon, nie łam się, są tu dziewczyny, które starają sie o wiele dłużej niż Ty i zachodzą. badania możesz zrobić w większości laboratoriów od 7 rano, na 8 do pracy zdążysz. U mnie laboratorium od 07:30 i ja regularnie się badam i zawsze zdążam na 8 do pracy. Ale do przychodni jadę na 06:30, żeby wystać godzinę w kolejce z gwarancją, że wejdę pierwsza na pobranie krwi.
-
Paula 90 wrote:katharina dziś lub jutro będzie pozytywny. Na razie nadal negatyw. Pamiętaj, że owu może nastapić 12-36 godzin od pozytywnego wyniku, ale może też nie wystąpić. testy tylko pokazują, że następuje pik LH, który może zwiastować owu, ale po drodze jest jeszcze setki procesów, które muszą nastąpić, żeby owulacja się pojawiła.
alisoon, nie łam się, są tu dziewczyny, które starają sie o wiele dłużej niż Ty i zachodzą. badania możesz zrobić w większości laboratoriów od 7 rano, na 8 do pracy zdążysz. U mnie laboratorium od 07:30 i ja regularnie się badam i zawsze zdążam na 8 do pracy. Ale do przychodni jadę na 06:30, żeby wystać godzinę w kolejce z gwarancją, że wejdę pierwsza na pobranie krwi.
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć wam
Mazia bardzo mi przykro , byłam pewna ze się uda jak był monitoring i 100% owulacja to tylko "formalność" testowania
To jeżeli przyjdzie @ to leć na te badania krwi zrób i dowiesz się co jest grane.
Mazia kochana ale się nie załamuj tylko poki nie ma @ zawsze jest nadzieja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2018, 09:21
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Cześć wam
Mazia bardzo mi przykro , byłam pewna ze się uda jak był monitoring i 100% owulacja to tylko "formalność" testowania
To jeżeli przyjdzie @ to leć na te badania krwi zrób i dowiesz się co jest grane.
Mazia kochana ale się nie załamuj tylko poki nie ma @ zawsze jest nadzieja.
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Paulka nie ma żadnej nadzieji bo Jakby miało być to by coś wyszło... coś musi być nie tak skoro przy monitoringu nic nie wyszło...
-
Paulka89 wrote:Mówię Ci idz na te badania jak @ bedziesz mieć teoretycznie w srode to bylby 1 dc to w piatek bedzie 3 to idz na to LSH LH i zrób wtedy tarczyce TSH FT3 I FT4 .
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne